FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسختون . اگر منظور از High Ping بالا بودن Latency هست که من در حال حاضر این مشکل رو ندارم(در ایران نیستم) و سرعت ایترنتم 85Mbps با پنگهای زیر 20ms است!! . تصویر
Speed Test

اما در این مواقع که قطع میشه نتیجه ای هم برای بازی اعلام نمیکنه و انگار که این بازی اصلا انجام نشده و بازی 3 - 0 اعلام نمیشه!.

پینگ بنده هم 67 هست با دانلود 3 تا 4 ولی باز هم ساعاتی در روز لگ شدید داره :|

باگ وسط زمین ، سرعت عجیب وینگرا ، مثلث+ ال1 و ... همه حل شد ؟
اگه باگهای انلاین حل شده باشه خبر بدی برا عرباست :))
من گذاشتم اپدیت شه ببینیم چه داده بیرون

سرورها فعلا قطعه. تو افلاین احساس می کنم دفاع ها بهتر شدن(احساس) اگه حل بشه هم همه عربا تو اولتیمیت کریس و مسی دارن ما ایرانیا دوباره ضرر می کنیم :)

دوستان عزیز

راهنمایی را برای انجمن تهیه کردم که شاید کمکی باشه برای دوستانی که اطلاعات بیشرتی راجع به کاستوم تاکتیک نیاز دارند. این متن در واقع ترجمه مطلب اصلی به همراه تغییراتی جزئی است. امیدوارم مفید باشد.

آشنایی و نحوه ساخت و استفاده از Custom Tactics

قبل از درست کردن یک کاستوم تاکتیک در فیفا به موارد زیر توجه کنید.

- ابتدا درباره خودتان کمی فکر کنید. چه نوع فوتبالی بیشتر مناسب شماست؟ بازیسازی سریع یا آهسته؟ شما به توپهای بلند علاقه دارید یا کوتاه؟به بازی روی توپ (پرس زیاد روی تیم مهاجم) یا بازی پشت توپ؟
- دوست دارید برای ایجاد موقعیت تیم شما حالت فیری فرمFree Form بازی کند یا همه بازیکنان سعی کنند که بیشتر در جای اصلی خودشان باشند؟ - البته پیشنهاد من بازی فیری فرم است. چون در این حالت بازیکنان میتوانند با حرکتهای آزادانه کانالهای نقوذ را باز کنند.
- در کاستوم تاکتیک هیچ وقت از اعداد خیلی زیاد (بالای 85) و یا خیلی کم (زیر 15) استفاده نکنید. با این کار برای خودتان دردسر اضافه درست کرده اید و بازی برای شما مشکل خواهد شد.
- علت اصلی باختن تاکتیک نیست بلکه تاکتیک فقط قرار است به شما جهت اجرای بازی خودتان کمک کند پس باید خودتان خوب بازی کنید که برنده شوید. لذا تغییرات زیاد به شما کمکی نخواهد کرد بلکه این شما هستید که با تمرین و تلاش روی یک تاکتیک خاص به نتیجه خواهید رسید.

خیلی مهم: بازی شما با تاکتیکی که طراحی کردید باید یکسان باشد.اگر شما بازیسازی آهسته به همراه پاسهای کوتاه و سانترهای کم تعداد را انتخاب کردید خب باید اینطور هم بازی کنید! پس اگر در طول بازی دائم از پاسهای بلند استفاده کنید من تضمین میکنم که نتیجه نخواهید گرفت!

در اینجا و قبل از شروع فرض میکنیم که همه دوستان با نحوه و محل درست کردن و تغییر دادن کاستوم تاکتیک ها آشنا هستند.

کاستوم تاکتیک به سه قسمت اصلی تقسیم میشود.

Build Up Play
-Speed
-Passing
-Positioning

Chance Creation
-Passing
-Crossing
-Shooting
-Positioning

Defence
-Pressure
-Aggression
-Team Width
-Defender line

Build Up Play
این قسمت تعیین میکند که تیم شما در دو سوم اول زمین چگونه بازی کند.

