FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
انصافا خیلی باگه نمیشه یه بازی منطقی رو تو آنلاین بازی کرد... من امانت گرفته بودم، نمیخوام بگیرم تا fifa16..

کلا تعطیله بالا هم تو ی متن بلند پایه گفتم با تجربه 20 سال بازی فوتبال تو کنسول و تجربه دو روز تو نت به دلایلی که گفتم بالا اصلا نمیشه آنلاین بازی کنی این بازیو و امکان داره بازی جلو ی مبتدی که فقط دویدن بلده ببازی ...
اگر دسته به شما اجازه LAGECY شدن میداد این مشکل تا حدی قابل تحملتر میشد من کلا LAGECY میزنم الانم که تاکتیکال هست و نمیشه تغییر داد با توجه به سرعت بازیکنان سرعتی و راه رفتن مدافعان کنار بازیکن که کاری جز همراهی ندارن اوضاع وحشتناک میشه ..در کل من ترجیح میدم کریر مثل همیشه آفلاین بازی کنم این 2 3 روز مفتی :d هم که نمیدونم چرا وصل نمیشه 2 3 ساعته دویژنمو ببرم بالا و XP و از کاتالوگ چنتا لباسو توپو اینا بخرم و TROPHY کسب کنم از بخش های آنلاین....
کسی میتونه ی GIFT به ما بده ی توی ی چیزی لباس کلاسیکی چیزی لباس کلاسیک چلسی یا اورتون چه بهتر .....

- - -ویرایش - - -

منم دیشب برا اولین بار بازی کردم...همه چی خوب بود...لگ هم خیلی کم داشتم...البته تعجب هم داشت برام .

دیشب که با هر کسی بازی می کردم یا رئال بود یا بارسلون...همشم میدادن رونالدو یا مسی.
منم که چلسی بر میدارم....فقط یه بازی باختم...یه بازی هم همش میداد رونالدو و گازشو میگرفت میرفت 2 - 1 عقب بودم با یه نفر اخراجی که اینترنتش قطع شد و 3 - 0 زد به نفع من :d:>

دوستان برای فیفا تقریبا مشکلی نداشتم....برای باقی بازی ها هم همینطوریه یا نه ؟؟

من از اینترنتم میترسیدم که جواب نده برای بازی آنلاین و پولم حروم بشه...حالا که تست کردم و دیدم مشکلی نداره یه 3 ماهشو میگیرم.

تا این دو روز مفت هست :d آی دی من رو اد کنین تا بازی کنیم با هم...بدون باگ و فوتبال بازی کنیم تا مسابقه دو سرعت.

PSN id : B3hrooz4921

هرکسی الان میتونه همینجا جواب بده یا پ.خ کنه.

اینترنتت چیه ما هم بگیریم من م ب ی ن نت هست بدجور پینگش بالاست به قولی لگ و به قول من ریپ زیاد دارم ...اصلا ریپ نداشت؟؟؟؟؟ برا من پینگ بالای 460 میانگین شنیدم یکی پارس آنلاین داشت میگفت 110 ایناست راضی بود ...شما نتت چیه؟؟
من jalilghafari آیدیم هست منم تا مفت:d هست فعالم البته صبح ها چون ظهر ها کلا انگار صحنه آهسته میزنم صبح ها بهتره باز

کلا تعطیله بالا هم تو ی متن بلند پایه گفتم با تجربه 20 سال بازی فوتبال تو کنسول و تجربه دو روز تو نت به دلایلی که گفتم بالا اصلا نمیشه آنلاین بازی کنی این بازیو و امکان داره بازی جلو ی مبتدی که فقط دویدن بلده ببازی ...
اگر دسته به شما اجازه LAGECY شدن میداد این مشکل تا حدی قابل تحملتر میشد من کلا LAGECY میزنم الانم که تاکتیکال هست و نمیشه تغییر داد با توجه به سرعت بازیکنان سرعتی و راه رفتن مدافعان کنار بازیکن که کاری جز همراهی ندارن اوضاع وحشتناک میشه ..در کل من ترجیح میدم کریر مثل همیشه آفلاین بازی کنم این 2 3 روز مفتی :d هم که نمیدونم چرا وصل نمیشه 2 3 ساعته دویژنمو ببرم بالا و XP و از کاتالوگ چنتا لباسو توپو اینا بخرم و TROPHY کسب کنم از بخش های آنلاین....
کسی میتونه ی GIFT به ما بده ی توی ی چیزی لباس کلاسیکی چیزی لباس کلاسیک چلسی یا اورتون چه بهتر .....

