Attachments
آخرین ویرایش:
فکرکنم بعدسه بازی مونده یاچندبازی مونده به پایان فصل وقتی قهرمانی مسجل میشه بایدوایسی بازی اخرتاکاپ روبده بهت باتشریفات.فکرکنم به این صورته یااصلاشایدجلوتربده ومراسم اجرابشه الان دقیقایادم نیست.کسی اینجا کریر نمیزنه؟ این مشکلو کسی نداشته؟
من تابحال بابارسالیگ روتموم کردم دیدم رونالدوروبه عنوان بهترین بازیکن اخرفصل انتخابش کردضمنابازیکن ماه روهم انتخاب میکنه وتصویرمدام اپدیت میشه.البته من کریررومیگم.درود
دوستان یه سوال. انتخاب بهترین بازیکن سال (همون توپ طلا), توی فیفا 18 چه تاریخی هست. خیلی حیاتیه![]()
من تو کریر یه سال کروس رو نیمکت نشین کردم هی درخواست جدایی میداد بعد شد بهترین بازیکن سالدرود
دوستان یه سوال. انتخاب بهترین بازیکن سال (همون توپ طلا), توی فیفا 18 چه تاریخی هست. خیلی حیاتیه![]()
من 4بازی مونده به پایان فصل قهرمان شدم فقط ته اون بازیی که قهرمانیم مسجل شد یه شادی مخصوصی کردن که خیلی شادی خاصیه اگه کریر باز باشی میدونی چیو میگم.بعد بازی اخر جامو بهم دادن.ینی روال دنیای واقعی هم بنظر باید همین باشهکسی اینجا کریر نمیزنه؟ این مشکلو کسی نداشته؟
یه خورده مغز به خورد این بخش ندادن.تو هر قسمتی از کریر بری بی مغزی موج میزنهمن تو کریر یه سال کروس رو نیمکت نشین کردم هی درخواست جدایی میداد بعد شد بهترین بازیکن سال![]()

سلامدرود
من همیشه فیفا رو فیزیکی میخریدم اول کریسمس ولی این دفعه از تخفیف خوب استفاده کردم دیجیتالی خریدم حالا میزنم دانلود تو همون بخش آماده سازی گیر میکنه و میپره بیرون و پیام
cannot download fifa 18 میده درحالی که اینجاستیس رو خریدم راحت دانلود شد.هارد هم 500 گیگ جا داره .مشکل چیه دوستان؟دمو دانلود میشه ولی بازی اصلی نه.نه مستقیم دانلود میکنه نه با psx.
تو لیست دانلود میاره ولی ارور میده.چندبارم پاک کردم باز زدم ولی...
کلا چهارتا دونه بازی داشتم سه تاشو پاک کردم. افاقه نکرد.انگار کلابه سرور وصل نمیشه بازی رو بشناسه و حجم مشخص بکنه.بخشکی شانس.سلام
این مشکل معمولاً وقتی پیش میاد که هارد کنسول فضای کافی نداشته باشه.
حالا اینکه میگید 500 گیگ فضایی خالی دارید عجیبی که بازی نصب نمیشه احتمالاً باید باگی چیزی باشه!
یه چیزی که فعلاً نیاز نداری رو پاک کن ببین میره واسه دانلود اگر مشکل حل شد بعد دوباره اون چیزی که پاک کردی رو نصب کن شاید درست بشه اینطوری...
موفق باشی
بازی رو که از سرور پلی استیشن میگیرهکلا چهارتا دونه بازی داشتم سه تاشو پاک کردم. افاقه نکرد.انگار کلابه سرور وصل نمیشه بازی رو بشناسه و حجم مشخص بکنه.بخشکی شانس.
تو نت گشتم کسایی که رونالدو ادیشن خریده بودن این مشکلو داشتن ولی با نسخه استاندارد پایه نه.
از سرور PSN میگیره بازی رو یا ارجین؟ نکنه ارجین شیلتره؟

صد در صد نصب کندوستان ما كه نسخه fitgirl رو نصب كرديم آپديت بايد نصب كنيم؟؟ يا نميخواد؟؟؟ گيم پلي بازي بهتر ميشه يا نه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حتما سنشون پایینه قفلن هروقتفکرکنم17سال بشن قفلشون بازمیشهاقایون کریر باز بهترین راه و روش برای درامدزایی از اکادمی چه طوریه ؟ یعنی با کلی بازیکن در سطح 40-50 رو قرارداد امضا کنی و بعد با قیمت نسبتا کم بدی بره
یا اینکه تمرکز ت رو بذاری رو چنتا بازیکن خیلی مستعد و اونارو در اینده با قیمت های میلیونی بفروشی ؟
در کل میخوام یک راه و روش ثابت برای این بخش پیدا کنم چون سیستم کاری ش برام جدید هست و اینکه بعضی بازیکن های اکادمیم قفل هستند و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم و ovr ش هم پیشرفتی نداره ...