Attachments
آخرین ویرایش:
خب چند تا آپديت داره دوست من؟؟صد در صد نصب کن
بازی بعد آپدیت به مراتب بالانس تر و لذت بخش تر میشه
بازی رو که از سرور پلی استیشن میگیره
منم که پیش خرید کرده بودم با بدبختی گذاشتم تو لیست دانلود.40-50 بار طی 2روز زدم تا شد
شما ببین میتونی شیلترشکن شیر کنی رو کنسول تا ببینی درست میشه یا نه.البته با psx باید اینکارو بکنی
اگه کنسول رو مستقیم به سیستمت وصل کرده باشی راحته برات
وقتی شیلترشکن وصل شد شیرش کن روی کابل لن و psx رو اجرا کن.ip لن هرچی باشه باید تو psx هم همون باشه.بعد برو رو کنسول همینارو ست کن(دستی ip بده) تست کانکشن بگیر اوکیه
من با این روش وصل میشم
امیدوارم مشکلت حل بشه.اگه نشد اینقد بزن تا بشه![]()
خب چند تا آپديت داره دوست من؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از توضيحت... نه نسخه من fitgirl هست براي پي سيفکر کنم 8 تا آپدیت براش اومده تا حالا که اگه با کنسول آپدیت کنید بازی رو خودش آخرین آپدیت رو که مشه ورژن1.08 دانلود میکنه و نیازی به دانلود قبلی ها نیست حجمش هم یگ گیگ و خورده ای هست فکر کنم.
موفق باشید
ممنون از توضيحت... نه نسخه من fitgirl هست براي پي سي
از سرور سونی دانلود میکنی چه ربطی به EA و ارجین داره مومن؟عععععجب ! با VPN درست شد.
من 2014 کنسول خریدم تا الان اینجورشو ندیده بودم.راحت بازی میخریدم و نصب میکردم یا کلا فیزیکی میخریدم.این فیفا اینجوره حتما و حدس میزنم یه ربطی به ارجین و EA و تحریمها داره.
ببین طبیعیه که بازیکن آکادمی رو باید پرورش داد و بعدا ازشون استفاده کرد یا فروختشون.با اورال 40-50 تقریبا هیچ باشگاهی سراغشون نمیاد حتی برای قرضی.قیمتی هم ندارن که بخوای بفروشیاقایون کریر باز بهترین راه و روش برای درامدزایی از اکادمی چه طوریه ؟ یعنی با کلی بازیکن در سطح 40-50 رو قرارداد امضا کنی و بعد با قیمت نسبتا کم بدی بره
یا اینکه تمرکز ت رو بذاری رو چنتا بازیکن خیلی مستعد و اونارو در اینده با قیمت های میلیونی بفروشی ؟
در کل میخوام یک راه و روش ثابت برای این بخش پیدا کنم چون سیستم کاری ش برام جدید هست و اینکه بعضی بازیکن های اکادمیم قفل هستند و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم و ovr ش هم پیشرفتی نداره ...
نه ربطی به اون قضیه نداره.حالا مشکل از چیه نمیدونم.اگه از اوریجین و اینا بود که گرفتن دمو هم دردسر داشت یا حتی رو گرفتن فیفاهای قبلی.البته این مشکلو همه نداشتن.با کسی که اکانتو شیر کردم اون این مشکلو نداشت.به هرحال خوشحالم مشکلت حل شدهعععععجب ! با VPN درست شد.
من 2014 کنسول خریدم تا الان اینجورشو ندیده بودم.راحت بازی میخریدم و نصب میکردم یا کلا فیزیکی میخریدم.این فیفا اینجوره حتما و حدس میزنم یه ربطی به ارجین و EA و تحریمها داره.
بنظرم آخرین آپدیتی که برای پی سی کرک شده آپدیت 6 هست.آپدیت خالی بریزی که بازی بالا نمیاد و صفحه اوریجین باز میشه.آپدیتی که میریزی حتما باید کرک شده باشه مگه اینکه قانونی خریده باشیخب چند تا آپديت داره دوست من؟؟
سلامرفقا این ون دایک اومده لیورپول و بقیه نقل و انتقالات منتقل میشه تو بازی ؟
سلام
ژورنی رو تموم کنیم هانتر رو برای بخش التیمیت میده؟ من تو بعضی تیمای التیمیت هانتر رو دیدم. ثابت میده یا قرضی؟ با چه اورالی؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk