FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان فیفا کم شده بالاخره به قیمت 210 پیدا کردم
شک دارم که نو باشه با اینکه سلفون داره... چطوری بفهمم ؟؟ در ضمن عکسش فرق داره با فیفا دوستم ممکنه شرکت های مختلفی بزنند ؟ در ضمن عکس پشتتش میگه که ریجن ALL هست ؟
wdmg656jyqvs4ncj6l7y.jpg
m01zukz4dyatpu6yltoy.jpg

بازیت اصله شک نکن چون من خودم دقیقا روز اول که بار از دبی رسید برا مغازه دار و جعبشو باز کرد از دبی آورده بودند با یکی از بچه های همین سایت 3تا خریدیم دقیقا با همین عکس و نوشته ها که مو نمیزنه...
راجبه سلفونش اصولا سلفون ریجن 2 مثل بیسکوییت که جای مخصوص برا کشیدن و باز کردن داره یا شبیه دخانیات هست که درقسمت پایینه سلفون هست و روش کوچیک کوچیک نوشته ps4 تعبیه شده اما برا ریجن آل و یک همین شکلیه من کلا بازی یا آل خریدم یا 2 همه آل ها همینجورین و تنها 2 هست که به این راحتی نمیشه براش سلفون درست کرد....
اما شک نکن خودم جلو چشم نزدیکه 100 تا فیفا دیدم همه ریجن آلها با همین طرح سلفون بودن اکثرا هم بازیو با این طرح دارن تو ایران...
کاش نمیخریدی من دوستم میخواد بازیشو بفروشه فیفاشو مو با نو نمیزنه ی چند روز دیگه براش میفروشم با همین طرح با همین شکل فقط انگار 40 50 بیشتر پول سلفون دادی..
در کل غمی نیست چون این بازی ها خراب نمیشن نگم با کلید به جونشون بیوفتی چه آک چه باز توفیقی ندارن بهم جز قیمتش برا مغازه دار نه برا من و شما
گزارشگر عربی نداره و انگلیس فرانسه و مکزیکی اسپانیایی داره ....بازی هم به زبان انگلیس و اسپانیایه مکزیکی و ی کشور دیگه فک کنم فرانسه منوهاش قابله تغییره ...

آخرین ویرایش:
دوست من چرا باید برای دسته دوم اکانت جدید ساخت ؟ فرقی نداره مال کدم کشور بسازم جدیده رو ؟
در ضمن دستگاه و دسته ها رو بعد از ظهر میخوام بخرم.. میخوام PS4 ریجن 2 و دسته اضافه رو رنگ ابی بگیرم خوبه ؟

دوست من چرا باید برای دسته دوم اکانت جدید ساخت ؟ فرقی نداره مال کدم کشور بسازم جدیده رو ؟
در ضمن دستگاه و دسته ها رو بعد از ظهر میخوام بخرم.. میخوام PS4 ریجن 2 و دسته اضافه رو رنگ ابی بگیرم خوبه ؟

سیستمش طوریه که هر دسته فقط روی یک پروفایل کار میکنه ، اگه هم نمیخای پروفایل جدید بسازی میتونی با اکانت مهمان وارد بشی (برای دسته دوم ) ، نه فرقی نداره

مبارکه ، به تاریخ ساخت دستگاه پشت دستگاه و جعبه هم دقت کن که تاریخ ساخت جدید باشه مثل این :

PlayStation4 R2 CUH1116

سیستمش طوریه که هر دسته فقط روی یک پروفایل کار میکنه ، اگه هم نمیخای پروفایل جدید بسازی میتونی با اکانت مهمان وارد بشی (برای دسته دوم ) ، نه فرقی نداره

مبارکه ، به تاریخ ساخت دستگاه پشت دستگاه و جعبه هم دقت کن که تاریخ ساخت جدید باشه مثل این :

PlayStation4 R2 CUH1116

چشم حتما دوست من
اتفاقا مونده بودم امریکا بگیرم یا اروپا که بخاطر پال بودنش اروپا رو مد نظرم هست..البته با فروشنده چک کردم که حتما 1116 باشه...
فقط دسته دوم رو میخوام ابی بگیرم که متفاوت باشه

آخرین ویرایش:
ممنون دوست گلم، من فقط یه بار توعمرم اشتباه کردم pes گرفتم که اسم تیمهای انگلیسی چیزای دیگه بود!

