Attachments
آخرین ویرایش:
آره یعنی اگه پرس و زیاد بزاری از جلو پرس میکنن ک مدافعا مجبور میشن بیان جلو تا فاصله ی بین خطوط زیاد نشهيعني هر چي عدد پرس زياد پرس رو از خطوط جلويي اعمال ميكنه و هر چي كمتر باشه از خطوط دفاعي،؟؟ من فكر ميكردم هر چي عدد بيشتر باشه بيشتر پرس ميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا تو فيفا دسته ١ و ٢ داريم؟؟ يعني اينكه كسي كه دسته ١ رو داره تيمش به نسبت قوي تر عمل ميكنه و خطاي كمتري داره
آقا تو فيفا دسته ١ و ٢ داريم؟؟ يعني اينكه كسي كه دسته ١ رو داره تيمش به نسبت قوي تر عمل ميكنه و خطاي كمتري داره
به جای اینکه 500 کا بدی یه بازیکن غیر قابل فروش بگیری، میرفتی اینفورم Kane با 200 کا میگرفتیبعلههههههههه
![]()
400 کا کمتر خرجش کردم ... بعدشم داری آیکون رو با اینفورم مقایسه میکنی ؟ آیکون 85 اینزاگی هم از کین بهتره ... فیفا در مورد Stat نیست شما برو احمد موسی 76 رو بازی کن بعدش برو با همون کارت بیز کین (86 ) بازی کن ببین کدوم بهتره ..به جای اینکه 500 کا بدی یه بازیکن غیر قابل فروش بگیری، میرفتی اینفورم Kane با 200 کا میگرفتی
مو نمیزنه کارتش با این!
??????دوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟
ن ارزش نداره ... تقریبا بدترین بازی فیفایی ک بازی کردم??????
از نظر من که خیلی خوبه حتی بهتر از 17 و باگهای مسخره اولیه کاملا فیکس شدهدوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟
نه نخر، اوایل خوب بود ولی با آپدیت هایی که دادن الان گیم پلی نابوده. در واقع همه چیز بازی عالیه به غیر از گیم پلی، مخصوصا تو فات چمپیونز. به نظرم فعلا نخری بهتره. مگر اینکه بخوان درستش کنن که بعیده.دوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