آخرین ویرایش:
توی ستینگ قسمت انلاین ستینگ بازی میشه مچ میکینگ رو no کرد ولی بازم تاثیری نداره اینقدر زیادن که همش میخوریم به اونادوستان یه سوال میشه کاری کرد که با این عربا نیوفتیم؟ (توی FUT) خیلی رو مخن هم نحوه بازیشون هم پینگشون
باو اگه به اولویت درست کردن باگ باشه که باید اون باگ مزخرف "از وسط زمین گازشو بگیر همه رو دریبل کن گل بزن" رو درست کنن.۱ سال گذشت نمیخوان این باگ finesse shot رو درست کنن؟ قشنگ با بچه ها که بازی میکنیم مسابقه ی شوت زدن از فاصله ی بالای ۳۰ متره فرقیم نداره با فابرگاس شوت کنی یا آزپیلیکتا فقط کافیه Finesse shot باشه دروازه بانای بازی کاملا عقلشون ناقصه...
توی ستینگ قسمت انلاین ستینگ بازی میشه مچ میکینگ رو no کرد ولی بازم تاثیری نداره اینقدر زیادن که همش میخوریم به اونا
درکت میکنمکلا از 2000 سال پیش تا حالا این عربا یه جوری باید تو ...ون ما باشن اصلا تقدیرمونه انگار
از اینجا :از کجا باید ایمیل بدم
شما با Port Forwarding باز کردی NAT رو یا DMZ? فک کنم اگه از DMZ استفاده کنی مشکلت حل بشه.سلام دوستان
من یه چند وقتی ایکس باکس وان رو بازی نکردم
بعد از چند ماه دوباره اومدم سراغ ایکس باکس وان
آپدیت داشت، دانلود کردم و کنسول آپدیت شد
سراغ بازی fifa 15 رفتم تو قسمت آنلاین واسه head to head بعد از پیدا کردن حریف (opponent found) یه مدت مکث میکنه و بعد ارور زیر رو میده:
.Connection to your opponent was lost. This could be a result of a Network Address Translation (NAT) problem"
"Your NAT is currently OPEN, but your opponent would have been MODERATOR it is RESTRICTIVE
تقریبا نزدیک به یک هفته هست که این ارور بر قراره و البته در سایر قسمت های آنلاین مشکلی وجود نداره مثل بخش club pro که بعنوان یه بازیکن یه نفره تو یه تیم با سایرین همبازی میشی راحت انجام میشه و مشکلی نداره
یه نکته جالب اینکه تو سه روز متوالی دو رو بر ساعت 14 یکبار این مشکل برطرف شد و دوباره بعدش همون ارور همیشگی پا بر جا بود!!!
یه نکته به خاطرم اومد که وقتی تو موبایل بازی clash of clans رو اجرا میکردم یه مدت مشکلاتی تو ISP وجود داشت که نمیشد این بازی رو آنلاین انجام داد که با تغییر DNS بر طرف میشد این مشکل(الان حل شده البته)
به همین دلیل تو کنسول هم سراغ انواع تغییرات DNS رفتم اما تاثیری نداشت
تو خود سایت http://answers.ea.com هم سوالمو مطرح کردم و مشکلات مشابه دیگر کابران رو هم خوندم که بعضی ها راهنمایی کرده بودند راجع به NAT که مربوط به باز کردن پورت هاست و NAT type من هم OPEN هست و پورت های مورد نیاز بازه، به هر حال هیچ جواب قابل حلی پیدا نکردم!
به نظر شما مشکل از کجاست و چجوری میتونم حلش کنم؟
ممنون