FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
کسی اینجا کریر نمیزنه؟ این مشکلو کسی نداشته؟
فکرکنم بعدسه بازی مونده یاچندبازی مونده به پایان فصل وقتی قهرمانی مسجل میشه بایدوایسی بازی اخرتاکاپ روبده بهت باتشریفات.فکرکنم به این صورته یااصلاشایدجلوتربده ومراسم اجرابشه الان دقیقایادم نیست.

• Like
Reactions: Lord Stark
درود
دوستان یه سوال. انتخاب بهترین بازیکن سال (همون توپ طلا), توی فیفا 18 چه تاریخی هست. خیلی حیاتیه:D
من تابحال بابارسالیگ روتموم کردم دیدم رونالدوروبه عنوان بهترین بازیکن اخرفصل انتخابش کردضمنابازیکن ماه روهم انتخاب میکنه وتصویرمدام اپدیت میشه.البته من کریررومیگم.

کسی اینجا کریر نمیزنه؟ این مشکلو کسی نداشته؟
من 4بازی مونده به پایان فصل قهرمان شدم فقط ته اون بازیی که قهرمانیم مسجل شد یه شادی مخصوصی کردن که خیلی شادی خاصیه اگه کریر باز باشی میدونی چیو میگم.بعد بازی اخر جامو بهم دادن.ینی روال دنیای واقعی هم بنظر باید همین باشه

من تو کریر یه سال کروس رو نیمکت نشین کردم هی درخواست جدایی میداد بعد شد بهترین بازیکن سال:D
یه خورده مغز به خورد این بخش ندادن.تو هر قسمتی از کریر بری بی مغزی موج میزنه
از تقویم بازی بگم که بازی های اول فصل به طرز عجیبی بد چیده شدن.ینی تو یه هفته 4تا بازی کردم به این شکل:
لیگ،چریتی شیلد،استراحت،استراحت،حذفی،استراحت،لیگ
ینی تاج و کفاشیانم بهتر از ea تقویم چینی بلدن
یه بخش درخواست بودجه از هیئت مدیره هم داشت که فکر کنم از فیفا16 حذفش کردن.خیلی چیز به درد بخوری بود

درود
من همیشه فیفا رو فیزیکی میخریدم اول کریسمس ولی این دفعه از تخفیف خوب استفاده کردم دیجیتالی خریدم حالا میزنم دانلود تو همون بخش آماده سازی گیر میکنه و میپره بیرون و پیام
cannot download fifa 18 میده درحالی که اینجاستیس رو خریدم راحت دانلود شد.هارد هم 500 گیگ جا داره .مشکل چیه دوستان؟دمو دانلود میشه ولی بازی اصلی نه.نه مستقیم دانلود میکنه نه با psx. :Wallbash:
تو لیست دانلود میاره ولی ارور میده.چندبارم پاک کردم باز زدم ولی...

درود
من همیشه فیفا رو فیزیکی میخریدم اول کریسمس ولی این دفعه از تخفیف خوب استفاده کردم دیجیتالی خریدم حالا میزنم دانلود تو همون بخش آماده سازی گیر میکنه و میپره بیرون و پیام
cannot download fifa 18 میده درحالی که اینجاستیس رو خریدم راحت دانلود شد.هارد هم 500 گیگ جا داره .مشکل چیه دوستان؟دمو دانلود میشه ولی بازی اصلی نه.نه مستقیم دانلود میکنه نه با psx. :Wallbash:
تو لیست دانلود میاره ولی ارور میده.چندبارم پاک کردم باز زدم ولی...
سلام
این مشکل معمولاً وقتی پیش میاد که هارد کنسول فضای کافی نداشته باشه.
حالا اینکه میگید 500 گیگ فضایی خالی دارید عجیبی که بازی نصب نمیشه احتمالاً باید باگی چیزی باشه!
یه چیزی که فعلاً نیاز نداری رو پاک کن ببین میره واسه دانلود اگر مشکل حل شد بعد دوباره اون چیزی که پاک کردی رو نصب کن شاید درست بشه اینطوری...
موفق باشی

