آخرین ویرایش:
راه دیگه ای نیستبا سلام
برای اینکه با یه نفر بازی کنم چه راهی هست ؟(جز این که از طریق اکانت psn یه صورت friendly بازی کنیم)
از امیر موزیک بپرس اگه مشکلت حل نشد فک نکنم توی این انجمن کسی بدونه و باید بری توی تاپیک اینترنت یا انجمنهای دیگهسلام دوستان
من یه مشکلی دارم بد رو نروه
یه بار دیگه ام این سوالو پرسیدم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم به خاطره همین یه بار دیگه می پرسم خواهش می کنم دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن (مسئله مرگو زندگیه D-
من NAT TYPEم 3 بعد به تو آنلاین به هیچکی نمی تونم وصل شم
حالا چی کار کنم؟!
هر فکری به نظرتون می رسه رو لطفا به اشتراک بزارین تا نهایتا شاید کاره ما را بیوفته
نسخه التیمیت توی التیمیت تیم چند تا پک گلد معمولی اضافه تر داره نسخه معمولی اون پکهای معمولی رو نداره ولی بانسخه معمولی هم میشه التمیت رفت ولی پکهای معمولی پولی هستن و رایگان نیستن فرقشون همینهسلام دوستان!
بنده اخرین فیفایی که بازی کردم بر میگرده به 2011! و بعد میخوام نسخه ی جدید رو بگیرم!
میخوام ببینم فرق بین نسخه ی ultimate یا نسخه ی استاندارد چیه؟
و اینکه حتما باید ریجن بازی با اکانتم بگیرم ؟(مثلا برای اپدیتی چیزی)
من فیفا 2010 که یکم روی PC رفتم و چون با انجین نسل قبل روی PC ساخته شده بود کیفیتش افتضاح بود ! اما از 2011 فیفا روی PS3 گرفتم و نظر من اینه به ترتیب :
FIFA 12
FIFA 11
FIFA 14
FIFA 15
FIFA 13
سلامسلام دوستان
من 2سالی میشه فیفا بازی میکنم ولی هر کاری میکنم از دیویژن 4 بالاتر نتونستم صعود کنم.من هم فیفا 15 و هم 14 رو الان دارم ولی فعلا 14 میزنم( به خاطر اون مشکلات اعصاب خرد کن فیفا 15) .چندتا مشکل دارم که حین بازی از همون نقاط ضربه میخورم و میبازم.یکیش دفاع در موقع سانترکردن حریف هستش که هرکاری میکنم دفاع هام نمیرن توپو اول بزنن و دفع کنن.دوم اینکه نمیدونم چرا اکثر مواقع بازیکنان تیم حریف در مقابلم به آب و آتش میزنن و همیشه توی کورس ها بازیکنان من عقب میافتن و هر وقت پا به توپ هستم سریع بازیکنان حریف توپو ازم میقاپن و اکثر اوقات بیشتر از یه لحظه نمیتونم پا به توپ حرکت کنم.سوم اینکه بعضی وقتا میبینم بازیکن حریف جوری به هم پاس میدن که بازیکن گیرنده پاس به سمت توپ میره تا توپ رو دریافت کنه ولی بازیکنای من سر به هوا دریافت توپشون شانسیه.ممنون میشم راهنمایی کنین
بچه های من اگه فیفا 15 معمولی بخرم براش آپدیت یا دی ال سی هست که آلتیمیت ادیشن رو اضافه کنه یا حتما باید نسخه ای آلتیمیت رو بخرم؟
سلام
کاش میگفتی که چه تیمی رو ور میداری ..... به نظرم تیمت رو موقع شروع بازی بذار رو دفنس .... بهترین کار واسه دفاع درست تو فیفا اینه که تو با هافبک هات توپ گیری کنی و اصلا دفاعت رو از پستش خارج نکنی .... وقتی هم که ضد حمله سریع میخوری و ناچار بودی که با دفاع توپ گیری کنی بهتره قبل از اینکه بازیکن خریف بهت برسه اصلا تو پاش نری و به سمت دروازه خودت بری عقب (مطمئن باش طرف خراب میکنه چون حریفت فک میکنه تو سریع میای تو پای بازیکنش و راحت دریبلت میزنه )و با این کار خود طرف هم گیج میشه و وقتی حرکتشو پیش بینی کردی سریع برو و توپ رو بگیر ....
من خودم شیوه بازیم اینطوری تو دفاع کردن و حالا سبک بازیم به طرف مقابل ام بسگی داره اگه حریف ام سرعتی بازی کنه من بازی رو تا جایی که میتونم کند میکنم (با پاس کاری) اینقدر پاسای تو عرض میدم که طرف حالش بهم بخوره بازی کردن جلوی این حریفا آسونه ولی خدا نکنه به کسی بخوری که سبک بازیش با پاس کاری باشه و خیلی کند بازی کنه اون وقت سریع میرم تو اتوبوس و سعی میکنم از رو ضد حمله و با گرفتن کرنر به گل برسم ....
البته یه سریها هم هستن که ذاتا بازیشون خوبه و جز 100 تای اوا رنکینگن و هر جور بازی کنی قطعا باختی :d من خودم یه بار شانسی با یکی از این دوستان بازی سنتر خوردم ( arshia sisi ) لامصب سرویسم کرده بود فک کنم 4 تا خوردم ..
البته دوستان دیگه قطعا بهتر از من میتونن بهت کمک کنن .... امیدوارم دوستان دیگه هم راهنماییت کنن تا من بتونم چیزی ازشون یاد بگیرم.....