- - -ویرایش - - -

اینترنتت چیه ما هم بگیریم من م ب ی ن نت هست بدجور پینگش بالاست به قولی لگ و به قول من ریپ زیاد دارم ...اصلا ریپ نداشت؟؟؟؟؟ برا من پینگ بالای 460 میانگین شنیدم یکی پارس آنلاین داشت میگفت 110 ایناست راضی بود ...شما نتت چیه؟؟
من jalilghafari آیدیم هست منم تا مفت:d هست فعالم البته صبح ها چون ظهر ها کلا انگار صحنه آهسته میزنم صبح ها بهتره باز

واا ما اینجا یه شرکتی هست به اسم آرمان نت...چند روز پیش زنگ زدم گفت شرکت ماتریکس.... :d نمیدونم ولی مبین نت نیست چون اینجایی که ما هستیم این چیزا تازه اومدن .

الان دستگاه رو روشن کنم بازی کنیم ؟
آی دی تو کجا باید وار کنم ؟؟ که دعوت بشی و با هم بازی کنیم ؟

منم مثل خودت خوراکم آفلاین هست و آنلاین نزده بودم تا دیشب که مفت شد :d (به نظرم اگه آفلاین هم پولی بود عمرا بازی می کردیم :d;))

زیاد سخت میگیرید ، من دیشب دیویژن 8 ، 9 بودم ببه یه لیورپولی خودم تا خورد گل زدم بهش بعد خودشم سوتی میداد تو دفاع بیشتر خندم میگرفت ، گل میزدم میرفت جلو بازیکناش میرقصیدم ، اونم نامردی نکرد با بالوتلی دوتا زد که بکهام تو عمرش اونجوری نچپونده بود =)) گفتم که واسه خنده خوببه ، لایی کشیه . من که به شوخی میگیرم زیاد نره رو اعصابم ، گرچه زاویه بسته خوردنو نمیشه شوخی گرفت :|

واا ما اینجا یه شرکتی هست به اسم آرمان نت...چند روز پیش زنگ زدم گفت شرکت ماتریکس.... :d نمیدونم ولی مبین نت نیست چون اینجایی که ما هستیم این چیزا تازه اومدن .

الان دستگاه رو روشن کنم بازی کنیم ؟
آی دی تو کجا باید وار کنم ؟؟ که دعوت بشی و با هم بازی کنیم ؟

منم مثل خودت خوراکم آفلاین هست و آنلاین نزده بودم تا دیشب که مفت شد :d (به نظرم اگه آفلاین هم پولی بود عمرا بازی می کردیم :d;))

الان که پیش دستگاه نیستم ایشاله بودی فردا صبح هستم...برو از بیرون تو منو دستگاه اونجا ی بخش هست میزنی id هارو سرچ میکنی تونستی پیدام کردی بفرست ی دوستی اگه نه خودم رفتم برات میفرستم شب ادم کنی اگه شد فردا بازی میکنیم ..واله نزدیک 220 تومن بازی خریدم الانم باید همش خرج کنم آنلاینم بازی کنم باید بازی های دیگر هم بخرم به نظر من سونی باید مفت کنه همه استفاده کنن بحث فیفا نیست که هزارتا چیز دیگه هم هست از بازی های مجانی psn تا چیز های مختلف دیگه ...
موفق باشی فقط چلسی:dاورتون:dلستر:dو پرسپولیس:x ترکیب رنگ هارو ببین :d

اقا این باگ ها چرا تو التیمیت بیشتر خودشو نشون میده؟؟؟ واس دروازه لوپز رو گرفتم رسماً مرگ مغزیه ،انواع اقسام گلهارو میخوره :( ...ولی ایباربو دل هارو دیونه کرده،مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده :))))))) با قد 188 و 100 کیلو وزن چنان هوملس و راموسو کمپانیو دریبل میکنه میزنه تو دروازه کورتوبا آدم خر کیف میشه :)))) عربا بیل و مسی و کریس ما هم حضرت ایباربوووووووووووووووووووووووووووووووووووو :)

