آخرین ویرایش:
وقتی kick off شد توپ رو تو شروع کردی از وسط زمین با یه بازیکن تکنیکی همه رو زیگزاگی دریبل میزنی تک به تک میشی یا خطا میکنه پنالتی میشه یا گل میشه:d
به نظرم منم آپدیت جدید (1.5) تغییر خاصی نکرده و تو خود جزییات آپدیت هم هیچ چیزی گفته نشده که مثلا فلان قسمت گیم پلی بهبود پیدا کرده و از این حرف ها ..............
دیگه این گیم پلی رو دوستان آنلاین باز امسال رو بگذرونن تا نسخه فیفا 16 که ببینیم بازی چه تغییراتی میکنه این مشکلات گیم پلی فیفا 15 دیگه با آپدیت و این حرف ها حل نمیشه و باید تا نسخه بعدی فقط صبر کرد .
سلام دوستان برای شما هم اتفاق میافته در حالت انلاین تو سیزن .... اگه پلانتی به نفع شما بشه... اینقدر سریع اون فلش پایین راست و چپ میره که نمیشه وسط بزنی... اخرشم توپ میره بیرون... همش بخاطر اینترنت هست نه ؟؟؟
نه خیلی قشنگ میفهمم .. اخه تو حالت افلاین هیچ موقع اینقدر سریع نمیپیره اینور اونور... ولی رو انلاین بخاطر لگ اینطوری میشه... پس واسه همه کسانی که لپ دارند (معمولا تو ایران ) اینطوریه.. البته تو بازی زیاد هم لگ ندارم ولی تو پنالتی تابلو میشهاگه بازیت لگ داشته باشه اینجور میشه ....
البته بازیکن پنالتی زن بزاری آرامتر میره این ور اونور..
اما اگر لگ داری یا کلا لگ داشته باشی بدجور پنالتی زدن شانسی میشه چون یهو فلش از ی جا به یجا دیگه که نمیبینی میپره و وقتی میزنی یجا دیگه وایمیسه اما اگه لگ نداری اصلا ی بازیکن پنالتی زن بزاری آرام میره میاد ....
البته به دقیقه بازی و وضعیت نتیجه هم بستگی داره دقایقه پایانی تیمت عقب باشه هرکسی بزاری استرس داره دیده باشی تپش قلبو با شوک رو دستت میندازه و اون خطه هم یکم تندر میره میاد هرچقدرم بازیکنت پنالتی زن باشه...
تغییر و پیشرفت گیم پلی یه بازی چه ربطی به مشکلات گیم پلی و باگ و از این قبیل موضوعات داره آخه ؟؟؟؟!!؟!!! واقعا من موندم دیگه چی باید گفت !البته در صورتی که طرف مقابلت دیگه خیلی یول باشه!(beginer)
- - -ویرایش - - -
اگه با تغییر مشکل داشته باشید مطمئناً 16 و...هم بهتون حال نمیده، منکه سعی میکنم هر نسخه ای که بیاد خودم رو با مزایا و معایبش وفق بدم
دوست عزیز کجای کامنت من نوشته شده باید به به و چه چه کنید بنده عرض کردم من خودم رو با تغییرات وفق میدم همین و بس دلیل عصبانیت شما رو هم نمیفهمم به هر حال موفق باشید.کسی هم از تغییر بدش نمیاد و باید انجام بشه ولی اگه فقط به به و چه چه کردن اگه باشه پس ساله دیگه هم اون بخش همین طور ناقص میمونه و بازی هیچ پیشرفتی نمیکنه ! خدا رو شکر من یکی به جای این حرف ها میرم تو فروم های خارجی و گزارش باگ و این چیزا رو میدم مثل خیلی های دیگه ............
البته در صورتی که طرف مقابلت دیگه خیلی یول باشه!(beginer)
- - -ویرایش - - -
اگه با تغییر مشکل داشته باشید مطمئناً 16 و...هم بهتون حال نمیده، منکه سعی میکنم هر نسخه ای که بیاد خودم رو با مزایا و معایبش وفق بدم
منم همین مشکل رو دارم!اقا چرا كفش ها همش تغيير كرده همش مثل هم شده ديگه آرم نايك يا آديداس و ... نيست چجوري ميشه درستش كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا چرا كفش ها همش تغيير كرده همش مثل هم شده ديگه آرم نايك يا آديداس و ... نيست چجوري ميشه درستش كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk