Attachments
آخرین ویرایش:
سلامدوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟
این بازی قبل بازی خودش نتیجه رو معلوم میکنهبعد از چند ماه بازی کردن مینونم بگم این بازی باگه و اصلا اررش نداره وقت پاش بزاری
یارو با همون بازیکن ها که من دارم از پشت محوطه شوت میکنه توپ میره تو گوشه گل میشع من با همون بازیکن تک به تک رو گل نمیکنه توپ به گلر میخوره یارو با فابرگاس چنان شوتی میکنه من با همون فابرگاس نمیتونن پاس ساده بدم
یارو رو کله کهیل و مصطفی با ولبک هد میزته بازیکن من با فد بلندتر توپ رو نمبتونه هد بزنه اگه اینا هندیکپ نباشه چیه ؟
هندیکاپ توپیس18هم هست ولی حساب شده ولی توفیفاتابلویه.فرقش اینه.وهیجان بازی به نظرم روهندیکاپه وگرنه هردوازی فوتبالی گلها تعدادش مثل بسکتبال بود.بعد از چند ماه بازی کردن مینونم بگم این بازی باگه و اصلا اررش نداره وقت پاش بزاری
یارو با همون بازیکن ها که من دارم از پشت محوطه شوت میکنه توپ میره تو گوشه گل میشع من با همون بازیکن تک به تک رو گل نمیکنه توپ به گلر میخوره یارو با فابرگاس چنان شوتی میکنه من با همون فابرگاس نمیتونن پاس ساده بدم
یارو رو کله کهیل و مصطفی با ولبک هد میزته بازیکن من با فد بلندتر توپ رو نمبتونه هد بزنه اگه اینا هندیکپ نباشه چیه ؟
هندیکاپ توپیس18هم هست ولی حساب شده ولی توفیفاتابلویه.فرقش اینه.وهیجان بازی به نظرم روهندیکاپه وگرنه هردوازی فوتبالی گلها تعدادش مثل بسکتبال بود.
میتونستن دفاع رو بهتر کنن بخدا تو بازی اصلا چیزی ب اسم interception نیس توپو میگری تو یه فعل و انفعال باز میرسه ب خودش ...هندیکاپ توپیس18هم هست ولی حساب شده ولی توفیفاتابلویه.فرقش اینه.وهیجان بازی به نظرم روهندیکاپه وگرنه هردوازی فوتبالی گلها تعدادش مثل بسکتبال بود.
داداش دیروز فک کنم با تو بازی میکردم یعنی هر شوتی زدم بازیکنات بلاک کردنFIFA 17 هم هندیکپ داشت ولی حداقل هر ۱۰بازی ۱بار پیش میومد اونم وقتی تیم حریف ضعیف تر بود ولی اینجا فرقی نداره از بازی اول هست تا اخر
طرف شوت میکنه جوری توپ میره گوشه انگار خط کش گزاشته بعد تک به تک توپ رو میزنه تو تیرک
تو این بازی من ۲۵۰ بازی تو FUT اتجام دادم شاید ۵۰تاش بازی بدون دخالت هندیکپ باشه از اون ۲۰۰تا شاید ۲۰تاش هم به نفع من نبوده
فرض كن مثلا يكي برسه به ويكند ليگ. اونجا بازيش ضعيف باشه و تيمش هم داغون باشه از ٤٠ تا بازي خيلي همت كنه ٢-٣ تا ببره.این فلسفه هندیکپ(به فرض اینکه واقعا وجود داشته باشه) رو من درک نمیکنم! اینکه بازی به بازیکن ضعیفتر کمک کنه که برنده بشه تا از بازی زده نشه اصلا با عقل جور در نمیاد ، چون اگه اون بازیکن ضعیف ببینه که تیم ضعیفی داره و زیاد میبازه احتمال بیشتری وجود داره که پول خرج تیمش کنه که قویتر بشه و بتونه برنده شه و این به نفع EA هست