Speed:
بین 1 تا 32 باشد به معنی بازیسازی آهسته میباشد.
بین 33 تا 66 به معنی بازیسازی به سرعت متوسط می باشد.
بین 67 تا 99 به معنی بازیسازی سریع است.

Passing:
بین 1 تا 32 به معنی پاسهای کوتاه و ساده می باشد. تیکی - تاکا !
بین 33 تا 66 به معنی مخلوطی از پاسهای کوتاه و بلند می باشد.
بین 67 تا 99 هم به معنی پاسهای بلند میباشد.

در واقع جاگیری بازیکنان به شکلی است که خود را برای نوع پاسی که شما در کاستوم تاکتیک مشخصی کرده است آماده میکنند.
توجه کنید که اگر شما سرعت (اسپید) را روی 30 و پاس را روی 80 بگذارید خب مشخص است که راه حل خوبی نیست! همه اعداد باید با هم هماهنگ باشند. در واقع با اینکار شما به تیم خود میگویید که بازیسازی آهسته کن اما تا جایی که میتواند پاسهای بلند صادر شود! هیچ منطقی پشت اینکار نیست. نهایت اختلاف بین سرعت و پاس باید 35 تا 40 واحد باشد. نه بیشتر!
برای مثال با سرعت 65 و پاس 34

Positioning
موقعیت سازی در واقع تعیین کننده نحوه حرکت توپ در زمین است.

سازمان یافته (اورگنایزد) Organized
در این حالت حرکتهای توپ محدود شده است. بازیکنان در جای اصلی خود قرار دارند و سعی میکنند در همان محدوده خودشان بهترین فضا سازی ممکن را انجام دهند. یعنی یک هافبک دفاعی تا آنجا که بتواند عقب بازی میکند و یا یک هافبک راست سعی میکند همیشه کنار خط باشد.

فرم آزاد (فیری فرم) Free Form
در این حالت بازیکنان آزادی حرکتی بیشتری دارند و با حرکتهای مختلف سعی در فضا سازی میکنند. حفظ نظم تیمی در این حالت مشکل تر است اما موقیعتهای پاس بیشتری فراهم میشود. مثلا یک هافبک راست به داخل هم می آید و میتواند پاسهای کشنده و خطرناکی به مهاجمان بدهد.

Chance Creation
موقعیت سازی
Passing:

این قسمت تعیین کننده این است که آیا بازیکن شما میتواند خودش را با حرکتهای سریع و ریسکی در موقعیت دریافت پاسهای بلند و عمقی قرار دهد یا خیر. هر چقدر که این عدد بیشتر باشد بازیکنان شما فرارهای بیشتری انجام میدهند.

عدد اگر بین 1 تا 32 باشد به معنی بازی با پاسهای ساده و آرام است مثل بارسلونا
بین 33 تا 66 مخلوطی از پاسهای کوتاه و عمقی
از 67 تا 99 هم به این معنی است که بازیکنان تا آنجا که امکان دارد فرارهای عمقی میکنند و خود را در موقعیت دریافت پاسهای بلند و عمقی قرار میدهند.

Crossing
این قسمت تعیین کننده نوع حرکت مهاجمهای تیم میباشد وقتی که یک بال کناری در حال نزدیک شدن به محوطه 18 قدم حریف است. آگر روی زیاد (های) باشد به محض نزدیک شدن بال به محوطه حریف مهاجم شما به سرعت به درون 18 قدم رفته و منتظر ارسال سانتر است. اگر این آپشن روی کم باشد مهاجم شما ترجیه میدهد بیرون 18 قدم پرسه بزند و یا نهایتا خیلی دیر به داخل محوطه برای دریافت سانتر برود.

بین 1 تا 32 به معنی حرکت مهاجم به سمت بازیکن کناری برای دریافت پاس است.
بین 33 تا 66 به معنی این است که مهاجم بر اساس نوع موقعیت بازی یا به داخل 18 قدمرفته منتظر سانتر می ماند یا به بال کناری نزدیک میشود برای دریافت پاس.
بین 67 تا 99 به این معنی است که مهاجم در هر حالتی و به سرعت به داخل 18 دویده و منتظر سانتر می ماند.

Shooting
بین 1 تا 32 یعنی بازیکنان خود اقدام به شوت زنی نمیکنند و بجای آن خود را برای دریافت پاس کوتاه به توپ نزدیک میکنند و منتظر میشوند تا بقیه بازیکنان به خط حمله برسند.
بین 33 تا 66 یعنی اینکه بازیکنان خود تعداد منطقی و محدودی شوت میزنند. مخلوطی از حضور در محوطه 18 قدم و بیرون آمدن از محوطه و قرار گرفتن در موقعیت شوت زنی.
از 67 تا 99 یعنی اینکه بازیکنان تا آنجا که بتوانند خودشان شوت میزنند و این کار را معمولا با بیرون آمدن از محوطه 18 قدم و ایستادن در لبه این محوطه انجام میدهند. در واقع شما به بازیکنان خود میگویید که به محض دریافت توپ شوت بزنند! و برای قرار گرفتن در این موقعیت تلاش هم بکنند.

Positioning
این قسمت دقیقا مشابه بخش قبلی بود که توضیح داده شد.

Defence
دفاع

Pressure
تعیین میکند که تیم شما تا کجای زمین جهت فشار روی توپ جلو برود.

بین 1 تا 32 تیم شما عقب بازی میکند
بین 33 تا 66 تیم شما تا وسط زمین برای پرس جلو می آید.
از 67 تا 99 تیم شما تا آنجایی که بتواند برای پرس جلو می آید.

Aggression
تعیین کننده این است که تیم شما در هنگام دفاع چقدر روی پای بازیکنان حریف برود.

بین 1 تا 32 یعنی اینکه بازیکنان شما سعی میکنند بجای روی توپ رفتن بازیکن حریف را با فاصله مشایعت کنند.
بین 33 تا 66 یعنی اینکه بازیکنان شما سعی میکنند نزدیک به بازیکن حریف بازی کنند.
بین 67 تا 99 یعنی اینکه بازیکنان شما نه تنها روی پای حریف میروند اغلب با کمک هم (دو یا چند نفری) این کار را انجام میدهند.
اگر پرس و دفاع من-تو-من شما خیلی کم و زیر 25 باشد دفاع شما خیلی عقب بازی خواهد کرد. این اتفاقا مفید هم هست مخصوصا وقتی با کسی که زیاد از پاسهای عمقی استفاده میکند. عملا در این حالت پاسهای عمقی کارکرد بسیار ضعیفی خواهند داشت.

Team Width
تعیین کننده این است که تیم شما چقدر باز بازی کند.

بین 1 تا 32 یعنی اینکه تیم شما روی بازیکن حریف صاحب توپ تمرکز میکند. در این حالت یک دفاع چپ ممکن است در موقعیت دفاع مرکزی قرار بگیرد چرا که خود دفاع مرکزی به سمت بازیکن صاحب توپ یورش برده است و کل تیم به آن سمت حرکت کرده است. خب توجه داشته باشید که در این حالت سمت چپ شما کاملا خالی میشود اما بازی برای حریف هم خیلی سخت خواهد بود. مخصوصا حریفی که عادت به پاسهای کوتاه دارد.
بین 33 تا 66 تیم شما بالانس بازی کرده و علاوه بر فشار روی توپ حریف سعی میکند که زیاد فضاهای خالی ایجاد نشود.
بین 67 تا 99 یعنی اینکه تیم شما تا آنجا که بتواند باز بازی میکند و اغلب بازیکنان را در موقعیت های اصلی خودشان نگه میدارد. دفاع چپ همان دفاع چپ بازی میکند.

Defender Line
نوع چینش دفاعی

Cover
یعنی اینکه دفاع های تیم همدیگر را پوشش میدهند. مثلا اگر دفاع وسط-چپ شما خیلی زیاد به سمت چپ برود دفاع دیگر شما که وسط-راست بازی میکند خود را برای پوشش حفره خالی می رساند.

Offside trap
یعنی اینکه دفاع شما هنگام فرار مهاجم حریف به طور هماهنگ جلو می آید.

چند مثال
بازی به سبک حفظ توپ و موقعیت
برای این نوع بازی باید تاکتیک زیر را استفاده کنید. این تاکتیک بیشتر وقتی مفید است که شما یک گل جلو هستید و لازم است که بتوانید حفظ توپ کنید.

