FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
کجا میتونم حرکت بازیکن ها از انالوگ به جهت دکمه ای تغییر بدم ؟

اگه قصد داری فیفا رو تا شماره های بعدیش هم ادامه بدی ، توصیه اینه که با انالوگ بازی کنی ، با جهت ها بازیت پیشترفت نمیکنه ، چون فیفا بر اساس آنالوگ ساخته شده ، یکم بازی کنی عادت میکنی

اگه قصد داری فیفا رو تا شماره های بعدیش هم ادامه بدی ، توصیه اینه که با انالوگ بازی کنی ، با جهت ها بازیت پیشترفت نمیکنه ، چون فیفا بر اساس آنالوگ ساخته شده ، یکم بازی کنی عادت میکنی

حق با شماست... منم با انالوگ بازی میکنم... واسه کسی که میخواد با هام در حالت افلاین بازی کنه پرسیدم دوست من

آقایون من امروز با یه بنده خدایی توی سیزن بازی کردم که تور دروازه اش فرق داشت.
توی استمفورد بریج هم بود بازی.
چه طور ممکنه؟؟!!

از منوي اصلي برو تو قسمت ستينگز بعد گيم ستينگز بعدش هم ميري رو تب visual و سه گزينه كه با net شروع ميشه مربوط به تور دروازه هست كه ميتوني تغييرشون بدي.
البته اينم بگم كه اين تنظيمات در صورتي اعمال ميشه كه شما تيم ميزبان باشي.

سلام دوستان..
بنده تنظیمات دسته بازی رو فیفا رو در همان حالت alit ( اسمشو یادم نمیاد چون الان جلو دستگاه نیستم).. گذاشتم و همه چیز خوبه و حتی با سرعت که در r2 تنظیم شده هم عادت کردم و فقط یه مشکلی هست.. هنگامی که میخوام توپ رو از حریف بگیرم وقتی ظربدر رو میزنم چه با گرفتن همزمان سرعت و چه خالی تا نزدیک بازیکن میره ولی توپو نمیگیره ازش .. چرا ؟

سلام دوستان..
بنده تنظیمات دسته بازی رو فیفا رو در همان حالت alit ( اسمشو یادم نمیاد چون الان جلو دستگاه نیستم).. گذاشتم و همه چیز خوبه و حتی با سرعت که در r2 تنظیم شده هم عادت کردم و فقط یه مشکلی هست.. هنگامی که میخوام توپ رو از حریف بگیرم وقتی ظربدر رو میزنم چه با گرفتن همزمان سرعت و چه خالی تا نزدیک بازیکن میره ولی توپو نمیگیره ازش .. چرا ؟
اگه جای دکمه ها رو تغییر ندادی وقتی نزدیک بازیکن حریف شدی باید دایره رو بزنی تا پا بندازه و توپو بگیره.

اگه جای دکمه ها رو تغییر ندادی وقتی نزدیک بازیکن حریف شدی باید دایره رو بزنی تا پا بندازه و توپو بگیره.

ولی معمولا چه تو pc و چه تو xbox مه بازی میکردم همیشه ظربدر که همون کار پاس دادن کوتاه هست رو میزدم تا دنبال حریف بگرده و توپ رو بگیره ...
1-یعنی شما میفرمایید با ظربدر بیافتم دنبالش طرف و بعد که نزدیکش شد با دایره توپ رو بگیرم ؟؟

2- راهین داره بشه با همون دکمه ظربدر پاس کوتاه بشه هم بیافتم دنبالش و هم توپ رو بگیره .. هم پاس بدم ؟

ولی معمولا چه تو pc و چه تو xbox مه بازی میکردم همیشه ظربدر که همون کار پاس دادن کوتاه هست رو میزدم تا دنبال حریف بگرده و توپ رو بگیره ...
1-یعنی شما میفرمایید با ظربدر بیافتم دنبالش طرف و بعد که نزدیکش شد با دایره توپ رو بگیرم ؟؟

2- راهین داره بشه با همون دکمه ظربدر پاس کوتاه بشه هم بیافتم دنبالش و هم توپ رو بگیره .. هم پاس بدم ؟
اون حالت ماله اماتورها و ادم های خستس :d
اره شما خودت وقتی فوتبال بازی میکنی باید پا بندازی تا توپو بگیری دیگه.
عادت کن بهش تا لذت واقعی رو ببری.
راه که داره ولی من تاکید میکنم به این سیستم عادت کن.

اون حالت ماله اماتورها و ادم های خستس :d
اره شما خودت وقتی فوتبال بازی میکنی باید پا بندازی تا توپو بگیری دیگه.
عادت کن بهش تا لذت واقعی رو ببری.
راه که داره ولی من تاکید میکنم به این سیستم عادت کن.
چشم دوست من ببنیم میشه عادت کرد یا نه امتحانش ظرری نداره..
1-پس با ظربدر که میافتادم دنبال حریف که بعدش با دایره توپ رو بگیرم... لازمه که سرعت رو هم بگیرم یا نه ؟
2-در ضمن برای توپهای ایستگاهی پشت 18 قدم بنظرتون یاید l2 رو بگیرم بعد پر کنم یا تکنینک دیگه ای هم هست ؟
3- برای عوض کردن بازیکن ها هنگام اوت یا ظربه ایستگاهی چی بزنم ؟
ممنونم

چشم دوست من ببنیم میشه عادت کرد یا نه امتحانش ظرری نداره..
1-پس با ظربدر که میافتادم دنبال حریف که بعدش با دایره توپ رو بگیرم... لازمه که سرعت رو هم بگیرم یا نه ؟
2-در ضمن برای توپهای ایستگاهی پشت 18 قدم بنظرتون یاید l2 رو بگیرم بعد پر کنم یا تکنینک دیگه ای هم هست ؟
3- برای عوض کردن بازیکن ها هنگام اوت یا ظربه ایستگاهی چی بزنم ؟
ممنونم
بدون ضربدر هم میشه بیوفتی دنبالش.
تو موقع مناسب باید بزنی که توپو بگیری.
تاکتیک که زیاده واسه ایستگاهی زدن ولی من خودم معمولن همون جهت بالا رو نگه میدارم و حدوده 2 واحد شوت رو میگیرم و گل :d البته بستگی داره با کی و چه اورالی بزنی.
واسه ایستگاهی R2 رو نگه داری میتونی عوض کنی البته من چون جای دکمه هارو عوض میکنم R1 رو نگه میدارم و میشه عوض کرد.
واسه اوت هم چیزی نزنی یکی دیگه میاد و میندازه.

کسی هست که اینجا یه همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟ من 2 روزه نمیتونم فیفا آنلاین بازی کنم!!!
چند وقت یه بار اینجوری میشه، بعدشم خودش درست میشه. اگه نشد با Support ـه EA تماس بگیر و مشکل رو بگو، به احتمال زیاد میتونن کمکت کنن. ;)
دوستان کسی اینجا هست که هم روی360هم روی وان بازی کرده باشه؟؟؟ایا از لحاظ گیم پلی تفاوت دارن؟
من رو هر دو بازی کردم. بله تفاوت داره. نسخه ی X1 دارای هوش مصنوعی بهتر و نرمی ـه گیم پلی و کمتر بودن باگ ها نسبت به نسخه X360 ـه.
نسخه ی X360 همون fifa14 ـه که کلی باگ توش اضافه شده، ولی نسخه ی X1 کاملا نشون میده که یه بازی ـه جدید هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or