آخرین ویرایش:
تو همون قسمته موو پلیر رو از روی انالوگ بزار رو جهت ها.کجا میتونم حرکت بازیکن ها از انالوگ به جهت دکمه ای تغییر بدم ؟
کجا میتونم حرکت بازیکن ها از انالوگ به جهت دکمه ای تغییر بدم ؟
اگه قصد داری فیفا رو تا شماره های بعدیش هم ادامه بدی ، توصیه اینه که با انالوگ بازی کنی ، با جهت ها بازیت پیشترفت نمیکنه ، چون فیفا بر اساس آنالوگ ساخته شده ، یکم بازی کنی عادت میکنی
آقایون من امروز با یه بنده خدایی توی سیزن بازی کردم که تور دروازه اش فرق داشت.
توی استمفورد بریج هم بود بازی.
چه طور ممکنه؟؟!!
اگه جای دکمه ها رو تغییر ندادی وقتی نزدیک بازیکن حریف شدی باید دایره رو بزنی تا پا بندازه و توپو بگیره.سلام دوستان..
بنده تنظیمات دسته بازی رو فیفا رو در همان حالت alit ( اسمشو یادم نمیاد چون الان جلو دستگاه نیستم).. گذاشتم و همه چیز خوبه و حتی با سرعت که در r2 تنظیم شده هم عادت کردم و فقط یه مشکلی هست.. هنگامی که میخوام توپ رو از حریف بگیرم وقتی ظربدر رو میزنم چه با گرفتن همزمان سرعت و چه خالی تا نزدیک بازیکن میره ولی توپو نمیگیره ازش .. چرا ؟
اگه جای دکمه ها رو تغییر ندادی وقتی نزدیک بازیکن حریف شدی باید دایره رو بزنی تا پا بندازه و توپو بگیره.
اون حالت ماله اماتورها و ادم های خستس :dولی معمولا چه تو pc و چه تو xbox مه بازی میکردم همیشه ظربدر که همون کار پاس دادن کوتاه هست رو میزدم تا دنبال حریف بگرده و توپ رو بگیره ...
1-یعنی شما میفرمایید با ظربدر بیافتم دنبالش طرف و بعد که نزدیکش شد با دایره توپ رو بگیرم ؟؟
2- راهین داره بشه با همون دکمه ظربدر پاس کوتاه بشه هم بیافتم دنبالش و هم توپ رو بگیره .. هم پاس بدم ؟
چشم دوست من ببنیم میشه عادت کرد یا نه امتحانش ظرری نداره..اون حالت ماله اماتورها و ادم های خستس :d
اره شما خودت وقتی فوتبال بازی میکنی باید پا بندازی تا توپو بگیری دیگه.
عادت کن بهش تا لذت واقعی رو ببری.
راه که داره ولی من تاکید میکنم به این سیستم عادت کن.
بدون ضربدر هم میشه بیوفتی دنبالش.چشم دوست من ببنیم میشه عادت کرد یا نه امتحانش ظرری نداره..
1-پس با ظربدر که میافتادم دنبال حریف که بعدش با دایره توپ رو بگیرم... لازمه که سرعت رو هم بگیرم یا نه ؟
2-در ضمن برای توپهای ایستگاهی پشت 18 قدم بنظرتون یاید l2 رو بگیرم بعد پر کنم یا تکنینک دیگه ای هم هست ؟
3- برای عوض کردن بازیکن ها هنگام اوت یا ظربه ایستگاهی چی بزنم ؟
ممنونم
چند وقت یه بار اینجوری میشه، بعدشم خودش درست میشه. اگه نشد با Support ـه EA تماس بگیر و مشکل رو بگو، به احتمال زیاد میتونن کمکت کنن.کسی هست که اینجا یه همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟ من 2 روزه نمیتونم فیفا آنلاین بازی کنم!!!
من رو هر دو بازی کردم. بله تفاوت داره. نسخه ی X1 دارای هوش مصنوعی بهتر و نرمی ـه گیم پلی و کمتر بودن باگ ها نسبت به نسخه X360 ـه.دوستان کسی اینجا هست که هم روی360هم روی وان بازی کرده باشه؟؟؟ایا از لحاظ گیم پلی تفاوت دارن؟