Attachments
آخرین ویرایش:
عرض کردم اون بالا ایکس وان اس دارم...بدون اکانت ماکروسافتم رفتم همین وضعیته...کلا تا آن نباشی که نمیتونی بری اکانت کهیه بار از اکانت ps بیا بیرون دوباره برو توش
شاید باگ اکانت اکس باکستعرض کردم اون بالا ایکس وان اس دارم...بدون اکانت ماکروسافتم رفتم همین وضعیته...کلا تا آن نباشی که نمیتونی بری اکانت که
در مورد فسخ شما هر مبلغی بگی ایجنت بازیکن یه دلارم کوتاه نمیاد از مبلغی که مدنظرشه.مثلا اون بگه 20میلیون و شما بگی 20میلیون و 1دلار اعصابش خورد میشه قهر میکنه میره :grinning:اقایون کریر باز بهترین مبلغ برای تعیین فسخ قرارداد چقدر هست؟ یعنی نسبت به قراردادی که با بازیکن امضا میکنم چندبرابر مبلغ فسخ قرارداد تعیین کنم ؟ و اصلا میشه نذارم؟
در مورد فسخ شما هر مبلغی بگی ایجنت بازیکن یه دلارم کوتاه نمیاد از مبلغی که مدنظرشه.مثلا اون بگه 20میلیون و شما بگی 20میلیون و 1دلار اعصابش خورد میشه قهر میکنه میره :grinning:
به نظر من نذاری بهتره.چون وقتی فسخ نداشته باشه باشگاه خریدار مستقیم میاد با خودت صحبت کنه و شما باید چونه بزنی که اینجا لجاجت کمتره و راه میان معمولا.یه خوبی دیگه هم این کار دار داره اینه که بازیکنت ممکنه 1 تا 3 سال آینده به دو برابر قیمت فسخ برسه پس به صرفه نیست فسخ بذاری وقتی اینجنت ها راه نمیان و یهو میبینی یه باشگاه بازیکنتو خریده و دستت تو پوست گردو میمونه
فسخ بنظرم خیلی مسخرست که اینطوری لجاجت درمیارن.شایدم باگه نمیدونم ولی با این وضع نباشه از بودنش به این شکل بهتره.
اینکه میگی اصلا میشه نذارم اره میشه.وقتی بحث فسخ اومد وسط بگو نوچ ولی درعوض فکر میکنم دستمزد و پاداش بیشتری بخوان که بنظرم می ارزه.
در مورد اون گلرت بنظرم بذار یه فصل بگذره بعد بهش تمدید قرارداد یه ساله بده بدون بند فسخ.بعد که موافقت کرد ببین تو اسکاد هاب رقم فسخ براش میزنه یا نه.شاید این کلک بگیره.دمت گرم برای باقی بازیکن ها فسخ قرارداد تعیین نکردم ولی قرارداد اولی که با یک دروازه بان بستم فکرکنم رفت تو پاچم 360 هزارتا خریدمش ولی 700 هزارتا فسخ قرارداد گذاشتم ! 5 ساله هم باهاش بستم و خیلی خیلی خوبه شک ندارم سال دیگه هایجک میشه
بعد داداش دوتا سوال دیگه
1. تو قراردادم امده که با حداقل با یک بازیکن اکادمی قرارداد امضا کنم و بیارمش به تیم اصلی ولی خب بخش اکادمی باشگاه قفله
2. این قراردادهای قرضی چه طوری هست ؟ یک درصدی مطرح میکردند مثل 60/40 و ... کلا نفهمیدم چی به چی هست !
3.من دارم تمام بازیهارو دارم میبرم خب ولی ریت خودم شده 75 نمیدونم چرا! البته یک خرید بزرگ کردم برای وسط زمین که 2.5 میلیون قیمتش بود. فکرکنم زیادی گرون بوده
یعنی چی ؟درود
دوستان یه سوال. انتخاب بهترین بازیکن سال (همون توپ طلا), توی فیفا 18 چه تاریخی هست. خیلی حیاتیه![]()
کسی اینجا کریر نمیزنه؟ این مشکلو کسی نداشته؟من یه مشکلی پیدا کردم .... وقتی قهرمان لیگ میشم خبری از مراسم اهدای جام نیست! ولی تو حذفی و لیگ قهرمانان یا اروپا قهرمان میشم مراسم وجود داره!!! من نسخه اکس باکس وان رو دارم کسی این مشکلو داشته؟