FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
با سلام
برای اینکه با یه نفر بازی کنم چه راهی هست ؟(جز این که از طریق اکانت psn یه صورت friendly بازی کنیم)
راه دیگه ای نیست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم بد رو نروه
یه بار دیگه ام این سوالو پرسیدم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم به خاطره همین یه بار دیگه می پرسم خواهش می کنم دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن (مسئله مرگو زندگیه D-:)
من NAT TYPEم 3 بعد به تو آنلاین به هیچکی نمی تونم وصل شم :(
حالا چی کار کنم؟! :-/
هر فکری به نظرتون می رسه رو لطفا به اشتراک بزارین تا نهایتا شاید کاره ما را بیوفته
از امیر موزیک بپرس اگه مشکلت حل نشد فک نکنم توی این انجمن کسی بدونه و باید بری توی تاپیک اینترنت یا انجمنهای دیگه

سلام دوستان!
بنده اخرین فیفایی که بازی کردم بر میگرده به 2011! و بعد میخوام نسخه ی جدید رو بگیرم!
میخوام ببینم فرق بین نسخه ی ultimate یا نسخه ی استاندارد چیه؟
و اینکه حتما باید ریجن بازی با اکانتم بگیرم ؟(مثلا برای اپدیتی چیزی)

سلام دوستان!
بنده اخرین فیفایی که بازی کردم بر میگرده به 2011! و بعد میخوام نسخه ی جدید رو بگیرم!
میخوام ببینم فرق بین نسخه ی ultimate یا نسخه ی استاندارد چیه؟
و اینکه حتما باید ریجن بازی با اکانتم بگیرم ؟(مثلا برای اپدیتی چیزی)
نسخه التیمیت توی التیمیت تیم چند تا پک گلد معمولی اضافه تر داره نسخه معمولی اون پکهای معمولی رو نداره ولی بانسخه معمولی هم میشه التمیت رفت ولی پکهای معمولی پولی هستن و رایگان نیستن فرقشون همینه
ریجن هم مهم نیست ولی اگه بخوای توی التیمیت تیم پک بزنی با psn card باید همریجن باشن وگرنه واسه اپدیت اینا مهم نیست

من فیفا 2010 که یکم روی PC رفتم و چون با انجین نسل قبل روی PC ساخته شده بود کیفیتش افتضاح بود ! اما از 2011 فیفا روی PS3 گرفتم و نظر من اینه به ترتیب :

FIFA 12
FIFA 11
FIFA 14
FIFA 15
FIFA 13

من فیفا 2010 که یکم روی PC رفتم و چون با انجین نسل قبل روی PC ساخته شده بود کیفیتش افتضاح بود ! اما از 2011 فیفا روی PS3 گرفتم و نظر من اینه به ترتیب :

FIFA 12
FIFA 11
FIFA 14
FIFA 15
FIFA 13

جای 15 و 13 باید باهم عوض کنی:d
------------------------------------------------------------------------
فیفا10 جام جهانی هم من اون زمان که 360 داشتم بازی کردم اونم خیلی خوب بود:x

سلام دوستان
من 2سالی میشه فیفا بازی میکنم ولی هر کاری میکنم از دیویژن 4 بالاتر نتونستم صعود کنم.من هم فیفا 15 و هم 14 رو الان دارم ولی فعلا 14 میزنم( به خاطر اون مشکلات اعصاب خرد کن فیفا 15) .چندتا مشکل دارم که حین بازی از همون نقاط ضربه میخورم و میبازم.یکیش دفاع در موقع سانترکردن حریف هستش که هرکاری میکنم دفاع هام نمیرن توپو اول بزنن و دفع کنن.دوم اینکه نمیدونم چرا اکثر مواقع بازیکنان تیم حریف در مقابلم به آب و آتش میزنن و همیشه توی کورس ها بازیکنان من عقب میافتن و هر وقت پا به توپ هستم سریع بازیکنان حریف توپو ازم میقاپن و اکثر اوقات بیشتر از یه لحظه نمیتونم پا به توپ حرکت کنم.سوم اینکه بعضی وقتا میبینم بازیکن حریف جوری به هم پاس میدن که بازیکن گیرنده پاس به سمت توپ میره تا توپ رو دریافت کنه ولی بازیکنای من سر به هوا دریافت توپشون شانسیه.ممنون میشم راهنمایی کنین

اقا من جديدا يه دسته خريدم و وقتي ميخوان با رفيقم بازي كنم از لحاظ كانفيگ دسته ها مشكل داريم:
مثلا اگر من دسته ام b باشه و اون c يهوو هر دو b ميشيم يا c..گاهي شانسي و بدون اينكه بدونيم چيكار كردين مشكل رفع ميشه ولي اذيت ميشيم.لطف ميكنيد انر كمك كنيد

