آخرین ویرایش:
بازی کاملا شبیه ساز بود توی اون فیفاها ولی توی 13 و 15 کلا ارکید هست مخصوصا 15میشه دلیلش هم بگی؟
الان ۱۴ سرور هاش رو نسل ۷ به راه به نظرت؟!بازی کاملا شبیه ساز بود توی اون فیفاها ولی توی 13 و 15 کلا ارکید هست مخصوصا 15
مرسی از پیشنهادتاز اینجا :
شما با Port Forwarding باز کردی NAT رو یا DMZ? فک کنم اگه از DMZ استفاده کنی مشکلت حل بشه.
سلام اول فیفا 11 بعد فیفا 13 موفق باشیدبهترین فیفا کدومه به نظرتون؟!
دقیقا درستهصد در صد 14 بعدشم 12:d
سرور های بازی امسال توی سیزن عجیب غریب شده و اذیت میکنه.وگرنه بهترین سرورهارو ea داره(البته من مشکل ندارم و بعضی از بچه ها مشکل دارن)من تا پارسال با pes مشغول بودم و امسال برای اولین بار اومدم سراغ فیفا
واقعا وضعیت سرور ها و باگ هاش نا امیدم کرد
پشیمون که چرا بجای فیفا ، pes نگرفتم
من تا پارسال با pes مشغول بودم و امسال برای اولین بار اومدم سراغ فیفامن هرسال هرجوری بود از فیفا تعریف میکردم و سعی میکردم بیخیال نقاط ضعف ـش بشم.ولی امسال واقعا بازی داغونه.انواع باگ توی دفاع که یهو الکی الکی توپ میره توی گل ـت بدون اینکه بتونی کاری بکنی.بازیکنان سرعتی هم که هیچی ولش کن.دروازه بان ها توی زاویه بسته داغونن و بعضی جاها برعکس عجیب غریب خوبن:d.شوت های از راه دور خیلی خیلی آسون شده و اگه قلق ـش دستتون بیاد کار حریف تمومه.
مخصوصا اونور 2k داره هرسال پیشرفت میکنه و اگه اهل بازی های اسپورت باشین ناخواسته از فیفا زده میشید و بسکتبال باز میشین.
امیدوارم ea فکر اساسی واسه فیفا 16 بکنه چون بعد از سال ها برام فیفا ناامید کننده بود.(این پست رو خیلی وقته میخوام بدم ولی به امید آپدیت منتظر بودم)
این ۱۲ رو یادمه واقعا عالی بود اون زمان بهترین گرافیک و داشت بهترین گیم ولی ۱۴ هم خوب بوددقیقا درسته
FIFA 12 و FIFA 14 و FIFA 08 بهترین فیفا هایی بود که ساخته شدن .............
FIFA 08 = یکی بازی کاملا شبیه ساز و سخت
FIFA 12 = تاکتیکال دیفندینگ و ایمپکت انجین که انقلاب بازی های فوتبال در اون سال بود
FIFA 14 = گیم پلی بازی به شدت گروهی و نفس گیر
دوستان عزیز و مدیران گرامی ببخشید اگر سوال رو خارج از تاپیک میپرسم اما برام مهمه.
دوستان عزیز گرامی سلام .
چند تا سوال خیلی خیلی مهم دارم در مورد بازی fifa 13 و fifa 14 و fifa 15 مخصوص کنسول ویتا ///
شنیدم که FIFA 15 آنلاین نداره درسته ؟؟
سوال مهم اینکه فرق بین بازی FIFA 13 و FIFA 14 و FIFA 15 در اصل چیه ؟؟ آیا فرق محسوسی بینشون هست که از خرید FIFA 13 منصرف شد ؟؟
بعد اینکه کدوم از نسخه 13 یا 14 قسمت Ultimate team رو دارند ؟؟ شنیدم FIFA13 داره درسته ؟؟
سوال بعدی اینکه ترکیب های جدید و نقل و انتقالات جدید برای FIFA 13 ویتا به روز و آپدیت میشه ؟؟
چون واقعیت یک نسخه FIFA 13 پیدا کردم موندم اینو بگیرم یا دنبال FIFA 14 یا FIFA 15 باشم !!؟؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدین ؟؟
سرچ کردم با این روش هم پورت ها رو دوباره باز کردم اما همچنان مشکل حل نشدهمرسی از پیشنهادت
ولی خب وقتی پورت ها بازه و به قسمت آنلاین pro club دسترسی دارم پس نمیتونه مشکل از مودم باشه، ضمن اینکه من دو تا مودم دارم یکی وایرلس و دیگری اترنت
با هردو تست کردم مشکل همونه، البته هر دو مودم TP-link هستند. قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد هم با همین مودم وایرلس داشتم کار میکردم بی دردسر.
حالا اگه روش DMZ فرق میکنه یه توضیحی بدین
نسخه های قدیمی هرچی بودند دیگه قدیمی شدن نگیری بهتره به نظر من البتهدوستان عزیز و مدیران گرامی ببخشید اگر سوال رو خارج از تاپیک میپرسم اما برام مهمه.
دوستان عزیز گرامی سلام .
چند تا سوال خیلی خیلی مهم دارم در مورد بازی fifa 13 و fifa 14 و fifa 15 مخصوص کنسول ویتا ///
شنیدم که FIFA 15 آنلاین نداره درسته ؟؟
سوال مهم اینکه فرق بین بازی FIFA 13 و FIFA 14 و FIFA 15 در اصل چیه ؟؟ آیا فرق محسوسی بینشون هست که از خرید FIFA 13 منصرف شد ؟؟
بعد اینکه کدوم از نسخه 13 یا 14 قسمت Ultimate team رو دارند ؟؟ شنیدم FIFA13 داره درسته ؟؟
سوال بعدی اینکه ترکیب های جدید و نقل و انتقالات جدید برای FIFA 13 ویتا به روز و آپدیت میشه ؟؟
چون واقعیت یک نسخه FIFA 13 پیدا کردم موندم اینو بگیرم یا دنبال FIFA 14 یا FIFA 15 باشم !!؟؟
ممنون میشم سریعتر جواب بدین ؟؟
وقتی توپ داره میرسه به بازیکنت یه تیک کوچولو دکمه L2 رو بزن بازیکنت بهتر استپ میکنه و همین طور موقع استپ کردن همیشه دکمه سرعت رو نگه ندار !سلام
یه سوال تخصصی
من توی کنترل کردن پاس ها یخورده مشکل دارم،توی آنلاین می بینم بقیه راحت پاس ها رو بازیکناشون استوپ میکنن و کنترل میکنن ولی بازیکنای من سخت کنترل میکنن.تزفند خواسی داره کنترل پاس؟؟