آخرین ویرایش:
کیفیت نتت خوب نیست.ممنون بابت پاسخ،اما من اون کار رو هم انجام دادم اما پیغام میده که کانکت نیستی به سرور EA،دکمه R3 رو هم میزنم بازم کانکت نمیشه(با اینکه مطمئنم به اینترنت متصلم)،نمیدونم مشکل کجاست
ممنون بابت پاسخ،اما من اون کار رو هم انجام دادم اما پیغام میده که کانکت نیستی به سرور EA،دکمه R3 رو هم میزنم بازم کانکت نمیشه(با اینکه مطمئنم به اینترنت متصلم)،نمیدونم مشکل کجاست
ممنون بابت پاسخ،اما من اون کار رو هم انجام دادم اما پیغام میده که کانکت نیستی به سرور EA،دکمه R3 رو هم میزنم بازم کانکت نمیشه(با اینکه مطمئنم به اینترنت متصلم)،نمیدونم مشکل کجاست
اقا یه سوال
این هدفون دسته رو که وصل میکنیم تو فیفا و صدای بازی میاد ..ایا صدا ما هم میره اونور ؟ یا تنظیمات میخواد
سلام
من نمیدونم چرا تو season وقتی سرچ می کنه تا opponent found میره ولی بعدش ارور nat میده.
سرعتم تو تست 1.8 mb بود. از کاهش پینگ هم استفاده می کنم
راهی برای درست کردنش هست
آره داداش میره مراقب باش:dاقا یه سوال
این هدفون دسته رو که وصل میکنیم تو فیفا و صدای بازی میاد ..ایا صدا ما هم میره اونور ؟ یا تنظیمات میخواد
من میخوام ببینم بقیه جاهای دنیا هم انقدر گیمر بی شخصیت عین این اعراب اطراف ما داره ؟ بعضیاشون گل میزنن داد میزنن میخندن تا اخر بازی وقت تلف میکنن یا شروع بازی از باگ سواستفاده نمیکنی ولی تا گل میخورن میان از باگ وسط زمین سواستفاده کننبا بازکردن NAT احتمالاً دیگه فقط با کشورهای حاشیه خودمون بازی نمی کنید و با سراسر دنیا ( اروپا و .. ) بازی میاد
فك كنم منظورش همون آپديت قديميس .کجا دیدی اپدیتشو ؟؟ یعنی دیروز اومده یا مال همون 2 هفته پیشه ؟
یه سوال دوستان... این علامت صدا که بالا سر بازیکن ها میاد هنگام بازی چیه ؟
این اپدیت 300 مگ چیه؟ نصب کردم بازی بهتر شده خدایی