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام دوستان
من 2سالی میشه فیفا بازی میکنم ولی هر کاری میکنم از دیویژن 4 بالاتر نتونستم صعود کنم.من هم فیفا 15 و هم 14 رو الان دارم ولی فعلا 14 میزنم( به خاطر اون مشکلات اعصاب خرد کن فیفا 15) .چندتا مشکل دارم که حین بازی از همون نقاط ضربه میخورم و میبازم.یکیش دفاع در موقع سانترکردن حریف هستش که هرکاری میکنم دفاع هام نمیرن توپو اول بزنن و دفع کنن.دوم اینکه نمیدونم چرا اکثر مواقع بازیکنان تیم حریف در مقابلم به آب و آتش میزنن و همیشه توی کورس ها بازیکنان من عقب میافتن و هر وقت پا به توپ هستم سریع بازیکنان حریف توپو ازم میقاپن و اکثر اوقات بیشتر از یه لحظه نمیتونم پا به توپ حرکت کنم.سوم اینکه بعضی وقتا میبینم بازیکن حریف جوری به هم پاس میدن که بازیکن گیرنده پاس به سمت توپ میره تا توپ رو دریافت کنه ولی بازیکنای من سر به هوا دریافت توپشون شانسیه.ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
کاش میگفتی که چه تیمی رو ور میداری ..... به نظرم تیمت رو موقع شروع بازی بذار رو دفنس .... بهترین کار واسه دفاع درست تو فیفا اینه که تو با هافبک هات توپ گیری کنی و اصلا دفاعت رو از پستش خارج نکنی .... وقتی هم که ضد حمله سریع میخوری و ناچار بودی که با دفاع توپ گیری کنی بهتره قبل از اینکه بازیکن خریف بهت برسه اصلا تو پاش نری و به سمت دروازه خودت بری عقب (مطمئن باش طرف خراب میکنه چون حریفت فک میکنه تو سریع میای تو پای بازیکنش و راحت دریبلت میزنه )و با این کار خود طرف هم گیج میشه و وقتی حرکتشو پیش بینی کردی سریع برو و توپ رو بگیر ....
من خودم شیوه بازیم اینطوری تو دفاع کردن و حالا سبک بازیم به طرف مقابل ام بسگی داره اگه حریف ام سرعتی بازی کنه من بازی رو تا جایی که میتونم کند میکنم (با پاس کاری) اینقدر پاسای تو عرض میدم که طرف حالش بهم بخوره بازی کردن جلوی این حریفا آسونه ولی خدا نکنه به کسی بخوری که سبک بازیش با پاس کاری باشه و خیلی کند بازی کنه اون وقت سریع میرم تو اتوبوس و سعی میکنم از رو ضد حمله و با گرفتن کرنر به گل برسم ....
البته یه سریها هم هستن که ذاتا بازیشون خوبه و جز 100 تای اوا رنکینگن و هر جور بازی کنی قطعا باختی :d من خودم یه بار شانسی با یکی از این دوستان بازی سنتر خوردم ( arshia sisi ) لامصب سرویسم کرده بود فک کنم 4 تا خوردم ..
البته دوستان دیگه قطعا بهتر از من میتونن بهت کمک کنن .... امیدوارم دوستان دیگه هم راهنماییت کنن تا من بتونم چیزی ازشون یاد بگیرم.....

مواد لازم برای سعود به دیویژن 1:
1-بازیتون خوب باشه (در حد معقول)
2-اینترنتتون خوب باشه (یعنی هی تیک نزنه یا در مواقعی که لگ دارید حتی اگه تو کف بازی هم هستید ادامه ندید در عوض برید آفلاین و با لگندری بازی کنید تا بازیتون پیشرفت کنه)
3-تیم های 4و4/5 ستاره بردارید من خودم با مکزیک و انگلیس بیشتر بازی میکنم و اصلا به رئال و بارسا و بایر نمیخورم(در مواقعی که از تیم های 5 ستاره استفاده میکنید اکثرا به رئال میخورید و حریف هاتون هم به شدت باگ باز و مرده خور هستند مخصوصا عربا در نتیجه لذت بازی به نفرت از بازی تبدیل میشه و نتیجش این میشه که مثل بقیه دوستان میاید تو تاپیک فیفا 15 و به زمین زمان فحش میدید بعضاًشکسته شدن دسته کنسول هم گزارش شده)
4-دفاعی بازی کنید یعنی با سیستم 2-3-5 و زیاد پاسکاری کنید و درصد مالکیت توپتون رو بالا ببرید
5-از ضد حمله ها و موقعیت هاتون به نحو احسن استفاده کنید چون تیمی که گل نزنه گل میخوره یعنی دنبال زدن گل زیبا و این حرفا نباشید نیتتون فقط و فقط برد باشه
6-زمان هایی که خسته و بی حوصله اید سیزن بازی نکنید چون فیفا نیاز به تمرکز و فکر داره
7-شبی یک دیویژن برید یعنی 10تا بازی بیشتر نکنید چون خواه ناخواه خسته میشید و روی کیفیت بازیتون تاثیر میزاره
موفق باشید

