Attachments
آخرین ویرایش:
دوست عزیز تو این که فیفا پر مشکلاته که شکی نیست ولی این که پرو ها دارن ویکند لیگو میزارن کنارو از کجا اوردیمطمئن شدم یا بازی نکردی ویکند یا خودتو زدی به اون راه.
وضعیت ویکند اینقدر داغونه که دیگه پرو ها هم دارن میذارنش کنار و متاسفانه یه نفر هم از ea پیدا نمیشه بپرسه چه مشکلی دارید و رسیدگی کنه.
دقیقا تنها دلیلی که بازی میکنن همینه. و بعضی هاشون ماه هایی که کوالیفیکیشن نیست رو دیگه بازی نمیکنن. الان شما برو همه شون رو بررسی کن 99 درصدشون از بازی بیزارن. یوتیوبر ها هم که هیچی، حتی اونایی که براشون تبلیغ میکنن هم دارن مینالن، مثل کاسترو.دوست عزیز تو این که فیفا پر مشکلاته که شکی نیست ولی این که پرو ها دارن ویکند لیگو میزارن کنارو از کجا اوردیتنها راه انتخابی مسابقاتشونو چطور میتونن بزارن کنار؟
![]()
تیمتان را به رخ ما فقیران نکشید گرامی. ما هم دل داریم گرامیدقیقا تنها دلیلی که بازی میکنن همینه. و بعضی هاشون ماه هایی که کوالیفیکیشن نیست رو دیگه بازی نمیکنن. الان شما برو همه شون رو بررسی کن 99 درصدشون از بازی بیزارن. یوتیوبر ها هم که هیچی، حتی اونایی که براشون تبلیغ میکنن هم دارن مینالن، مثل کاسترو.
این مثلا گوریلا هستش که پارسال قهرمان شده تو یکی از مسابقات.
View attachment 83330
View attachment 83331
یا مثلا تس که پارسال تو پاریس قهرمان شد کنار نذاشته این یکی ولی خیلی عصبی شده بود.
View attachment 83332
اگه شما فیفا بازی میکنی، من عاشقشم. از فیفا 14 آلتیمیت تیم بازی میکنم. هم بازی میکنم و سیر نمیشم استریم و ویدیو های یوتیوب رو هم میبینم. هر سال تا تابستون منو پای خودش نگه میداشت. ولی امسال چی؟ سه ماه ویکند لیگ بازی کردم. هر هفته گلد شدم. از پکاش هم هیچی گیرم نیومده ولی اگه گیم پلی و سرور ها اوکی بود بازم بازی میکردم که متاسفانه اینطور نیست و این ماه گذاشتم کنار. اونم بعد از اینکه بعد 4 سال مسی رو تونستم بخرم. و همونطور که گفتم هم ea داره بهمون دهن کجی میکنه و هیچ جواب یا صحبتی هم با کسایی که بازی رو خریدن نداره و توجه نمیکنه بهشون.
اینم تیم که نگی خالی میبنده. یه میلیون هم کوین دارم ولی انگیزه ای برای بازی نه.
دقیقا تنها دلیلی که بازی میکنن همینه. و بعضی هاشون ماه هایی که کوالیفیکیشن نیست رو دیگه بازی نمیکنن. الان شما برو همه شون رو بررسی کن 99 درصدشون از بازی بیزارن. یوتیوبر ها هم که هیچی، حتی اونایی که براشون تبلیغ میکنن هم دارن مینالن، مثل کاسترو.
این مثلا گوریلا هستش که پارسال قهرمان شده تو یکی از مسابقات.
View attachment 83330
View attachment 83331
یا مثلا تس که پارسال تو پاریس قهرمان شد کنار نذاشته این یکی ولی خیلی عصبی شده بود.
View attachment 83332
اگه شما فیفا بازی میکنی، من عاشقشم. از فیفا 14 آلتیمیت تیم بازی میکنم. هم بازی میکنم و سیر نمیشم استریم و ویدیو های یوتیوب رو هم میبینم. هر سال تا تابستون منو پای خودش نگه میداشت. ولی امسال چی؟ سه ماه ویکند لیگ بازی کردم. هر هفته گلد شدم. از پکاش هم هیچی گیرم نیومده ولی اگه گیم پلی و سرور ها اوکی بود بازم بازی میکردم که متاسفانه اینطور نیست و این ماه گذاشتم کنار. اونم بعد از اینکه بعد 4 سال مسی رو تونستم بخرم. و همونطور که گفتم هم ea داره بهمون دهن کجی میکنه و هیچ جواب یا صحبتی هم با کسایی که بازی رو خریدن نداره و توجه نمیکنه بهشون.