خوشم میاد چیزایی که ما درست همون ثانیه های اول که فیفا اومد رو کشف کردیم یه عده بعد 6ماه تازه بهش دارن میرسن:))
خداروشکر سونی این چند روز پلاس رو داد تا ملت بفهمن ما یه فیفا دیگه رو بازی نمیکنیم :))
چقدر کشکی همینا طرفداری میکردنو ما هرچی میگفتیم میگفتن نه بهترین فیفایی هست که تاحالا اومده الان دستشون اومده ما چی میگفتیم خدایا این شادی رو از ما نگیر;))

اقا این باگ ها چرا تو التیمیت بیشتر خودشو نشون میده؟؟؟ واس دروازه لوپز رو گرفتم رسماً مرگ مغزیه ،انواع اقسام گلهارو میخوره :( ...ولی ایباربو دل هارو دیونه کرده،مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده :))))))) با قد 188 و 100 کیلو وزن چنان هوملس و راموسو کمپانیو دریبل میکنه میزنه تو دروازه کورتوبا آدم خر کیف میشه :)))) عربا بیل و مسی و کریس ما هم حضرت ایباربوووووووووووووووووووووووووووووووووووو :)

آره...منم با یه بنده خدایی بازی کردم رم رو گرفته بود...یکی همین ایباربو یکی هم آنگولا یا یه همچین چیزی...فضایی بودن .توی عمق هوایی مینداخت و علی یارت...مثل فشنگ میدوید لامسب...از رونالدو هم بدتر بود..ولی اولین تجربه آنلاین حال داد.

یه 3ماهه میگیرم ببینیم چی میشه...

- - -ویرایش - - -

الان که پیش دستگاه نیستم ایشاله بودی فردا صبح هستم...برو از بیرون تو منو دستگاه اونجا ی بخش هست میزنی id هارو سرچ میکنی تونستی پیدام کردی بفرست ی دوستی اگه نه خودم رفتم برات میفرستم شب ادم کنی اگه شد فردا بازی میکنیم ..واله نزدیک 220 تومن بازی خریدم الانم باید همش خرج کنم آنلاینم بازی کنم باید بازی های دیگر هم بخرم به نظر من سونی باید مفت کنه همه استفاده کنن بحث فیفا نیست که هزارتا چیز دیگه هم هست از بازی های مجانی psn تا چیز های مختلف دیگه ...
موفق باشی فقط چلسی:dاورتون:dلستر:dو پرسپولیس:x ترکیب رنگ هارو ببین :d

بابا من چیزی به نام صبح ندارم....تا 4 بیدارم بعدشم میگیرم می خوابم تا 11 12 :d

آی دیتو اد کردم...ایشالا دفعه بعدی که سونی پلاس مفتی داد با هم بازی می کنیم :d

بعدشم....فقط چلسی l-)

- - -ویرایش - - -

دوستان آنلاین باز :

چطور میشه قبل اینکه دوست خودمون رو دعوت کنیم برای بازی دوستانه ترکیب رو بچینیم یا سیو کنیم ؟؟

من تا میام بچینم سری وقتش تمام میشه...از 6 تا بازی سه تای اولی نه ترکیب تونستم بچینم نه تعویض تونست بکنم..با اختلاف 2 3 تا باختم.

اقا این بحث انلاین رو بی خیال...چرا دفا مثل بز یه پاس هوایی که میاد نگاه میکنه:-o..یه استخاره میکنه بعد به امید خدا بارشو میبنده که بره تازه برسه به بازیکون؟:|
من اف زیاد نمیزنم ...توی افلاین هم همینطوری هست؟والله ما توی 14 همچین مشکلی نداشتیم...
....
اوه اوه داشت یادم میرفت..رونوالدو توربو بسته به خودش؟به قران 99 هم اینجوری نبود...توپ به رونالدو که میرسه باید حداقل یه 500 تومنی نذری بگی تا گول نشه...:-s

اقا این بحث انلاین رو بی خیال...چرا دفا مثل بز یه پاس هوایی که میاد نگاه میکنه:-o..یه استخاره میکنه بعد به امید خدا بارشو میبنده که بره تازه برسه به بازیکون؟:|
من اف زیاد نمیزنم ...توی افلاین هم همینطوری هست؟والله ما توی 14 همچین مشکلی نداشتیم...
....
اوه اوه داشت یادم میرفت..رونوالدو توربو بسته به خودش؟به قران 99 هم اینجوری نبود...توپ به رونالدو که میرسه باید حداقل یه 500 تومنی نذری بگی تا گول نشه...:-s