Build Up Play

-Speed: 28
-Passing: 25
-Positioning: Organized

Chance Creation

-Passing: 20
-Crossing: 25
-Shooting: 25

Defence

-Pressure: 20
-Aggression: 35
-Team Width: 60
-Defender line: Cover

ضد حمله
برای ضد حلمه تاکتیک زیر پیشنهاد میشود. برای وقتی که شما باید توپ را از مهاجم حریف گرفته و یک حمله سریع را طراحی کنید.

Build Up Play

-Speed: 80
-Passing: 45

Chance Creation

-Passing: 70
-Crossing: 65
-Shooting: 80
-Positioning: Free Form

Defence

-Pressure: 70
-Aggression: 85
-Team Width: 40

همه یا هیچ!
وقتی که به یک گل نیاز مبرم دارید و زمان زیادی هم به پایان بازی نمانده این تاکتیک پیشنهاد میشود. برای اینکه این تاکتیک خوب عمل کند باید تیم را در حال آلترا آفنسیو قرار دهید.

Build Up Play

-Speed: 70
-Passing: 85

Chance Creation

-Passing: 80
-Crossing: 85
-Shooting: 65

Defence

-Pressure: 80
-Aggression: 85
-Team Width: 20

موفق باشید

لینک اصلی:
EA Forums

آخرین ویرایش:
آقایون و خانم ها آپدیت جدید اومده ................

دارم دانلود میکنم ببینم چی به چیه ........... !!!!! :-/
تغییر خاصی دیده نمیشه،بازی بازهم متکی به سرعت و اشتباهات جایگیری دفاع ،اما دروازبانا تو چند دستیکه بازی کردم عملکردشون بهتر شده البته اینجور حس میکنم.

کسی تونست مشکل NAT رو حل کنه؟
برادر اگه توی NETWORK میزنه MODERATE برو TEST MULTIPLAYER CONNECTION رو بزن بعد صبر کن بذار جواب بیاد ارور هم داد مشکلی نیست بعدش که جواب یا ارور یا هرچی اومد 2 تا کلید های بامپر و تریگر رو با هم فشار بده تا یه صفحه جدید باز شه بعد 1 مین صبر کن یه قسمت نشوته GETTING INFO وقتی جواب اومد بیا بیرون میبینی NAT شده OPEN ;)

سلام
دوستان ببخشید من مدتی هست فکر کنم به ماه رسیده نمی تونم دیگه Season بازی کنم. هر نیم ساعت چهل و پنج دقیقه یک بار اونم فقط اگه ایرانی باشه طرف join می کنه و error از NAT میگیره...
کیا این مشکل رو دارن ؟ چرا اینجوری شده و کسی راه حلی داره؟

من که هنوز بعد از این آپدیت بازی نکردم ولی در کل به نظرم اگر آپدیتی بدن که سرعت بازی بیاد پایین ، بهترین آپدیت ممکن میتونه باشه . چون ، دروازه بانا و باگای بازی چیزی نیست که به راحتی با آپدیت حل بشه .

برادر اگه توی NETWORK میزنه MODERATE برو TEST MULTIPLAYER CONNECTION رو بزن بعد صبر کن بذار جواب بیاد ارور هم داد مشکلی نیست بعدش که جواب یا ارور یا هرچی اومد 2 تا کلید های بامپر و تریگر رو با هم فشار بده تا یه صفحه جدید باز شه بعد 1 مین صبر کن یه قسمت نشوته GETTING INFO وقتی جواب اومد بیا بیرون میبینی NAT شده OPEN ;)
آخه مدریت هم نیست اپن هست اما مشکل دارم
خیلی جالبه

آقا متاسفانه منم همین مشکل دوستان رو چند روزه درگیرم
وقتی 4جی ایرانسل به لایو وصل میشم هیچ حریفی رو پیدا نمیکنه و پیغام nat میده اما وقتی با پارس آنلاین وصل میشم به نسبت بهتر حریف پیدا میکنه در ضمن حالت modrate هستش ولی با ایرانسل حالت strike

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or