آخرین ویرایش:
سلام دوستان فیفا کم شده بالاخره به قیمت 210 پیدا کردم
شک دارم که نو باشه با اینکه سلفون داره... چطوری بفهمم ؟؟ در ضمن عکسش فرق داره با فیفا دوستم ممکنه شرکت های مختلفی بزنند ؟ در ضمن عکس پشتتش میگه که ریجن ALL هست ؟
دوست من چرا باید برای دسته دوم اکانت جدید ساخت ؟ فرقی نداره مال کدم کشور بسازم جدیده رو ؟
در ضمن دستگاه و دسته ها رو بعد از ظهر میخوام بخرم.. میخوام PS4 ریجن 2 و دسته اضافه رو رنگ ابی بگیرم خوبه ؟
سیستمش طوریه که هر دسته فقط روی یک پروفایل کار میکنه ، اگه هم نمیخای پروفایل جدید بسازی میتونی با اکانت مهمان وارد بشی (برای دسته دوم ) ، نه فرقی نداره
مبارکه ، به تاریخ ساخت دستگاه پشت دستگاه و جعبه هم دقت کن که تاریخ ساخت جدید باشه مثل این :
PlayStation4 R2 CUH1116
چشم حتما دوست من
البته با فروشنده چک کردم که حتما 1116 باشه...
فقط دسته دوم رو میخوام ابی بگیرم که متفاوت باشه
ممنون دوست گلم، من فقط یه بار توعمرم اشتباه کردم pes گرفتم که اسم تیمهای انگلیسی چیزای دیگه بود!
یه سوالم رو جواب ندادید، امکان اینکه یک فصل بصورت سینگل و آفلاین بشه بازی کرد وجود داره؟ مثلا فقط یه فصل لالیگا
این مورد تو فیفا 14 فقط بصورت آنلاین میشد انجام داد
دیروز به طور اتفاقی پیش یکی از دوستام بودم PS3 کپیخور داشت همینطور که توی قسمت مولتی من دستگاه بود یه لحظه دیدم فیفا15 رو هم داره
گفتم بذار ببینم اینم مثه نسخه PS4 آشغاله یا نه
البته به علت کمبود وقت فقط یه بازی تونستم بکنم
انصافا خبری از باگ های نسخه PS4
- سرعت های دیمی
- دروازه بان های مشنگ
- شوتهای جهشی موجی اوجی که توپه که از پشت 18 که زده شده تا روی خط شش قدم 6 متر ارتفاع داره اما یهو در آخرین لحظات تصمصمش عوض میشه سریع ارتفاع شو کم میکنه و فرتی از کنار کله پوک دروازه بان میره تو گل
- و..... ندیدم
البته با یه دست بازی نمیشه زیاد نتیجه گیری کرد اما خیلی به دلم نشست نمیدونم دوستان روی PS3 هم بازی کردن یا نه یه تست بکنن بیان بگن
شاید من اشتباه میکنم چون میخام بگیرم نسخه اورجینالشو
فیفا 15 در نسل قبل درست مثل فیفا 14 میمونه فقط سرعتش یه کم بیشتر شده از نظر گرافیک هک یه کم خوش رنگ و آب تر شده در کل بازیه خوبیه بخریش ضرر نکردی
فک نمی کنم گیم پلی متفاوتی داشته باشه!!چون برنامه نویسیش یکی هست !!
اگه منظورتون متفاوت با نسل هشتمه باید بگم که بله متفاوته چون دو تیم جداگانه روی فیفا 15 دونسل کار کردند
یا باید بازی بصورت فیزیکی ریجن 2 بگیری یا از اکانت ریجن 2 بازیو بخری و دانلود کنی اکتیو پرایمری کنی بری توی بقیه اکانتها بازی کنیمی خوام گزارشگر عربی باشه ولی اکانتم ریجن 1 هست
چطور باید بگیرم؟
عوض نشده فیفا همینه دیگه به طور پیشفرض.سلام دوستان بالاخره دستگاهم رو و بازی رو گرفتم..
نمیدونم چرا هر طور که دسته بازی رو انتخاب میکنم (از کلاسیک گرفته تا alu) بازم جای دکمه ها تا فیفا عوض شده.. جای سرعت بجای r1 در r2 هست و همینطور جای شوت با سانتر کوتاه ... در حر حالتی هم دسته رو میزارم بازم یجایی ایراد داره ///
در ضمن اون بالای فیفا علامت تعجب داره که زده r3 و من r3 نمیبینم رو دسته بازی....
چیکار کنم ممنونم
عوض نشده فیفا همینه دیگه به طور پیشفرض.
شما خودت روی r1 ضربدرو بزن و روی r2 دوباره ضربدر رو بزن جاشون عوض میشه.
انالوگ راست میشه r3 انالوگ چپ میشه l3