یه سوالم رو جواب ندادید، امکان اینکه یک فصل بصورت سینگل و آفلاین بشه بازی کرد وجود داره؟ مثلا فقط یه فصل لالیگا
این مورد تو فیفا 14 فقط بصورت آنلاین میشد انجام داد

بله تموم لیگ ها توی همون تورنمنته که خدمتتون عرض کردم

دیروز به طور اتفاقی پیش یکی از دوستام بودم PS3 کپیخور داشت همینطور که توی قسمت مولتی من دستگاه بود یه لحظه دیدم فیفا15 رو هم داره
گفتم بذار ببینم اینم مثه نسخه PS4 آشغاله یا نه
البته به علت کمبود وقت فقط یه بازی تونستم بکنم
انصافا خبری از باگ های نسخه PS4
- سرعت های دیمی
- دروازه بان های مشنگ
- شوتهای جهشی موجی اوجی که توپه که از پشت 18 که زده شده تا روی خط شش قدم 6 متر ارتفاع داره اما یهو در آخرین لحظات تصمصمش عوض میشه سریع ارتفاع شو کم میکنه و فرتی از کنار کله پوک دروازه بان میره تو گل
389420_rofl.gif
389420_rofl.gif
389420_rofl.gif
389420_rofl.gif

- و..... ندیدم
البته با یه دست بازی نمیشه زیاد نتیجه گیری کرد اما خیلی به دلم نشست نمیدونم دوستان روی PS3 هم بازی کردن یا نه یه تست بکنن بیان بگن
شاید من اشتباه میکنم چون میخام بگیرم نسخه اورجینالشو

فیفا 15 در نسل قبل درست مثل فیفا 14 میمونه فقط سرعتش یه کم بیشتر شده از نظر گرافیک هک یه کم خوش رنگ و آب تر شده در کل بازیه خوبیه بخریش ضرر نکردی

Last edited by a moderator:
فیفا 15 در نسل قبل درست مثل فیفا 14 میمونه فقط سرعتش یه کم بیشتر شده از نظر گرافیک هک یه کم خوش رنگ و آب تر شده در کل بازیه خوبیه بخریش ضرر نکردی

فک نمی کنم گیم پلی متفاوتی داشته باشه!!چون برنامه نویسیش یکی هست !!

اگه منظورتون متفاوت با نسل هشتمه باید بگم که بله متفاوته چون دو تیم جداگانه روی فیفا 15 دونسل کار کردند

اینو اطلاع نداشتم ولی رو 360 بازی کردم همین مشکلاتو داشت ...البته 360 بازهای فیفا منطقی تر از PS4 بازا بازی می کنن تو دیویژن ها همه رئال نیستن!!! یکم فقط حس کردم دقت پاسهای نسل هشت خیلی بیشتره

می خوام گزارشگر عربی باشه ولی اکانتم ریجن 1 هست
چطور باید بگیرم؟
یا باید بازی بصورت فیزیکی ریجن 2 بگیری یا از اکانت ریجن 2 بازیو بخری و دانلود کنی اکتیو پرایمری کنی بری توی بقیه اکانتها بازی کنی

سلام دوستان بالاخره دستگاهم رو و بازی رو گرفتم..
نمیدونم چرا هر طور که دسته بازی رو انتخاب میکنم (از کلاسیک گرفته تا alu) بازم جای دکمه ها تا فیفا عوض شده.. جای سرعت بجای r1 در r2 هست و همینطور جای شوت با سانتر کوتاه ... در حر حالتی هم دسته رو میزارم بازم یجایی ایراد داره ///
در ضمن اون بالای فیفا علامت تعجب داره که زده r3 و من r3 نمیبینم رو دسته بازی....
چیکار کنم ممنونم

سلام دوستان بالاخره دستگاهم رو و بازی رو گرفتم..
نمیدونم چرا هر طور که دسته بازی رو انتخاب میکنم (از کلاسیک گرفته تا alu) بازم جای دکمه ها تا فیفا عوض شده.. جای سرعت بجای r1 در r2 هست و همینطور جای شوت با سانتر کوتاه ... در حر حالتی هم دسته رو میزارم بازم یجایی ایراد داره ///
در ضمن اون بالای فیفا علامت تعجب داره که زده r3 و من r3 نمیبینم رو دسته بازی....
چیکار کنم ممنونم
عوض نشده فیفا همینه دیگه به طور پیشفرض.
شما خودت روی r1 ضربدرو بزن و روی r2 دوباره ضربدر رو بزن جاشون عوض میشه.
انالوگ راست میشه r3 انالوگ چپ میشه l3

عوض نشده فیفا همینه دیگه به طور پیشفرض.
شما خودت روی r1 ضربدرو بزن و روی r2 دوباره ضربدر رو بزن جاشون عوض میشه.
انالوگ راست میشه r3 انالوگ چپ میشه l3

کجا میتونم حرکت بازیکن ها از انالوگ به جهت دکمه ای تغییر بدم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or