آخرین ویرایش:
انصافا خیلی باگه نمیشه یه بازی منطقی رو تو آنلاین بازی کرد... من امانت گرفته بودم، نمیخوام بگیرم تا fifa16..
منم دیشب برا اولین بار بازی کردم...همه چی خوب بود...لگ هم خیلی کم داشتم...البته تعجب هم داشت برام .
دیشب که با هر کسی بازی می کردم یا رئال بود یا بارسلون...همشم میدادن رونالدو یا مسی.
منم که چلسی بر میدارم....فقط یه بازی باختم...یه بازی هم همش میداد رونالدو و گازشو میگرفت میرفت 2 - 1 عقب بودم با یه نفر اخراجی که اینترنتش قطع شد و 3 - 0 زد به نفع من :d
دوستان برای فیفا تقریبا مشکلی نداشتم....برای باقی بازی ها هم همینطوریه یا نه ؟؟
من از اینترنتم میترسیدم که جواب نده برای بازی آنلاین و پولم حروم بشه...حالا که تست کردم و دیدم مشکلی نداره یه 3 ماهشو میگیرم.
تا این دو روز مفت هست :d آی دی من رو اد کنین تا بازی کنیم با هم...بدون باگ و فوتبال بازی کنیم تا مسابقه دو سرعت.
PSN id : B3hrooz4921
هرکسی الان میتونه همینجا جواب بده یا پ.خ کنه.
کلا تعطیله بالا هم تو ی متن بلند پایه گفتم با تجربه 20 سال بازی فوتبال تو کنسول و تجربه دو روز تو نت به دلایلی که گفتم بالا اصلا نمیشه آنلاین بازی کنی این بازیو و امکان داره بازی جلو ی مبتدی که فقط دویدن بلده ببازی ...
اگر دسته به شما اجازه LAGECY شدن میداد این مشکل تا حدی قابل تحملتر میشد من کلا LAGECY میزنم الانم که تاکتیکال هست و نمیشه تغییر داد با توجه به سرعت بازیکنان سرعتی و راه رفتن مدافعان کنار بازیکن که کاری جز همراهی ندارن اوضاع وحشتناک میشه ..در کل من ترجیح میدم کریر مثل همیشه آفلاین بازی کنم این 2 3 روز مفتی :d هم که نمیدونم چرا وصل نمیشه 2 3 ساعته دویژنمو ببرم بالا و XP و از کاتالوگ چنتا لباسو توپو اینا بخرم و TROPHY کسب کنم از بخش های آنلاین....
کسی میتونه ی GIFT به ما بده ی توی ی چیزی لباس کلاسیکی چیزی لباس کلاسیک چلسی یا اورتون چه بهتر .....
- - -ویرایش - - -
اینترنتت چیه ما هم بگیریم من م ب ی ن نت هست بدجور پینگش بالاست به قولی لگ و به قول من ریپ زیاد دارم ...اصلا ریپ نداشت؟؟؟؟؟ برا من پینگ بالای 460 میانگین شنیدم یکی پارس آنلاین داشت میگفت 110 ایناست راضی بود ...شما نتت چیه؟؟
من jalilghafari آیدیم هست منم تا مفت:d هست فعالم البته صبح ها چون ظهر ها کلا انگار صحنه آهسته میزنم صبح ها بهتره باز
واا ما اینجا یه شرکتی هست به اسم آرمان نت...چند روز پیش زنگ زدم گفت شرکت ماتریکس.... :d نمیدونم ولی مبین نت نیست چون اینجایی که ما هستیم این چیزا تازه اومدن .
الان دستگاه رو روشن کنم بازی کنیم ؟
آی دی تو کجا باید وار کنم ؟؟ که دعوت بشی و با هم بازی کنیم ؟
منم مثل خودت خوراکم آفلاین هست و آنلاین نزده بودم تا دیشب که مفت شد :d (به نظرم اگه آفلاین هم پولی بود عمرا بازی می کردیم :d
اقا این باگ ها چرا تو التیمیت بیشتر خودشو نشون میده؟؟؟ واس دروازه لوپز رو گرفتم رسماً مرگ مغزیه ،انواع اقسام گلهارو میخوره ...ولی ایباربو دل هارو دیونه کرده،مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده ))))) با قد 188 و 100 کیلو وزن چنان هوملس و راموسو کمپانیو دریبل میکنه میزنه تو دروازه کورتوبا آدم خر کیف میشه )) عربا بیل و مسی و کریس ما هم حضرت ایباربوووووووووووووووووووووووووووووووووووو
الان که پیش دستگاه نیستم ایشاله بودی فردا صبح هستم...برو از بیرون تو منو دستگاه اونجا ی بخش هست میزنی id هارو سرچ میکنی تونستی پیدام کردی بفرست ی دوستی اگه نه خودم رفتم برات میفرستم شب ادم کنی اگه شد فردا بازی میکنیم ..واله نزدیک 220 تومن بازی خریدم الانم باید همش خرج کنم آنلاینم بازی کنم باید بازی های دیگر هم بخرم به نظر من سونی باید مفت کنه همه استفاده کنن بحث فیفا نیست که هزارتا چیز دیگه هم هست از بازی های مجانی psn تا چیز های مختلف دیگه ...
موفق باشی فقط چلسی:dاورتون:dلستر:dو پرسپولیس ترکیب رنگ هارو ببین :d
اقا این بحث انلاین رو بی خیال...چرا دفا مثل بز یه پاس هوایی که میاد نگاه میکنه:-o..یه استخاره میکنه بعد به امید خدا بارشو میبنده که بره تازه برسه به بازیکون؟
من اف زیاد نمیزنم ...توی افلاین هم همینطوری هست؟والله ما توی 14 همچین مشکلی نداشتیم...
....
اوه اوه داشت یادم میرفت..رونوالدو توربو بسته به خودش؟به قران 99 هم اینجوری نبود...توپ به رونالدو که میرسه باید حداقل یه 500 تومنی نذری بگی تا گول نشه...
خوشم میاد چیزایی که ما درست همون ثانیه های اول که فیفا اومد رو کشف کردیم یه عده بعد 6ماه تازه بهش دارن میرسن
خداروشکر سونی این چند روز پلاس رو داد تا ملت بفهمن ما یه فیفا دیگه رو بازی نمیکنیم
چقدر کشکی همینا طرفداری میکردنو ما هرچی میگفتیم میگفتن نه بهترین فیفایی هست که تاحالا اومده الان دستشون اومده ما چی میگفتیم خدایا این شادی رو از ما نگیر
اقا این بحث انلاین رو بی خیال...چرا دفا مثل بز یه پاس هوایی که میاد نگاه میکنه:-o..یه استخاره میکنه بعد به امید خدا بارشو میبنده که بره تازه برسه به بازیکون؟
من اف زیاد نمیزنم ...توی افلاین هم همینطوری هست؟والله ما توی 14 همچین مشکلی نداشتیم...
....
اوه اوه داشت یادم میرفت..رونوالدو توربو بسته به خودش؟به قران 99 هم اینجوری نبود...توپ به رونالدو که میرسه باید حداقل یه 500 تومنی نذری بگی تا گول نشه...