FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ممنون بابت پاسخ،اما من اون کار رو هم انجام دادم اما پیغام میده که کانکت نیستی به سرور EA،دکمه R3 رو هم میزنم بازم کانکت نمیشه(با اینکه مطمئنم به اینترنت متصلم)،نمیدونم مشکل کجاست
کیفیت نتت خوب نیست.
البته این مشکلو چند تا از دوستان منم داشتن مجبور شدن دستگاه رو وردن پیش من براشون زدم.

ممنون بابت پاسخ،اما من اون کار رو هم انجام دادم اما پیغام میده که کانکت نیستی به سرور EA،دکمه R3 رو هم میزنم بازم کانکت نمیشه(با اینکه مطمئنم به اینترنت متصلم)،نمیدونم مشکل کجاست

آخر شبا بزن اون وقتایی که بیدار میشی واسه نماز شب;)

سلام
من نمیدونم چرا تو season وقتی سرچ می کنه تا opponent found میره ولی بعدش ارور nat میده.
سرعتم تو تست 1.8 mb بود. از کاهش پینگ هم استفاده می کنم
راهی برای درست کردنش هست

باید اکانت اوریجین درست کنی تا بتونی به سرور وصل بشی...

سلام
من نمیدونم چرا تو season وقتی سرچ می کنه تا opponent found میره ولی بعدش ارور nat میده.
سرعتم تو تست 1.8 mb بود. از کاهش پینگ هم استفاده می کنم
راهی برای درست کردنش هست

فکر می کنم ارور NAT یه اروری که مربوط میشه به مودم، و برای حلش باید NAT مودمتون رو باز کنید که طریقه بازکردنش رو می تونید در یوتیوب و اینترنت سرچ کنید و این کارو انجام بدید، البته با بازکردن NAT احتمالاً دیگه فقط با کشورهای حاشیه خودمون بازی نمی کنید و با سراسر دنیا ( اروپا و .. ) بازی میاد براتون که البته این لَگ و مشکلات زیادی رو به همراه داره، پس من پیشنهاد می کنم با همون NAT بسته بازی کنید که بازیتون با کشورهای حاشیه خودمون بیافته و مشکلی در بازی نداشته باشید.

زمانی که قصد دارید متصل بشید دکمه پلی استیشن دسته رو بزنید و یک صفحه اینترنتی باز کنید و مثلاً‌توی گوگل یه کلمه رو سرچ کنید و بعد که سرچ شد به بازی برگردید و دوباره ری کانکت کنید، به احتمال زیاد متصل خواهید شد.

آخرین ویرایش:
با بازکردن NAT احتمالاً دیگه فقط با کشورهای حاشیه خودمون بازی نمی کنید و با سراسر دنیا ( اروپا و .. ) بازی میاد
من میخوام ببینم بقیه جاهای دنیا هم انقدر گیمر بی شخصیت عین این اعراب اطراف ما داره ؟ بعضیاشون گل میزنن داد میزنن میخندن تا اخر بازی وقت تلف میکنن یا شروع بازی از باگ سواستفاده نمیکنی ولی تا گل میخورن میان از باگ وسط زمین سواستفاده کنن
حالم به شدت ازشون بهم میخوره :-&

چرا این سیزنش تو انتخاب تیم های حریف اینقدر نامردی میکنه؟

من ولفسبورگ را برداشتم و همش منو مینداخت با تیم های پنج ستاره ای مثل بارسا، منچستر و بیشتر هم دورتموند.

منم گفتم دورتموند را بردارم حداقل با امثال تیم‌های ولفسبورگ بازی کنم، ولی موقعی که دورتموند را برداشتم بازم باید با بارسا یا Real بازی کنم:|

کجا دیدی اپدیتشو ؟؟ یعنی دیروز اومده یا مال همون 2 هفته پیشه ؟
یه سوال دوستان... این علامت صدا که بالا سر بازیکن ها میاد هنگام بازی چیه ؟
فك كنم منظورش همون آپديت قديميس .
يعنى ميكروفون طرف مقابل روشن و اگه صحبت كنه صداش مياد .

این اپدیت 300 مگ چیه؟ نصب کردم بازی بهتر شده خدایی

303 مگ هست و بسیاری از مشکلات بازی رو رفع میکنه مخصوصا اون باگ وسط زمین رو که به نظر من کاملا رفع شده البته به شرطی که خودت گیج نزنی ولی در کل بازی خیلی لذت بخش تر از روزای اولش شده:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or