FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
آقا امروز بعد از چند مدت رفتم سیزن آنلاین یه صحنه ای رو دیدم توی طول مسابقه که کل بازی تو شوک بودم... رونالدو تو رئال بود هنوز!!!:|
آخه مگه میشه؟ نمیدونم طرف از باگی چیزی استفاده کرده یا واقعا انتقالا واقعا انجام نشدن. پلیرای آنلاین هم دقیقا هم اندازه روزای قبل بود اینطوری نمیشه که همه رو ول که به امان خدا. یعنی ناموسا یه نفر تو استودیو به اون بزرگی به این فکر نکرده که هنوز چندین هزار نفر دارن بازی میکنن، از قضا ممکنه رئال مادرید هم بردارن؟ :-??
بخدا ما میخوایم به 19 امیدوارم باشیم، خودشون نمیذارن. :-s
نقل و انتقالات آخر فصل آپدیت نمیشه دوست عزیز. میره واسه فیفا 19

خب الان تکلیف اون چند هزار نفر که هنوز بازی میکنن چی میشه دقیقا؟:D
برن نسخه جدید بخرن
:)))
قرار نیست که نسخه پارسال رو نقل و انتقالات سال بعدم بدن که .کسی اینجوری نمیره نسخه بعدم بخره

:))) یجور تعجب کردی فک کنم اولین باره فیفا بازی میکنی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

برن نسخه جدید بخرن
:)))
قرار نیست که نسخه پارسال رو نقل و انتقالات سال بعدم بدن که .کسی اینجوری نمیره نسخه بعدم بخره

:))) یجور تعجب کردی فک کنم اولین باره فیفا بازی میکنی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نه حاجی حالا با اینکه زیادم قدیمی نیستم 5-6 سالی هست فیفا میزنم ولی تاحالا این مدلیشو ندیده بودم! :D

ویرایش : البته از یه لحاظم درست میگین تاحالا اول فصل سیزن آنلاین نرفته بودم. :D

نه حاجی حالا با اینکه زیادم قدیمی نیستم 5-6 سالی هست فیفا میزنم ولی تاحالا این مدلیشو ندیده بودم! :D

ویرایش : البته از یه لحاظم درست میگین تاحالا اول فصل سیزن آنلاین نرفته بودم. :D

همیشه همینجوری بوده دیگه....همین 5-6 سالی هم که تو بازی میکردی همینجوری بوده به خدا... :-SSx_x

• Like
Reactions: Ludens
آقا امروز بعد از چند مدت رفتم سیزن آنلاین یه صحنه ای رو دیدم توی طول مسابقه که کل بازی تو شوک بودم... رونالدو تو رئال بود هنوز!!!:|
آخه مگه میشه؟ نمیدونم طرف از باگی چیزی استفاده کرده یا واقعا انتقالا واقعا انجام نشدن. پلیرای آنلاین هم دقیقا هم اندازه روزای قبل بود اینطوری نمیشه که همه رو ول که به امان خدا. یعنی ناموسا یه نفر تو استودیو به اون بزرگی به این فکر نکرده که هنوز چندین هزار نفر دارن بازی میکنن، از قضا ممکنه رئال مادرید هم بردارن؟ :-??
بخدا ما میخوایم به 19 امیدوارم باشیم، خودشون نمیذارن. :-s
کامل ول کردن داداش.

بچه ها یه سوال این پینگ تایم بازی کلا بالا هست یا مشکل از منه؟
اخه من جدیدا مودم فورجی گرفتم و دانلود ریت هم بالایه 7 8 مگ هست و عالیه اما همچنان دیلی دارم رو فیفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or