این هم که بازی اینکار رو میکنه که بازیکنای ضعیف از بازی زده نشن هم چیزی رو توجیه نمیکنه چون به نظر من اگه کسی قراره با چندتا باخت از بازی زده بشه و بازی رو ببوسه بزاره کنار با چندتا برد صوری زیاد تفاوتی ایجاد نمیشه
دوست عزیزمن امسال فیفا18روگرفتم ویه هفتست پیس18میزنم نمیتونم یه پاس درست بدموبعداز18سال پیس بازی کردن پیس منوناامیدکرداینقدرکه هندکاپ توش موج میزنه تازه قدرفیفاروگرفتم.گیمپلی فیفاامسال نسبت به پیس نرموروونتره پاسکاری روون وخیلی نکات مثبت وحتی معدودمنفی دیگه.ولی پیس روبهبودگیم پلی کارنکرده فقط پاسکاری وکل بازیروسخت کرده .هندیکاپ هم بصورت موزیانه ای انجام میشه.البته این حرفهامبدورازتعصبه فیفاهرسال میادبایدوقت گذاشت همه اپدیتهاشوانجام دادتاازبازی لذت برد.هیچ فیفایی اینقد مضخرف نبوده بخدا
فقط حرص خوردن خالصه این بازی هیچکی ام نیست بیاد این اکانت مارو بخره راحت شیم از دستش
کاری ب پی ای اس ندارم من اصلا اون نباشه فیفا هم باید مضخرف باشه ؟ بابا بخدا بازی پر از مشکله الان نیاید بگید بهترین بازیکنای دنیا چطور اینهمه بازی میبرن :/ بابا اونا رود گولیت و پت ویرا و متئوس تو خط هافبکشونه :/ باکایوکو و رناتو سانچز ندارن :///دوست عزیزمن امسال فیفا18روگرفتم ویه هفتست پیس18میزنم نمیتونم یه پاس درست بدموبعداز18سال پیس بازی کردن پیس منوناامیدکرداینقدرکه هندکاپ توش موج میزنه تازه قدرفیفاروگرفتم.گیمپلی فیفاامسال نسبت به پیس نرموروونتره پاسکاری روون وخیلی نکات مثبت وحتی معدودمنفی دیگه.ولی پیس روبهبودگیم پلی کارنکرده فقط پاسکاری وکل بازیروسخت کرده .هندیکاپ هم بصورت موزیانه ای انجام میشه.البته این حرفهامبدورازتعصبه فیفاهرسال میادبایدوقت گذاشت همه اپدیتهاشوانجام دادتاازبازی لذت برد.
اینکه لذت برد بیاد زیر زبونت بیشتر وادارات میکنه ک برای بازی پول خرج کنی شده کسایی جلوم بازی کنن ک مهاجماشون آمار پوزیشنینگ ۷۰ داشتن ولی جوری تو فضا های خالی فرار میکنن ک انگار لواندوفسکیو گذاشتن اونجا :/این فلسفه هندیکپ(به فرض اینکه واقعا وجود داشته باشه) رو من درک نمیکنم! اینکه بازی به بازیکن ضعیفتر کمک کنه که برنده بشه تا از بازی زده نشه اصلا با عقل جور در نمیاد ، چون اگه اون بازیکن ضعیف ببینه که تیم ضعیفی داره و زیاد میبازه احتمال بیشتری وجود داره که پول خرج تیمش کنه که قویتر بشه و بتونه برنده شه و این به نفع EA هست
این هم که بازی اینکار رو میکنه که بازیکنای ضعیف از بازی زده نشن هم چیزی رو توجیه نمیکنه چون به نظر من اگه کسی قراره با چندتا باخت از بازی زده بشه و بازی رو ببوسه بزاره کنار با چندتا برد صوری زیاد تفاوتی ایجاد نمیشه
میتونستن دفاع رو بهتر کنن بخدا تو بازی اصلا چیزی ب اسم interception نیس توپو میگری تو یه فعل و انفعال باز میرسه ب خودش ...
داداش دیروز فک کنم با تو بازی میکردم یعنی هر شوتی زدم بازیکنات بلاک کردن![]()