آخرین ویرایش:
بچه های من اگه فیفا 15 معمولی بخرم براش آپدیت یا دی ال سی هست که آلتیمیت ادیشن رو اضافه کنه یا حتما باید نسخه ای آلتیمیت رو بخرم؟

دوست عزيز هر ٢ بازي از نظر محتوا كاملاً يكيه،همانطوركه قبلاً هم دوستان گفتن، التيميت اديشن فقط و فقط چند تا پك بهت ميده و يه سري چيزهاي كم اهميت ديگه كه همشونو ميتوني خودت بدست بياري يا حتي از تو خودِ بازي بخري

سلام
کاش میگفتی که چه تیمی رو ور میداری ..... به نظرم تیمت رو موقع شروع بازی بذار رو دفنس .... بهترین کار واسه دفاع درست تو فیفا اینه که تو با هافبک هات توپ گیری کنی و اصلا دفاعت رو از پستش خارج نکنی .... وقتی هم که ضد حمله سریع میخوری و ناچار بودی که با دفاع توپ گیری کنی بهتره قبل از اینکه بازیکن خریف بهت برسه اصلا تو پاش نری و به سمت دروازه خودت بری عقب (مطمئن باش طرف خراب میکنه چون حریفت فک میکنه تو سریع میای تو پای بازیکنش و راحت دریبلت میزنه )و با این کار خود طرف هم گیج میشه و وقتی حرکتشو پیش بینی کردی سریع برو و توپ رو بگیر ....
من خودم شیوه بازیم اینطوری تو دفاع کردن و حالا سبک بازیم به طرف مقابل ام بسگی داره اگه حریف ام سرعتی بازی کنه من بازی رو تا جایی که میتونم کند میکنم (با پاس کاری) اینقدر پاسای تو عرض میدم که طرف حالش بهم بخوره بازی کردن جلوی این حریفا آسونه ولی خدا نکنه به کسی بخوری که سبک بازیش با پاس کاری باشه و خیلی کند بازی کنه اون وقت سریع میرم تو اتوبوس و سعی میکنم از رو ضد حمله و با گرفتن کرنر به گل برسم ....
البته یه سریها هم هستن که ذاتا بازیشون خوبه و جز 100 تای اوا رنکینگن و هر جور بازی کنی قطعا باختی :d من خودم یه بار شانسی با یکی از این دوستان بازی سنتر خوردم ( arshia sisi ) لامصب سرویسم کرده بود فک کنم 4 تا خوردم ..
البته دوستان دیگه قطعا بهتر از من میتونن بهت کمک کنن .... امیدوارم دوستان دیگه هم راهنماییت کنن تا من بتونم چیزی ازشون یاد بگیرم.....

سلام عزیز.مرسی که جواب دادی والا من توی 15 با رئال مادرید بازی میکردم ولی تو 14 با بارسلونا میزنم حالا بعضی وقتا هم با بایرن مونیخ میزنم.برای من تیم مهم نیست یه تیمی میخوام که بتونم باهاش صعود کنم.سرعت نت من 1 مگ و پینگش هم 160 ایناس که از اون نظر هیچ مشکلی ندارم.فعلا که با همون سیستم دیفالت بارسلونا یعنی 433 تا دیویژن 5 اومدم ولی بالاتر نرفتم حتی برای یه بار! من خیلی تمرین کردم هم برای دفاع هم برای حمله ولی واقعا روی 2تا مشکل موندم.1- موقع سانتر کردن حریف چیکار کنم که دفاع هام توپو زودتر بزنن دفع کنن اصلا دکمه ای هست که موقع سانتر بزنم و دفاع هام زودتر به سمت محل فرود توپ برن توپو بزنن؟.همیشه هم وقتی حریفام میبینن توی سانتر ضعیفم میان فقط و فقط سانتر میکنن و مشکل دوم هم اینکه نمیدونم چرا موقعی که پا به توپ حرکت میکنم بازیکنای حریف خیلی سریع اونم با 2 یا 3 بازیکن به سمتم حمله ور میشن.مشکل اصلی من این 2تا بود که گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or