Attachments
آخرین ویرایش:
پرس رو ببر عقبآقا چرا تيمهايي مثه منچستر سيتي و ناپولي بعضي بازيكنهاشون سرعت غير عادي دارن؟؟؟ اصن نميشه بازي كرد با اين تيمها! با آپديتها دوست ميشه يا همينطورين؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اتفاقا مشکل از نت. به خاطر اتفاقات اخیر نه تنها توی Fifa بلکه تو بازی های دیگه مثل Rainbow هم مشکل شمارو دارنپینگم با 8.8.8.8 روی 70 80 هستش ولی مدام از بازی پرتم میکنه بیرون خصوصا تو FUT SEASONS.
نتم هم استیبله و مطمعن هستم که مشکل از نت نیست.
واقعا سرورهای بازی اشغاله و هر سال هم بدتر از سال قبلی میشه هیچ فکری هم به حالش نمیکنن.
مشکل از نتهپینگم با 8.8.8.8 روی 70 80 هستش ولی مدام از بازی پرتم میکنه بیرون خصوصا تو FUT SEASONS.
نتم هم استیبله و مطمعن هستم که مشکل از نت نیست.
واقعا سرورهای بازی اشغاله و هر سال هم بدتر از سال قبلی میشه هیچ فکری هم به حالش نمیکنن.
اتفاقا مشکل از نت. به خاطر اتفاقات اخیر نه تنها توی Fifa بلکه تو بازی های دیگه مثل Rainbow هم مشکل شمارو دارن
مشکل از نته
پرس رو چطوري ببرم عقب؟؟ لطفن راهنمايي كن ممنونپرس رو ببر عقب
custom tactic پرس رو بزار روی 0پرس رو چطوري ببرم عقب؟؟ لطفن راهنمايي كن ممنون
پایه امدوستان اینجا pro club تیم نداریم؟
اگه تیم نداریم یه تیم بدیم از بازینستر بزنیم بترکونیم این خاریجا رو
تو قسمت defence.... pressure رو ميگي؟؟custom tactic پرس رو بزار روی 0
پایه ام![]()
تجربشو داشتم بهم نچسبید علی رغم اینکه دوس دارمدوستان اینجا pro club تیم نداریم؟
اگه تیم نداریم یه تیم بدیم از بازینستر بزنیم بترکونیم این خاریجا رو
آرعتو قسمت defence.... pressure رو ميگي؟؟
يعني هر چي عدد پرس زياد پرس رو از خطوط جلويي اعمال ميكنه و هر چي كمتر باشه از خطوط دفاعي،؟؟ من فكر ميكردم هر چي عدد بيشتر باشه بيشتر پرس ميكنهآرع
خوب اگه باهم اوکی باشیم تو پارتی باهم حرف میزنیم هرکی تک روی کنه سرش داد میزنیم حساب کار دستش بیادتجربشو داشتم بهم نچسبید علی رغم اینکه دوس دارم
اینقد تک روی میکنن که حال ادم ازین مود بهم میخوره.یارو با دروازبانم تک روی میکنه :neutral::laughing:
چقد بگیم جناب پاس بده تک روی نکن اینقد :grinning:
به هرحال ساختین بذارین ببینیم این دفعه چی میشه :sweatsmile: