FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
بهترین راه کوین در اوردن تو التمیت چیه؟
اگه تازه شروع کردی بوست هات رو فعال کن، یع رفیق پیدا کن برین التیمیت فرندلی بزنین بازی که شروع شد دوستت لفت بده تا برنده شی بهت ۱۴۰۰_۱۵۰۰ تا میده انقد اینکارو بکن تا همه بوست هات تموم شه حدودا یه ۱۰۰ هزارتایی میتونی با بوست هات دراری
بعد ازین برو اپ فوتبین رو نصب کن،برو بعدش بازار بازیکنایی که با توجه به فوتبین و شناخت خودت رو بورسن رو بید بزن یا با کمترین قیمت بخر ، بعد با قیمت بالاتر بفروش
الان یکم دیره ولی برای فیفا ۱۹ میتونی استارت خوبی بزنی
در ضمن قسمت آبجکتیو های استارتر رو هم انجام بده بهت پک میده بذارشون فروش
و توی بتل اسکواد هفتگی هم شرکت کن بتونی تا الایت بیای ۲۰ هزار تا هم هر هفته کاسب میشی
کلا دلالی باید کنی و حوصله خرج بدی و بازیکنارو با قیمت کم بخری و با قیمت بیشتر بفروشی

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

چه پستی تا چه قیمتی :| به کمیستری ت چه لیگ و ملیتی میخوره :|

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
لیگ المان هم پست میانی هم حمله دوتا بازیکن
البته نوک یه دونه ورنر 95 دارم یکی میخوام که کنارش خوب کارکنه اوبامیانگ زیاد جالب نیست
وسط هم گوتزه91 و کیتا 93رو دارم بهتر از اینا اگه هست بگین

یه بازیکن معرفی کنین که توی اولتیمیت بتونه بازی رو برام در بیاره قیمتای نجومی نگین
اگه ارزون میخوای برو mariano90 از تیم منتخب فصل فرانسه بگیر من با این همه بازیکن وقتی نیمه دوم میارمش تو بازی خیلی از بازیا بازیو برام در میاره تو pc قیمتش 30 35k هستش اگه با کنسولی احتمالا باید 20 25 باشه

سلام به همه ی دوستان گل من تاپیک مربوطه هر چی گشتم پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید. دنبال بازیکن می‌گردن برای پخش پرو کلاب فیفا
همین جا باید مطرح کرد؟

چند روزه تو التیمیت سیزن که میزنم بازی که تموم میشه قبل از نشون دادن آمار دیسکانکت میشه از التیمیت کلا میاد بیرون و باخت میزنه، کس دیگه این مشکل رو داره؟

چند روزه تو التیمیت سیزن که میزنم بازی که تموم میشه قبل از نشون دادن آمار دیسکانکت میشه از التیمیت کلا میاد بیرون و باخت میزنه، کس دیگه این مشکل رو داره؟
بله رسما کلافه کرده.کلا دیگه ول کرده ۱۸ رو EA

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

آقا امروز بعد از چند مدت رفتم سیزن آنلاین یه صحنه ای رو دیدم توی طول مسابقه که کل بازی تو شوک بودم... رونالدو تو رئال بود هنوز!!!:|
آخه مگه میشه؟ نمیدونم طرف از باگی چیزی استفاده کرده یا واقعا انتقالا واقعا انجام نشدن. پلیرای آنلاین هم دقیقا هم اندازه روزای قبل بود اینطوری نمیشه که همه رو ول که به امان خدا. یعنی ناموسا یه نفر تو استودیو به اون بزرگی به این فکر نکرده که هنوز چندین هزار نفر دارن بازی میکنن، از قضا ممکنه رئال مادرید هم بردارن؟ :-??
بخدا ما میخوایم به 19 امیدوارم باشیم، خودشون نمیذارن. :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or