Attachments
آخرین ویرایش:
سلام عزیزان جان
بنده ps4 slim دارم ک کپی خور شده ( ۵.۰۵) و توش فیفا ۱۸ ریختم اما نقل و انتقالات باشگاه ها صحیح نیست میخواستم بدونم اینو چه جوری میشه حلش کرد
البته نمیخوام از کپی درش بیارم
پس منتظر هک اپدیتش باشم؟سلام. فک میکنم فقط در صورتی میشه که آپدیت کنی بازی رو. که فی الواقع (با صدای پیمان یوسفی) با اون کاری که شما کردی امکانش نیس.
پس منتظر هک اپدیتش باشم؟
مرسی بابت راهنماییت☺والا من در جریان هک و آپدیت هک و اینا نیستم. ولی یه تاپیکی به چشمم خورده که بازی های هک شده و آپدیت هاشونو میذاره. اونجا یه سر بزنی شاید پیدا کنی.
سلام عزیزان جان
بنده ps4 slim دارم ک کپی خور شده ( ۵.۰۵) و توش فیفا ۱۸ ریختم اما نقل و انتقالات باشگاه ها صحیح نیست میخواستم بدونم اینو چه جوری میشه حلش کرد
البته نمیخوام از کپی درش بیارم
برو خارج از نت اونا استفاده کن.ترجیحا الماندوستان یه سوال. من هروقت سیزن آنلاین بازی میکنم تو ورزشگاه طرف مقابله! چیکار کنم تو ورزشگاه خودمم بشه بازی کنم. ینی مهمان نباشم، بازی خونگی هم داشته باشم
سلام دوستان خسته نباشید.چجوری میشه جام جهانی بازی کرد.اپدیت جدید ریختم ولی نمیدونم از کدوم بخش برم جام جهانی ممنون میشم کمک کنید
کرواسی رو هر چی میگردم پیدا نمیکنم ، نیستش توی بازی ؟؟ آپدیت جام جهانی رو ندارم
هیچ راهی به غیر از آپدیت کردن نیست؟ چون دستگاه رو هک کردم ، آخه چرا کرواسی از اول توی بازی نیست ، عجیبه!!!باید اپدیتو انجام بدی تا کرواسی اضافه شه.