يه دوش آب گرم...يه لباس راحت...يه موسيقي ملايم....يه چاي تازه دم...به درک که خيلي ازمشکلات حل نميشه.... :x

آقا خیلی شاهکارم با ی نت پر از لگ 17 پیروزی 2 باخت و 3 تساوی ثبت کردم:d ...
این دیویژن ها آخرش چی هست برسی به 1 قهرمان بشی چی میشه چی میدن دلاری یورویی هدیه میفرستن:d؟؟
ی سوال فنی میشه کاری کرد این پینگ نتم از 460 اینا کمتر بشه مثلا بیارمش رو نصف این تنظیمات مبین نت میشه ی صفحه دارم برا تنظیم مودمه پر از عددو ایناست...

- - -ویرایش - - -

خوشم میاد چیزایی که ما درست همون ثانیه های اول که فیفا اومد رو کشف کردیم یه عده بعد 6ماه تازه بهش دارن میرسن:))
خداروشکر سونی این چند روز پلاس رو داد تا ملت بفهمن ما یه فیفا دیگه رو بازی نمیکنیم :))
چقدر کشکی همینا طرفداری میکردنو ما هرچی میگفتیم میگفتن نه بهترین فیفایی هست که تاحالا اومده الان دستشون اومده ما چی میگفتیم خدایا این شادی رو از ما نگیر;))

بازم سر حرفم هستم از نظر گذر و تغییر گیم پلی که ی روند شده بود لازم بود تغییرات برا شما آنلاین مهمه نظرتو راجب اون گفتی برا من هم آفلاین من هم میگم برا بازی دو نفر کنار هم و کریر از همه نظر خوبه ...
بازم شما میگی بده چون فکرت فقط رو آنلاینه نظر خودتونه و من نمیتونم نظرتونو عوض کنم در کل cpu اینجوری با آدم بازی نمیکنه و تو دو نفره هم چون میشه lagecy کرد دسترو بدو بدو نمیشه کرد ی مشکلیه که فقط میشه رو آنلاین متوجهش شد ...

جناب غفاری کلا سلیقه شما با این فیفا 15 سازگار هستش و اصلا چه دوست داشته باشی و چه دوست نداشته باشی این فیفا 15 امسال مشکلات زیادی داشته چه تو بخش آنلاین که مشکلاتش خیلی خیلی زیاد هستش ( خوبه خدا رو شکر یه دو سه روزی مجانی بود و رفتی بازی کردی و دیدی چه خبره !!! ) و همین طور بخش آفلاین که شما میگی مشکلی نداره !!!

من الان نمیخوام حرفی بزنم و بگم سطح بازیت خوبه و یا بده و یا از این حرف ها اصلا شما خدای بازی و من هم هیچی از بازی نمیدونم و شما سابقه 20 سال بازی کردن بازی های کامپیوتری داری و بقیه هم چانچو در این هیچ بحثی نیست ولی کسی که فیفا باز باشه نمیره دفاع بازی رو به حالت Lagecy در بیاره تیم فیفا خودش رو در سال 2012 پاره نکرد و این همه تبلیغ نکرد که چند سال بعد گیمر ها برن حالت دفاعی بازی رو به حالت Lagecy در بیارن ! :|

تاکتیکال دیفنیدگ یکی از وِیژگی های عالی بود که در نسخه 2012 پایه گذاری شد ولی مشکل فیفای امسال و مشکل ریشه ای این بازی این هستش که ساختار و ریشه بازی تو بازیکنای سرعتی خلاصه شده و بازی گروهی و با تفکر امسال بسیار بسیار نسبت به سال های گذشته کم رنگ تر شده و مشکلات دفاعی در بازی وجود داره شما میتوی قبول نکنی و قبول هم نکن و خیلی افراد دیگه که مثل شما فکر میکنن ولی عزیز برو تو این سایت و فروم معروف که فیفا باز هایی حرفه ای آفلاین بازی دیده میشن که حتی کل بازی رو به صورت Manual بازی میکنن !!!! فروم اصلی و معروف این صفحه که توسط Orion و Mat اداره میشن و کانونی رو به وجود آوردن که با کمک همدیگه و همین طور با نظرات گیمر های دیگه میان اسلایدر های بازی رو طوری طراحی میکنن که بازی به صورت شبیه ساز تا جایی که میتونن شبیه بشه !!!! و ساعت ها بحث و صحبت درباره میانگین گل ها و خطا ها و شوت ها و درصد مالکیت توپ در هر بازی و خیلی صحبت های دیگه میشه و همین طور فیلم تست اسلایدر هاش رو در یوتیوب قرار میده و کلی هم بیننده داره تا همه استفاده کنن از تجربیات هم همون قدر که امروزه آرکد باز ها هستن عاشقان شبیه ساز هم وجود دارن که بخوان بازی علاوه بر جذابیت ها و فان بودن یک بازی کامپیوتری بتونه با تغییر نسل و قدرتمند تر شدن سخت افزار ها بازی به سوی شبیه سازی سوق داده بشه و پیشرفت چشمگیر بکنه .

