آخرین ویرایش:
سلام عزیز.مرسی که جواب دادی والا من توی 15 با رئال مادرید بازی میکردم ولی تو 14 با بارسلونا میزنم حالا بعضی وقتا هم با بایرن مونیخ میزنم.برای من تیم مهم نیست یه تیمی میخوام که بتونم باهاش صعود کنم.سرعت نت من 1 مگ و پینگش هم 160 ایناس که از اون نظر هیچ مشکلی ندارم.فعلا که با همون سیستم دیفالت بارسلونا یعنی 433 تا دیویژن 5 اومدم ولی بالاتر نرفتم حتی برای یه بار! من خیلی تمرین کردم هم برای دفاع هم برای حمله ولی واقعا روی 2تا مشکل موندم.1- موقع سانتر کردن حریف چیکار کنم که دفاع هام توپو زودتر بزنن دفع کنن اصلا دکمه ای هست که موقع سانتر بزنم و دفاع هام زودتر به سمت محل فرود توپ برن توپو بزنن؟.همیشه هم وقتی حریفام میبینن توی سانتر ضعیفم میان فقط و فقط سانتر میکنن و مشکل دوم هم اینکه نمیدونم چرا موقعی که پا به توپ حرکت میکنم بازیکنای حریف خیلی سریع اونم با 2 یا 3 بازیکن به سمتم حمله ور میشن.مشکل اصلی من این 2تا بود که گفتم.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنناقا من جديدا يه دسته خريدم و وقتي ميخوان با رفيقم بازي كنم از لحاظ كانفيگ دسته ها مشكل داريم:
مثلا اگر من دسته ام b باشه و اون c يهوو هر دو b ميشيم يا c..گاهي شانسي و بدون اينكه بدونيم چيكار كردين مشكل رفع ميشه ولي اذيت ميشيم.لطف ميكنيد انر كمك كنيد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
پک ها به کسی داده میشه که اکانت اصلی که فیفا باهاش خریداری شده دست اونه و توی همون اکانت بازی میکنه و تیم دارهدوستان یه سوال
من با دوستم شیری دلوکس ادیشن بازی رو خریدیم
اون وقت به منم اون پک هارو میده یا فقط به اون میده؟
دیویژن یعنی دسته که شامل 10 بازی هست هر دسته یه سری امتیاز بندی داره که هرچی میری بالاتر امتیازهاش بیشتر میشن از این 10 بازی باید به امتیاز مورد نظر برسی تا قهرمان اون دسته بشی یا بری دسته پایین تر اینارو باخطهای سبز و نارنجی مشخص کردهبا سلام
دیویژن چی هست؟
بخش سیزن چطوری هست؟
برای اینکه با آدم های دیگه بازی کنی باید چی کار کنی؟(به غیر از frienly از طریق psn)
seasonsبرای اینکه با آدم های دیگه بازی کنی باید چی کار کنی؟(به غیر از frienly ا
مثه pes06نیست که بتونی خودت انتخاب کنی ولی وقتی توپ میره اوت و بازیکنت توپو برمیداره که پرتاب کنه چند ثانیه هیچی نزن یه بازیکن دیگه توپو برمیدارهمیگم واسه اوت دستی نمیشه بازیکن سویچ کرد روی یکی دیگه؟؟
ultimate باز کسی اینجا نیست؟
اددم کنید بازی کنیم
parabola1365
- - -ویرایش - - -
حریف میطلبیم با رونالدوی ۹۹ داوید لوییز ۸۹ تیاگو سیلوای ۹۳ نیمار و تونی کروس ۹۳
psn id : parabola1365
برو تو کاستوم بعد دانلود اپدیت.باسلام خدمت دوستان،من بازی رو چند روز پیش خریدم،به نت وصل شدم و پیغام آپدیت بازی رو داد،یه آپ 302 مگابایتی بود اما بعد انجام آپدیت هنوزم نقل انتقالات به روز نیست(نقل و انتقالات ژانویه)،مشکل کجاست؟ لطفا راهنماییم کنید،ممنون میشم
برو تو کاستوم بعد دانلود اپدیت.