آخرین ویرایش:
درسته NAT باز هست برات ولی فقط یه سری پورتا رو با Port Forwarding باز کردی که معنیش اینه که پورتای XBL رو باز کردی اما ممکنه یه بازی یا یه قسمتی از یه بازی باشه (مثل Destiny یا Fifa Ultimate team) که لازمه پورتای مخصوص خودش باز باشه. DMZ فرقش با Port Forwarding اینه که تمام پورتا رو برای یه IP خاص باز میکنه. شما باید یه IP مشخص برای دستگاهت تعیین کنی مثلا 192.168.1.50 بعد بری تو DMZ همین IP رو وارد کنی تا تمام پورتا برای این IP که مال دستگاهته باز بشه.مرسی از پیشنهادت
ولی خب وقتی پورت ها بازه و به قسمت آنلاین pro club دسترسی دارم پس نمیتونه مشکل از مودم باشه، ضمن اینکه من دو تا مودم دارم یکی وایرلس و دیگری اترنت
با هردو تست کردم مشکل همونه، البته هر دو مودم TP-link هستند. قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد هم با همین مودم وایرلس داشتم کار میکردم بی دردسر.
حالا اگه روش DMZ فرق میکنه یه توضیحی بدین
الان ۱۴ سرور هاش رو نسل ۷ به راه به نظرت؟!
از لحاظ گرافیگی چطور؟ بازم ۱۴ از ۱۵ بهتره؟
من رشت هستم و ISP اول اینجا اندیشه سبز خزر هست سه ساله دارم سرویس میگیرم نمیدونم چرا سر ایکس باکس بازی درآورد حتی رفتم آی پی استاتیک گرفتم گفتم شاید خوب شه، هیچ تغییری نکردشما از چه ISP استفاده میکنی؟ و هیلترشکنت kerio یا vvppn ؟
ممنون از راهنماییتدرسته NAT باز هست برات ولی فقط یه سری پورتا رو با Port Forwarding باز کردی که معنیش اینه که پورتای XBL رو باز کردی اما ممکنه یه بازی یا یه قسمتی از یه بازی باشه (مثل Destiny یا Fifa Ultimate team) که لازمه پورتای مخصوص خودش باز باشه. DMZ فرقش با Port Forwarding اینه که تمام پورتا رو برای یه IP خاص باز میکنه. شما باید یه IP مشخص برای دستگاهت تعیین کنی مثلا 192.168.1.50 بعد بری تو DMZ همین IP رو وارد کنی تا تمام پورتا برای این IP که مال دستگاهته باز بشه.
برای منم همینطوره باید تو تنظیمات کنسول بری و صفحه رو کوچیک کنی و اگه برای بازی های دیگه به هم خورد برش گردونی به حالت اول و فقط موقع فیفا بازی کردن تصویر رو کوچیک کنیسلام دوستان. بازی رو خریدم و چند دست بازی کردم خیلی خوب شده فقط یک مشکلی دارم. احساس میکنم تصویر یمقداری بزرگ تر از تی وی منه. سایز تی وی من 40 هست. تنظیمات PS4 هم روی 40 اینچ ست کردم ولی متاسفانه فقط توی فیفا 15 احساس میکنم کادرا و زمانی که میخوایم کرنر بزنیم یا چیز دیگه اون گزینه ها که بالای صفجه میان انگار نصفشون هست نصفشون نیست ممنون میشم کمک کنید
14 طبیعی تر بود و این چیزیه که یه فیفاباز میخواد . فیفا 15 آرکید مانند شده که موردپسند عده ی معدودی هست و حتی از دوستام هم سوال میکنم ، همشون ناراضین از این نسخه !
با سرورای فیفا 14 روی نسل قبل مشکلی نداشتم ، این نسل هم همینطور . کلا از موقعی که آنلاین بازی کردن رو شروع کردم ، مشکلی تو آنلاین فیفا نداشتم ( جز چندتا مورد خاص ) . گرافیک هم چیزیه که خیلی سریع قدیمی میشه ... از نظر من گیم پلی خیلی مهم تر از گرافیکه . الان من بازی های قدیمی رو انجام میدم که گرافیک نداره اما گیم پلی این بازیا من رو جذب خودشون میکنه .
برای منم همینطوره باید تو تنظیمات کنسول بری و صفحه رو کوچیک کنی و اگه برای بازی های دیگه به هم خورد برش گردونی به حالت اول و فقط موقع فیفا بازی کردن تصویر رو کوچیک کنی
- - -ویرایش - - -
من از فیفا 11 فیفا باز شدم و همه نسخه هارو تو زمان خودش به شدت بازی کردم و بعدی که اومد بیخیاله قبلی شدم 16 هم که بیاد مطمئناً یکبار هم دیگه سراغ 15 نمیرم کلا ترک عادت برای من یکی مرض نیست به محض اینکه نسخه جدید اومد سعی میکنم به اون عادت کنم
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم بد رو نروه
یه بار دیگه ام این سوالو پرسیدم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم به خاطره همین یه بار دیگه می پرسم خواهش می کنم دوستانی که اطلاع دارن جواب بدن (مسئله مرگو زندگیه D-
من NAT TYPEم 3 بعد به تو آنلاین به هیچکی نمی تونم وصل شم
حالا چی کار کنم؟!
هر فکری به نظرتون می رسه رو لطفا به اشتراک بزارین تا نهایتا شاید کاره ما را بیوفته
اون کارایی که می گه رو می کنم پورتاشو باز می ذارم اما بازم همون 3 می مونهدوست عزيز تو همين سايت سرچ كنيد پيدا ميكنيد،قبلاً چندين و چند بار به چشمم خورده بود اما دقيقاً نميدونم كجاش بود كه لينك بزارم،روش تغيير دادن nat type يه همچين چيزايي سرچ كنيد بايد پيدا كنيد
بچه ها تو فیفا نمیشه عین پی اس بازیکنتو خودت حرکت بدی که براش پاس بندازی؟
من از 2003 بازی میکردم ولی نسخه های 2005 و 2007 رو درست یادم نیست . کلا تا جایی که به خاطر دارم این بدترین نسخه ی فیفایی هست که تو این چند سال تجربه کردم .