امثال شما ها اسلایدر باز نیستین چون اصلا طرفش نرفتین خودش دنیایی داره که باید باهاش کار کنین تا متوجه بشین چقدر تو گیم پلی بازی تاثیر گذار هستش !!! در ضمن اسلایدر ها در نسخه 2014 بسیار بسیار کم تر تغییرش میدادن چون گیم پلی نسخه 2014 نسبت به نسخه 2015 واقعا خیلی خیلی بهتر بود در بسیاری از بخش ها

EA Sports FIFA Sliders - Operation Sports Forums

سلیقه ها در این که با هم فرق داره درش شکی نیست ولی این که بخوای زور کنی بازی حتی تو بخش آفلاین هم مشکلی نداره بیشتر شبیه به شوخی میمونه ! سیستم دفاعی تو همین بخش آفلاین از طریق سی پی یو دچار مشکلات فراوانی هستش موضوع خنده دار داستان اینه که یه عده میان میگن با تیم های قوی تو فیفا 15 بازی نکینن و میخواین لذت ببرین برین با تیم های ضعیف بازی کنین !!!!

این صحبت دوستان به طور نا خواسته داره مشکل فیفا 15رو نشون میده که گیم پلی بازی مشکلات زیادی داره خصوصا تیم هایی که بازیکن های سرعتی دارن گیم پلی بازی رو نابود میکنه

این عکسی که میذارم مال تنظیمات اسلایدر در بخش دفاعی هستش که با فوتبال واقعی مقایسه شده و فقط ببین در تطبیق چند اسلایدر با هم چقدر سیستم دفاعی بازی به واقعیت شبیه شده

این دو عکس اولی تنظیمات اسلایدر این گونه هستش که همه این چند تا اسلایدر با هم مرتبط و به صور زنجیر وار به هم مربوط هستن یعنی یک کدومشون بد تنظیم بشه باعث ناهمگونی بازی در بخش دفاعی میشه این تنظمیات رو مربوط میشه به نحوه جای گیری و سیستم دفاعی کلی بازی !!!

Marking: 55/55
Run Frequency: 5/5
Line Height: 55/55
Line Length: 36/36
Line Width: 55/55
Fullbacks: 80/80

l0m1jbco2zwq0xvk5e7n.jpg

21qypiaervl00tp38q.jpg

حالا این هم بازی دوستانه آلمان با انگلستان قبل از جام جهانی هستش ( بازی تو زمین انگلستان بود و تیم آلمان سبز رنگ هستش و بازی رو آلمان یک بر صفر برد ) که ببین تنظیمات اسلایدر بالا چقدر شبیه به این سیستم دفاعی در واقعیت هستش

rsl8kdttp6lh36qhzgqg.jpg

wleq79zw95q6wb9d0h.jpg

:arrowd:این هم تنظیمات اسلایدر عادی هستش !!! فقط بین چقدر فضا در اختیار تیم صاحب تو قرار گرفته !!!! (خصوص سمت راست زمین ) و نحوه و چیدمان بد دفاعی رو در این تصویر میشه دید !!! امروزه دفاع ها خیلی جلو تر بازی میکنن و زمین بازی رو سیستم های نوین دفاعی جدید زمین رو کوچیک تر میکنن تا بتونن با پرس بیشتر توپ رو از حریف پس بگیرن ولی در سیستم دفاعی کلی سی پی یو در اسلایدر عادی خیلی این سیستم دفاعی عقب هستش و همین طور خیلی راحت میشه در زمین خودی پاس کاری کرد و بازی سازی کرد بدون هیچ فشار خاصی روی بازیکن صاحب توپ ! و شما میتونی با وجود فضا های زیاد در بازی خیلی راحت تر به دروازه حریف یورش ببری