سلام
این مشکل معمولاً وقتی پیش میاد که هارد کنسول فضای کافی نداشته باشه.
حالا اینکه میگید 500 گیگ فضایی خالی دارید عجیبی که بازی نصب نمیشه احتمالاً باید باگی چیزی باشه!
یه چیزی که فعلاً نیاز نداری رو پاک کن ببین میره واسه دانلود اگر مشکل حل شد بعد دوباره اون چیزی که پاک کردی رو نصب کن شاید درست بشه اینطوری...
موفق باشی
کلا چهارتا دونه بازی داشتم سه تاشو پاک کردم. افاقه نکرد.انگار کلابه سرور وصل نمیشه بازی رو بشناسه و حجم مشخص بکنه.بخشکی شانس.
تو نت گشتم کسایی که رونالدو ادیشن خریده بودن این مشکلو داشتن ولی با نسخه استاندارد پایه نه.
از سرور PSN میگیره بازی رو یا ارجین؟ نکنه ارجین شیلتره؟

کلا چهارتا دونه بازی داشتم سه تاشو پاک کردم. افاقه نکرد.انگار کلابه سرور وصل نمیشه بازی رو بشناسه و حجم مشخص بکنه.بخشکی شانس.
تو نت گشتم کسایی که رونالدو ادیشن خریده بودن این مشکلو داشتن ولی با نسخه استاندارد پایه نه.
از سرور PSN میگیره بازی رو یا ارجین؟ نکنه ارجین شیلتره؟
بازی رو که از سرور پلی استیشن میگیره
منم که پیش خرید کرده بودم با بدبختی گذاشتم تو لیست دانلود.40-50 بار طی 2روز زدم تا شد
شما ببین میتونی شیلترشکن شیر کنی رو کنسول تا ببینی درست میشه یا نه.البته با psx باید اینکارو بکنی
اگه کنسول رو مستقیم به سیستمت وصل کرده باشی راحته برات
وقتی شیلترشکن وصل شد شیرش کن روی کابل لن و psx رو اجرا کن.ip لن هرچی باشه باید تو psx هم همون باشه.بعد برو رو کنسول همینارو ست کن(دستی ip بده) تست کانکشن بگیر اوکیه
من با این روش وصل میشم
امیدوارم مشکلت حل بشه.اگه نشد اینقد بزن تا بشه :D^:)^

دوستان ما كه نسخه fitgirl رو نصب كرديم آپديت بايد نصب كنيم؟؟ يا نميخواد؟؟؟ گيم پلي بازي بهتر ميشه يا نه؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
صد در صد نصب کن
بازی بعد آپدیت به مراتب بالانس تر و لذت بخش تر میشه

اقایون کریر باز بهترین راه و روش برای درامدزایی از اکادمی چه طوریه ؟ یعنی با کلی بازیکن در سطح 40-50 رو قرارداد امضا کنی و بعد با قیمت نسبتا کم بدی بره
یا اینکه تمرکز ت رو بذاری رو چنتا بازیکن خیلی مستعد و اونارو در اینده با قیمت های میلیونی بفروشی ؟

در کل میخوام یک راه و روش ثابت برای این بخش پیدا کنم چون سیستم کاری ش برام جدید هست و اینکه بعضی بازیکن های اکادمیم قفل هستند و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم و ovr ش هم پیشرفتی نداره ...

اقایون کریر باز بهترین راه و روش برای درامدزایی از اکادمی چه طوریه ؟ یعنی با کلی بازیکن در سطح 40-50 رو قرارداد امضا کنی و بعد با قیمت نسبتا کم بدی بره
یا اینکه تمرکز ت رو بذاری رو چنتا بازیکن خیلی مستعد و اونارو در اینده با قیمت های میلیونی بفروشی ؟

در کل میخوام یک راه و روش ثابت برای این بخش پیدا کنم چون سیستم کاری ش برام جدید هست و اینکه بعضی بازیکن های اکادمیم قفل هستند و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم و ovr ش هم پیشرفتی نداره ...
حتما سنشون پایینه قفلن هروقتفکرکنم17سال بشن قفلشون بازمیشه

• Like
Reactions: Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or