FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چرا این سیزنش تو انتخاب تیم های حریف اینقدر نامردی میکنه؟

من ولفسبورگ را برداشتم و همش منو مینداخت با تیم های پنج ستاره ای مثل بارسا، منچستر و بیشتر هم دورتموند.

منم گفتم دورتموند را بردارم حداقل با امثال تیم‌های ولفسبورگ بازی کنم، ولی موقعی که دورتموند را برداشتم بازم باید با بارسا یا Real بازی کنم:|

امير جان تو منويي كه ميخواي سرچ كني واسه حريف برو روي matchmaking settings بعد برو روي club quality matching بزارش روي restrictive

بچه ها من چند وقته کفش های بازیکنام سیاه شده هر چی هم آپدیت رو پاک میکنم و دوباره میزنم باز هم فرقی نمیکنه حتی با یه اکانت جدید امتحان کردم بازم مشکل پا برجا بود جالب اینجاست که بایه کنسول دیگه هم زدم بازم سیاه بود نمیدونم جریان چیه شما ها تا حالا این مشکل رو نداشتید؟؟؟

بچه ها من چند وقته کفش های بازیکنام سیاه شده هر چی هم آپدیت رو پاک میکنم و دوباره میزنم باز هم فرقی نمیکنه حتی با یه اکانت جدید امتحان کردم بازم مشکل پا برجا بود جالب اینجاست که بایه کنسول دیگه هم زدم بازم سیاه بود نمیدونم جریان چیه شما ها تا حالا این مشکل رو نداشتید؟؟؟

یعنی هیچکس به غیر من مشکل سیاه شدن استک های بازیکنها رو بعد از آپدیت ترکیب ها نداره؟؟؟:((

یعنی هیچکس به غیر من مشکل سیاه شدن استک های بازیکنها رو بعد از آپدیت ترکیب ها نداره؟؟؟:((

دوست عزیز یبار download latest squad انجام بده تا آخرین ترکیبارو واسط بیاره بعد ببین درست میشه؟ اگه نشد match day رو off کن و آفلان ببین بازم مشکلت هست؟

دوست عزیز یبار download latest squad انجام بده تا آخرین ترکیبارو واسط بیاره بعد ببین درست میشه؟ اگه نشد match day رو off کن و آفلان ببین بازم مشکلت هست؟

ممنون از پاسخت@};-
همه این کارهارو کردم نشد که نشد :( وقتی آپدیت رو پاک میکنم خوب میشه ولی تا آپدیتش میکنم دوباره به همون حالت در میاد!!!

سلام چه کار کنم با رعال بازی نکنم؟؟؟؟

تیم های 4 و 4/5 ستاره بردار

Last edited by a moderator:
دوستان امروز دانلود بازیم تموم شد حالا می خوام اکانت اورجین بسازم داخل فیفا ایمیل رو که خودش میزنه بعد پسورد رو که میزنم گیر میکنه صفحه بعدی نمیره هرچی next میزنی فایده نداره
با ایمیل جدید هم خواستم درست کنم فایده نداشت مرحله اخر روی finish گیر میکنه
حالا چجوری درست کنم؟

دوستان امروز دانلود بازیم تموم شد حالا می خوام اکانت اورجین بسازم داخل فیفا ایمیل رو که خودش میزنه بعد پسورد رو که میزنم گیر میکنه صفحه بعدی نمیره هرچی next میزنی فایده نداره
با ایمیل جدید هم خواستم درست کنم فایده نداشت مرحله اخر روی finish گیر میکنه
حالا چجوری درست کنم؟
برای ساخت اکانت از توی PC امتحان کن، اگه راحت اکانت درست شد دیگه فقط کافیه تو فیفا Log In کنی.
بازم نشد با Support ـه مایکرو تماس بگیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or