FIFA 18

بالاخره فیفا ۱۸ معرفی شد.

Publisher: EA Games
Genre: Sport
Release Date: 29.09.2017
Platforms:
Xbox One, PS4 , PC ,PS3 , Xbox 360 , Switch

upload_2017-6-5_20-18-44.jpeg
[SPOILER/][/SPOILER]

کاور بازی

Attachments

• upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    upload_2017-6-5_1-38-21.jpeg
    87.8 KB · مشاهده: 895
آخرین ویرایش:
يعني هر چي عدد پرس زياد پرس رو از خطوط جلويي اعمال ميكنه و هر چي كمتر باشه از خطوط دفاعي،؟؟ من فكر ميكردم هر چي عدد بيشتر باشه بيشتر پرس ميكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk
آره یعنی اگه پرس و زیاد بزاری از جلو پرس میکنن ک مدافعا مجبور میشن بیان جلو تا فاصله ی بین خطوط زیاد نشه
پرس رو کم بزاری بازیکنای جلویی میرن عقب تر و طبیعتا دفاعا هم مجبور نمیشن بیان جلو و ضد حمله نمیخوری

سلام
اگر آخرین به روز رسانی ترکیب ها یا همون آپدیت اسکواد رو انجام داده باشین آخرین نقل و انتقالات (تا قبل از راس بارکلی که به تازگی از اورتون به چلسی رفته)انجام شده
مثلاً الان:
فن دایک تو لیورپوله و کاستا هم اومده تو ترکیب اتلتیکو...
موفق باشید

بزودی آلن شیرر یکی دیگه از بازیکنای مورد علاقم ب این ترکیب اضافه میشه B-):> فقط ناقابل ۴۰۰ هزار تا کوین خرجش کردم 8-| هر چی داشتم و نداشتم فروختم %-(

Attachments

• Screenshot_۲۰۱۸۰۱۰۶-۱۶۳۹۵۶.png
    Screenshot_۲۰۱۸۰۱۰۶-۱۶۳۹۵۶.png
    591.6 KB · مشاهده: 55
  • Like
Reactions: SCANIA V8
بعلههههههههه :D:D:D

xd1a_121212.jpg

به جای اینکه 500 کا بدی یه بازیکن غیر قابل فروش بگیری، میرفتی اینفورم Kane با 200 کا میگرفتی
مو نمیزنه کارتش با این!
400 کا کمتر خرجش کردم ... بعدشم داری آیکون رو با اینفورم مقایسه میکنی ؟ آیکون 85 اینزاگی هم از کین بهتره ... فیفا در مورد Stat نیست شما برو احمد موسی 76 رو بازی کن بعدش برو با همون کارت بیز کین (86 ) بازی کن ببین کدوم بهتره ..
ضمنا من شیررو گرفتم چون دوس دارم بازیشو و البته کاملا هم ارزش 400 کا رو داشته وقتی گزارشگر میگه آلن شیرر 2 ثانیه بعدش توپ تو گله ... گلایی رو ب دخیا و نویر و ... زده ک 2 تا کین اینفورم هم نمیتونن بزنن :))

دوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟
از نظر من که خیلی خوبه حتی بهتر از 17 و باگهای مسخره اولیه کاملا فیکس شده
بنظر من تنها ایراد رو مخش نورپردازی بازیه که برام تاریکه.برای بعضی دوستان همینجا خیلی نورپردازی خوبی داره.شاید بخاطر پرو بودن کنسول یا hdr باشه
درکل من هرجور حساب میکنم چطور میشه فیفا نخرید :grinning:

• Like
Reactions: atzoriha
دوستان بازی الان ارزش خرید داره ؟ منظورم از لحاظ باگ و اینا . اعصاب حرد کن نیس که ؟
نه نخر، اوایل خوب بود ولی با آپدیت هایی که دادن الان گیم پلی نابوده. در واقع همه چیز بازی عالیه به غیر از گیم پلی، مخصوصا تو فات چمپیونز. به نظرم فعلا نخری بهتره. مگر اینکه بخوان درستش کنن که بعیده.

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

• Like
Reactions: R3ZN0V

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or