اینم تیم که نگی خالی میبنده. یه میلیون هم کوین دارم ولی انگیزه ای برای بازی نه.
منم خودم بیشتر یوتوبرها از جمله همینا که اسم بردی رو دنبال میکنم هرروز. گوریلا که بری تیمشو ببینی بازیکنی نیست که نداشته باشه مارادونا پله رونالدو همرو گرفته و خودش گفت انگیزه زیادی نداره یه مدت کم بازی میکنه کلا ۲-۳ هفته اول ۴۰- ۰ تموم کرد و اول جهان بود.. کاسترو هم که فقط پک باز میکنه و پرو گیمر نیست بازیشو اگه دیده باشی میفهمی خودت
من بازم میگم بازی ایراد زیاد داره ولی اینی که میگید یه بازی هرکار کنی طرف میبره و تو نمیبری رو اصلا قبول ندارم هیچ کدوم از پرو گیمرا هم اینو نگفتن و بیشتر مشکلشون سرور تو زمان ویکند لیگ هستش
این نتیحه من امروز تو فینال دیلی ناک اوت .دیگه بازیم در این حدی هست که تو ویکند لیگ با این نت ضعیف یک خط و چند تا dnf 23 تا برد بیارم .تیمم هم خوبه 4 تا ایکون داره فقط .منم خودم بیشتر یوتوبرها از جمله همینا که اسم بردی رو دنبال میکنم هرروز. گوریلا که بری تیمشو ببینی بازیکنی نیست که نداشته باشه مارادونا پله رونالدو همرو گرفته و خودش گفت انگیزه زیادی نداره یه مدت کم بازی میکنه کلا ۲-۳ هفته اول ۴۰- ۰ تموم کرد و اول جهان بود.. کاسترو هم که فقط پک باز میکنه و پرو گیمر نیست بازیشو اگه دیده باشی میفهمی خودت
من بازم میگم بازی ایراد زیاد داره ولی اینی که میگید یه بازی هرکار کنی طرف میبره و تو نمیبری رو اصلا قبول ندارم هیچ کدوم از پرو گیمرا هم اینو نگفتن و بیشتر مشکلشون سرور تو زمان ویکند لیگ هستش
استثناء همیشه هستمشکل خیلی از ماها اینه که نمیخوایم قبول کنیم بازی که میبازیم به خاطر بهتر بازی کردن حریف بوده و میخوایم یه چیزی پیدا کنیم بگیم از این بوده.
اگه این چیزی که شما میگید درسته پس چطور یکی مثل August Rosenmeier شش هفته پشت سر هم ۴۰ تا بازی ویکند لیگ رو میبره؟ یعنی ۲۴۰ بازی بدون باخت. اینو باید قبول کنید که اگه بازیتون بهتر باشه میبرید. یا این مثالی که دوستمون بالا زد و طرف تیمش ایرانی بوده بازم یه نمونه میزنم براتون
برید بازی harry و nepenthez رو ببینید که با یه تیم سیلور میبره طرفو. اول از همه دنبال ایراد تو بازی خودتون باشید بعد برید سراغ چیزای دیگه. دوستانی هم که میخوان بازیشونو بهتر کنن پیشنهاد میکنم borasLegend رو دنبال کنن بعض وقتا آموزشای خوبی میذاره.
داری خودتو گول میزنی ... برای شما ها 5000 تا ویدیو هم بزاری باز میگی اون اله کرد اون بله کردمشکل خیلی از ماها اینه که نمیخوایم قبول کنیم بازی که میبازیم به خاطر بهتر بازی کردن حریف بوده و میخوایم یه چیزی پیدا کنیم بگیم از این بوده.
اگه این چیزی که شما میگید درسته پس چطور یکی مثل August Rosenmeier شش هفته پشت سر هم ۴۰ تا بازی ویکند لیگ رو میبره؟ یعنی ۲۴۰ بازی بدون باخت. اینو باید قبول کنید که اگه بازیتون بهتر باشه میبرید. یا این مثالی که دوستمون بالا زد و طرف تیمش ایرانی بوده بازم یه نمونه میزنم براتون
برید بازی harry و nepenthez رو ببینید که با یه تیم سیلور میبره طرفو. اول از همه دنبال ایراد تو بازی خودتون باشید بعد برید سراغ چیزای دیگه. دوستانی هم که میخوان بازیشونو بهتر کنن پیشنهاد میکنم borasLegend رو دنبال کنن بعض وقتا آموزشای خوبی میذاره.