Attachments
آخرین ویرایش:
زنگ بزن ببین سرویس گیمینگ دارن برات بذارن یا نهسلام دوستان یه سوال ممنون میشم راهنمایی کنید من اینترنت اسیا تک دارم و هیج جور نمیتونم انلاین بزنم یعنی جیگرم خون میشه خواستم یه راهنمایی کنید چه اینترنتی بگیرم که بتونم حداقل نرمال بازی کنم حالا مودم ایرانسل 4g tdlte هرکدوم که میشناسید
فقط با اپدیت میشه.بدون اپدیت اصلا امکانش نیستهیچ راهی به غیر از آپدیت کردن نیست؟ چون دستگاه رو هک کردم ، آخه چرا کرواسی از اول توی بازی نیست ، عجیبه!!!
کارت گرافیکت رو به آخرین نسخه ش آپدیت کن بعدش آخرین نسخه دایرکت ایکس رو هم نصب کننصب میکنم این ارور میده مشکل چیه؟
ممنون
GPU does not support DirectX11.0 which is required
ناموسا این رو چجوری پنالت گرفت؟؟؟؟!!!!! با cpu بازی میکردم
![]()
من از ظهر تا الان به خاطر این صحنه تو شوکمVAR میخواد
فیزیک خوشگله فیفا هست دیگه دقت نکردی اونجا که دستش میگیره بهش با تاخیر میخوره زمینمن از ظهر تا الان به خاطر این صحنه تو شوکماز تمام زوایا با حالتای مختلف دوربین دیدم اصلا نخورد بهش ولی پنالتی گرفت
![]()
الان کم دردسر ترین راه پول دراوردن بخش سینگل التیمیت تیم جام جهانیهی نفر خیر و خداشناسپیدا میشه کامل با ریزه کاری توضیح بده چجوری تو التیمیت پولدار میشن ملت؟!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
چند تا بازیه داداش چند تا سکه میده ؟ من تو اون بخش اصلا نرفتم تاحالاالان کم دردسر ترین راه پول دراوردن بخش سینگل التیمیت تیم جام جهانیه
البته این واسه کساییه که تازه میخوان شروع کنن.چند تا بازیه داداش چند تا سکه میده ؟ من تو اون بخش اصلا نرفتم تاحالا
زخم شدیم انقدر اسکواد بتل زدیم
پاره هم بکنی خودتو جز صد نفر نمیری الایت یک هم که تمام مگا پکاش شخمی تا الان واسه من
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش گل من چند تا راهکار دارم تجربیات این چند سالمهی نفر خیر و خداشناسپیدا میشه کامل با ریزه کاری توضیح بده چجوری تو التیمیت پولدار میشن ملت؟!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk