FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
بازی رو که از سرور پلی استیشن میگیره
منم که پیش خرید کرده بودم با بدبختی گذاشتم تو لیست دانلود.40-50 بار طی 2روز زدم تا شد
شما ببین میتونی شیلترشکن شیر کنی رو کنسول تا ببینی درست میشه یا نه.البته با psx باید اینکارو بکنی
اگه کنسول رو مستقیم به سیستمت وصل کرده باشی راحته برات
وقتی شیلترشکن وصل شد شیرش کن روی کابل لن و psx رو اجرا کن.ip لن هرچی باشه باید تو psx هم همون باشه.بعد برو رو کنسول همینارو ست کن(دستی ip بده) تست کانکشن بگیر اوکیه
من با این روش وصل میشم
امیدوارم مشکلت حل بشه.اگه نشد اینقد بزن تا بشه :D^:)^

عععععجب ! با VPN درست شد.
من 2014 کنسول خریدم تا الان اینجورشو ندیده بودم.راحت بازی میخریدم و نصب میکردم یا کلا فیزیکی میخریدم.این فیفا اینجوره حتما و حدس میزنم یه ربطی به ارجین و EA و تحریمها داره.

• Like
Reactions: ehsas1 and Sony+
خب چند تا آپديت داره دوست من؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

فکر کنم 8 تا آپدیت براش اومده تا حالا که اگه با کنسول آپدیت کنید بازی رو خودش آخرین آپدیت رو که مشه ورژن1.08 دانلود میکنه و نیازی به دانلود قبلی ها نیست حجمش هم یگ گیگ و خورده ای هست فکر کنم.
موفق باشید

فکر کنم 8 تا آپدیت براش اومده تا حالا که اگه با کنسول آپدیت کنید بازی رو خودش آخرین آپدیت رو که مشه ورژن1.08 دانلود میکنه و نیازی به دانلود قبلی ها نیست حجمش هم یگ گیگ و خورده ای هست فکر کنم.
موفق باشید
ممنون از توضيحت... نه نسخه من fitgirl هست براي پي سي

من 2014 کنسول خریدم تا الان اینجورشو ندیده بودم.راحت بازی میخریدم و نصب میکردم یا کلا فیزیکی میخریدم.این فیفا اینجوره حتما و حدس میزنم یه ربطی به ارجین و EA و تحریمها داره.
از سرور سونی دانلود میکنی چه ربطی به EA و ارجین داره مومن؟

اقایون کریر باز بهترین راه و روش برای درامدزایی از اکادمی چه طوریه ؟ یعنی با کلی بازیکن در سطح 40-50 رو قرارداد امضا کنی و بعد با قیمت نسبتا کم بدی بره
یا اینکه تمرکز ت رو بذاری رو چنتا بازیکن خیلی مستعد و اونارو در اینده با قیمت های میلیونی بفروشی ؟
در کل میخوام یک راه و روش ثابت برای این بخش پیدا کنم چون سیستم کاری ش برام جدید هست و اینکه بعضی بازیکن های اکادمیم قفل هستند و نمیدونم چیکار کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم و ovr ش هم پیشرفتی نداره ...
ببین طبیعیه که بازیکن آکادمی رو باید پرورش داد و بعدا ازشون استفاده کرد یا فروختشون.با اورال 40-50 تقریبا هیچ باشگاهی سراغشون نمیاد حتی برای قرضی.قیمتی هم ندارن که بخوای بفروشی
در مورد قفل، سن اونایی که 15ساله هستن قفلن و وقتی 16ساله بشن باز میشن
وقتی استعدادیابت بهت چندین بازیکن پیشنهاد میده شما باید ببینی کدومشون چه پتانسیلی دارن(هم اورال هم قدرتشون مثلا شوت و دریبل و سرعت بسته به پستشون)شما اونایی که بالای 93 هستن رو بیار تو آکادمیت و زیر اونارو بیخیال شو.چون اینایی که پتانسیلشون بالاست زودتر رشد میکنن و بازیکن بهتری میشن.
روش پرورش هم فقط تمرین دادن نیست.شما باید سعی کنی بازیشونم بدی تا زودتر رشد کنن.شما این 2فاکتور رو که رعایت کنی میبینی به شکل عجیبی رشد میکنن در طول یک فصل
بنظر من قرضی بدی برن زیاد رشد نمیکنن.خوت تمرین و بازی بده ردیفن میشن
اگه تو کار پرورش بازیکن بزنی که نون باشگاهت تو روغنه :D\:D/
نه ربطی به اون قضیه نداره.حالا مشکل از چیه نمیدونم.اگه از اوریجین و اینا بود که گرفتن دمو هم دردسر داشت یا حتی رو گرفتن فیفاهای قبلی.البته این مشکلو همه نداشتن.با کسی که اکانتو شیر کردم اون این مشکلو نداشت.به هرحال خوشحالم مشکلت حل شده
خب چند تا آپديت داره دوست من؟؟

بنظرم آخرین آپدیتی که برای پی سی کرک شده آپدیت 6 هست.آپدیت خالی بریزی که بازی بالا نمیاد و صفحه اوریجین باز میشه.آپدیتی که میریزی حتما باید کرک شده باشه مگه اینکه قانونی خریده باشی
اگه اشتراکی خریدی میتونی نوبت بگیری و آپدیتو بریزی و تو نوبتت بازیو اکتیو کنی و تمام(وصل نشدن به نت)

رفقا این ون دایک اومده لیورپول و بقیه نقل و انتقالات منتقل میشه تو بازی ؟
سلام
بله نقل و انتقالات زمستان همیشه تو فیفا اعمال شده ولی دقیقا یادم نیست که هفته به هفته اعمال میشد یا پایان پنجره نقل و انتقالات زمستان همگی یکجا انجام میشد!؟
به هر حال جای نگرانی نیست
به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
موفق باشی;)

سلام
ژورنی رو تموم کنیم هانتر رو برای بخش التیمیت میده؟ من تو بعضی تیمای التیمیت هانتر رو دیدم. ثابت میده یا قرضی؟ با چه اورالی؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

بالاخره ب آرزوم ک بازی کردن با اینزاگی (اونم ریت 85 اش ) بود رسیدم :D8->:D

uo00_untitled.jpg

سلام
ژورنی رو تموم کنیم هانتر رو برای بخش التیمیت میده؟ من تو بعضی تیمای التیمیت هانتر رو دیدم. ثابت میده یا قرضی؟ با چه اورالی؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ثابت میده بستگی داره چجوری بهش تمرین بدی که اورالش چند بشه :D

آقا چرا تيمهايي مثه منچستر سيتي و ناپولي بعضي بازيكنهاشون سرعت غير عادي دارن؟؟؟ اصن نميشه بازي كرد با اين تيمها! با آپديتها دوست ميشه يا همينطورين؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or