6ry8hm487bfdtjlyl92.jpg

بازی فوتبال خیلی پیچیده هستش و تیم های مختلف سیستم های دفاعی و نحوه بازیشون با هم فرق داره ولی یک نما و شمای کلی در سیستم فوتبالی در هر نسلی وجود داره و کشور های صاحب فوتبال ازش پیروی میکنن مثلا سیستم نوین دفاعی که تیم بارسا در زمان رهبری گواردیولا به وجود آورد که سیستم پرسینگ شدید و کوچک کردن زمین بود که کم کم و رفته رفته کشور های صاحب فوتبال ازش پیروی کردن و همین طور سیستم دفاعی مورینیو که معروف به دفاع اتوبوسی بود که بسیاری از تیم ها ازش پیروی کردن و خیلی داستان های دیگه !!

بعد جالبی داستان اینه که وقتی من اسلایدر میومدم میذاشتم یه عده انگاری که چه میدونم بهشون بر میخورد و یا این که چه اتفاق بدی افتاده و ناراحت هم میشدن !!!

با با جان خوشت نمیاد تنظیم نکن و از پست من به راحتی عبور کن واقعا کار سختی نیست چاقو رو گردن کسی نگذاشته بودم که حتما ازش استفاده کنه ! سلیقه ها فرق داره و هر کسی هر جوری دلش میخواد بازی کنه

در عوض در فرو های خارجی میان صحبت میکنن و نظر میدن و تجربه هاشون رو در اختیار هم قرار میدن تو اون فروم از ایتالیایی و برزیلی و آمریکای جنوبی و کشور های آسیایی میان و صحبت میکنن و نظراتشون رو میگن خدا رو شکر ما ایرانی ها هممون فکر میکنیم خدا تو هر کاری هستیم و همه چیز رو واردیم ! نه عزیز بهتری هم وجود داره و باید قبول کنیم که از آدمای های دیگه هم میتونیم تجربه کسب کنیم ! همین طور که من از اون فروم دارم کلی چیزا یاد میگیرم ..........

آخرین ویرایش:
آقا اصلا من بازی بلد نیستم قبول ..تو التیمت تیم یه نفر با اوبافمی مارتینز 2 تا گل بهم زد تو یه نیمه ،دادم دوستم نیمه دوم بازی کنه 2 تا هم به اون زد..مارتینزو گذاشته بود نوک هرجا توپ دستش بود با هر بازیکنی عمقی هواییی میزد بعد گودین،کیه لینی ،پیکه سه تایی باهم جا میموندن مارتینز یه 20 متری جلوتر از اینا تک به تک بود... دومبیا 6 بار محوطه جریمه رو دور میزنه از 7 8 نفر یه نفر نمیتونه توپشو بزنه .. اونقد میچرخه تا تک به تک بشه !!!
مهمترین نشانه باگ بودن هم اینه که قیمت کوکه،پیرلو،پیکه،ژاوی مارتینز،کاوانی همه رو هم تو ترانسفر مارکت اندازه یه دومبیا نیست :| :|

....

چرا نداشتیم برادر تو 14 هم با دفاع چپ خودت مورب به وینگر راستت عمقی هوایی 50 متری میدادی وضع همین میشد ولی تو 15 از هرجا میدی مدافع هنگ می کنه !!!!کلا فیفا رو عمقی هوایی ها نمی تونه خوب کار کنه! رونالدو که خوبه بزن تو التیمیت تیم ببین با بازیکنای درجه 3 چه ها می کنند ..:|
وضعیت افلاین = برو گوشه بطوره 90 درجه بزن تو محوطه جریمه وگل
وضعیت بازی با cpu= به نظر من بدترین قسمت فیفا همینجاست به معنای تمامی کلمه چرت
ولی با این همه خیلی از pes بهتره

Last edited by a moderator:
هر وقت این بازی رو جدی گرفتم از دیو یک سقوط کردم دیو 3 ولی هر وقت تفریحی بازی کردم و سعی کردم با بازی حال کنم از همون دیو 3 سعود کردم دیو 1!!! در نتیجه خیلی خودتون رو اذیت نکنید بازیه دیگه واسه تفریح، اینقدر حرص میخورید چیکار!هر وقت میایم تو این تاپیک یکی زده دستشو شیکونده، بی خیال بابا بازیه زندگی که نیست که!!! هر چند زندگیشم جدی نگیری بردی........... والا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or