آخرین ویرایش:
1-زیاد فرقی نمیکنه ولی بی تاثیرم نیست در حد چند ده xp فرقشه
2-توی انلاین فقط تایکتیکال هست از فیفا12 اینجوری شده توی انلاین نمیتونی تغییرش بدی اون زمان که ملت میومدن مینالیدن از بازی هی میومدی الکی با دفاع لجنداری تعریف میکردی حالا میفهمی بچه ها چی میکشیدن البته الان اپدیت دادن خیلی بهتر شده نسبت به اون اوایل که بازی بدون اپدیت بود و ما با دفاع تاکتیکال امسال ایباربو و دومبیارو باید مهار میکردیم بعد توهی میومدی تعریف میکردی از بازی میگفتی منو داداشم بازی میکنیم بدون مشکل تو حتی با داداشتم دفاع لجنداری بازی میکنی
3-پینگ مهمه سرعت خیلی مهم نیست برو توی ران اینو بینویس ببین چنده عدد جلو تایم پینگته ping -t 8.8.8.8
هر level یه بازه xp داره که به اون بازه برسی توپ و لباس و ... ازاد میکنهآره چند بار قبلا دیده بودم تایم اوتم زیاده و جلو تایم هم بینه 400 تا 490 ناپایداره ...کلا منطقه ای که ما هستیم آنتن دهی مبین نت جالب نیست ...فقط سرچ و دانلودش خوبه برا بازی خوب نیست
راجبه دفاع هم ی راه حل خوب دارم اونم اینکه همیشه با بازیکن روبرو نمیرم رو بازیکن صاحب توپ تو حالت تاکتیکال معمولا فلش رو میندازم رو بازیکن که پشت بازیکن صاحب توپه تا ی جا که خواست برگرده یا سر توپ بزنه بگیرم ازش کلا تا اینجا جواب داده هرکیم بازی باهاش دارم همش تو سانتیاگو و تیمشون مادرید هست من کلا چلسی بر میدارم ی مقدار این اجازه ندادن برا تغییر خوب نیست ...
با اون xp چی میشه خرید؟؟؟ از تو بخش کاتالوگ میشه لباس قدیمی و توپو اینا خرید؟؟؟؟
من راستی jalilghafari هست id م هرکی خواست اد کنه ی روز شد تو این 2 3 روز مفتی باهاش بازی کنم ولی کلا این ریپ زدنه رو مخه باید قبل تصویر تصمیم بگیری ....
شما خودتون با چه نتی بازی میکنید؟؟
پلاس مفت شده یعنی چی ؟ یعنی آنلاین بازی کردن ps4 هم مثل ps3 شده ؟ اگه میشه دوستان یه توضیحی در این زمینه بدن !
شما انلاین بازی نکرده بودی دهن مارو داشتی سرویس میکردی که فیفا باگ نداره و خیلی هم خوبه انلاینشسه سوال
1.من بالاخره از امروز تونستم چون مفت:d شد psn فیفا رو آنلاین بازی کنم در واقعه قبلا 3 دست با پلاس مفت gta بازی کرده بودم تو اون بخش که division بالا میره بازی کردم امروز ی دست فینال زدم که بردم رفت division 9 بعد با ی حریف دیگه تو این دیویژن بازی کردم 3 بر هیچ جلو بودم عوضی تابلو اومد از بازی بیرون سوال من اینه که هر گل که میزنی امتیازی چیزی تو اون نوار کوچیک بالا که با xp نشان میده بیشتر میده یا نه؟؟
در واقعه برد 2 هیچ با برد 5 هیچ اون جایزش فرق داره؟؟
2.بعد اینکه من نمیخوام دستم tactical باشه میرم تغییر بدم روش نمیشه رفت اجازه نمیده چرا؟؟
3.برا اینکه بازی ریپ نزنه چه کار باید بکنم کلا ریپ داره اینترنتی هست که این مشکل نداشته باشه؟؟؟ نت من 2 مگه سرعتش و م ب ی ن نت هست
جون من یکی از دوستان باگ باز با ایشون یه دست بزنن اونوقت ببینن دفاع پشم یعنی چی
شما انلاین بازی نکرده بودی دهن مارو داشتی سرویس میکردی که فیفا باگ نداره و خیلی هم خوبه انلاینشجون من یکی از دوستان باگ باز با ایشون یه دست بزنن اونوقت ببینن دفاع پشم یعنی چی
![]()
جالب بود یه دونه ازز حریفام یووه بود ، طرف با کیه لینی داشت یوسین بولت بازی در میاورد بره گل بزنه ، بنظرم بهترین و شلوغ ترین جاها همون دیویژن پایینیا باشه که محل انواع شگفتیه :d بالاتر که رفتم فقط دیدم افراد مهارتشون در راستای سواستفاده از گیم پلی بیشتر شده ، تکنیکی ندیدم . حالا باز من اکثرا دیفنسیو بازی میکنم دفاع ها رو هم گذاشتم اورلب نکنن ، در کل فان بود اون پایینا