FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای شما هم اتفاق میافته در حالت انلاین تو سیزن .... اگه پلانتی به نفع شما بشه... اینقدر سریع اون فلش پایین راست و چپ میره که نمیشه وسط بزنی... اخرشم توپ میره بیرون... همش بخاطر اینترنت هست نه ؟؟؟

وقتی kick off شد توپ رو تو شروع کردی از وسط زمین با یه بازیکن تکنیکی همه رو زیگزاگی دریبل میزنی تک به تک میشی یا خطا میکنه پنالتی میشه یا گل میشه:d

البته در صورتی که طرف مقابلت دیگه خیلی یول باشه!(beginer)

- - -ویرایش - - -

به نظرم منم آپدیت جدید (1.5) تغییر خاصی نکرده و تو خود جزییات آپدیت هم هیچ چیزی گفته نشده که مثلا فلان قسمت گیم پلی بهبود پیدا کرده و از این حرف ها ..............

دیگه این گیم پلی رو دوستان آنلاین باز امسال رو بگذرونن تا نسخه فیفا 16 که ببینیم بازی چه تغییراتی میکنه این مشکلات گیم پلی فیفا 15 دیگه با آپدیت و این حرف ها حل نمیشه و باید تا نسخه بعدی فقط صبر کرد .

اگه با تغییر مشکل داشته باشید مطمئناً 16 و...هم بهتون حال نمیده، منکه سعی میکنم هر نسخه ای که بیاد خودم رو با مزایا و معایبش وفق بدم

دوستان اهل فن یک سوال داشتم،من یه ترکیب برایه خودم درست کردم سیوش کردم حالا میخوام از اون ترکیب تو بازی انلاین دوستانه استفاده کنم از کجا میشه اون ترکیب لود کرد؟اخه تو 60 ثانیه همه تغییرات نمیتونم انجام بدم مخصوصا کاستوم تاکتیک،میشه راهنمایی کنید؟

سلام دوستان برای شما هم اتفاق میافته در حالت انلاین تو سیزن .... اگه پلانتی به نفع شما بشه... اینقدر سریع اون فلش پایین راست و چپ میره که نمیشه وسط بزنی... اخرشم توپ میره بیرون... همش بخاطر اینترنت هست نه ؟؟؟

اگه بازیت لگ داشته باشه اینجور میشه ....
البته بازیکن پنالتی زن بزاری آرامتر میره این ور اونور..
اما اگر لگ داری یا کلا لگ داشته باشی بدجور پنالتی زدن شانسی میشه چون یهو فلش از ی جا به یجا دیگه که نمیبینی میپره و وقتی میزنی یجا دیگه وایمیسه اما اگه لگ نداری اصلا ی بازیکن پنالتی زن بزاری آرام میره میاد ....
البته به دقیقه بازی و وضعیت نتیجه هم بستگی داره دقایقه پایانی تیمت عقب باشه هرکسی بزاری استرس داره دیده باشی تپش قلبو با شوک رو دستت میندازه و اون خطه هم یکم تندر میره میاد هرچقدرم بازیکنت پنالتی زن باشه...

دوستان ماهم اپدیت کردیم....ب نظرم سرعت بازی کمتر شده ک این نکته مثبتیه....دفاعا هم بهتر شدن ب نسبت قبل و مثل هویج وای نمیسن تا حریف بیاد گل رو بزنه و حداقل خیلی وقتا خودشونو جلو توپ پرت میکنن و این خیلی خوبه......نمیدونم شاید اشتباه میکنم اما حس میکنم ک یکمی نورپردازی هم تغییر کرده و افتاب ظهر تابستون ظهر مثل قبل شدید نیس:d

اگه بازیت لگ داشته باشه اینجور میشه ....
البته بازیکن پنالتی زن بزاری آرامتر میره این ور اونور..
اما اگر لگ داری یا کلا لگ داشته باشی بدجور پنالتی زدن شانسی میشه چون یهو فلش از ی جا به یجا دیگه که نمیبینی میپره و وقتی میزنی یجا دیگه وایمیسه اما اگه لگ نداری اصلا ی بازیکن پنالتی زن بزاری آرام میره میاد ....
البته به دقیقه بازی و وضعیت نتیجه هم بستگی داره دقایقه پایانی تیمت عقب باشه هرکسی بزاری استرس داره دیده باشی تپش قلبو با شوک رو دستت میندازه و اون خطه هم یکم تندر میره میاد هرچقدرم بازیکنت پنالتی زن باشه...
نه خیلی قشنگ میفهمم .. اخه تو حالت افلاین هیچ موقع اینقدر سریع نمیپیره اینور اونور... ولی رو انلاین بخاطر لگ اینطوری میشه... پس واسه همه کسانی که لپ دارند (معمولا تو ایران ) اینطوریه.. البته تو بازی زیاد هم لگ ندارم ولی تو پنالتی تابلو میشه

- - -ویرایش - - -

اگه با تغییر مشکل داشته باشید مطمئناً 16 و...هم بهتون حال نمیده، منکه سعی میکنم هر نسخه ای که بیاد خودم رو با مزایا و معایبش وفق بدم
تغییر و پیشرفت گیم پلی یه بازی چه ربطی به مشکلات گیم پلی و باگ و از این قبیل موضوعات داره آخه ؟؟؟؟!!؟!!! واقعا من موندم دیگه چی باید گفت !

اتفاقا من هم دارم فیفا 15 امسال بخش آفلاینش رو زیاد بازی میکنم و لذت هم به اندازه کافی میبرم الان مثلا که چی فقط بیام از بازی تعریف و تمجید کنیم دوستان اومدن حرف هاشون رو زدن و واقعا دیگه در این زمانی که فیفا 15 رو همه بازی کردن هر حرفی بزنیم میشه تکرار مکررات !

تغییر و تحول گیم پلی بازی با مشکلات گیم پلی یه بازی از لحاظ معنی فرق داره همین فیفا 14 هم مشکل گل زدن با ضربه سر رو داشت ولی در کل یکی از بالانس ترین فیفا هایی بود که ساخته شده بود بازی نیست که گیم پلیش بدون مشکل باشه و هیچ ایرادی هم نداره ولی وقتی بازی بیاد مشکلات گیم پلیش زیاد از حد باشه اون وقت دیگه یه جای کار میلنگه !!

امسال بخش دروازه بانی بازی دچار تغییرات زیادی شد که البته خیلی هم عالی بود و تنوع رفلکس های دروازه بان ها بسیار زیاد شده و همین طور هوش مصنوعی دروزاه بان هم هم دچار تغییراتی شد و این هم خوبه ولی خب همیشه وقتی یه تغییری در بازی های فوتبال انجام میشه اون بخش دچار مشکلاتی هم میشه چون باید مدتی بگذره تا مشکلاتش بیرون بیاد تا سال های بعد بهتر و بهتر بشه مثل ویژگی (موتور فیزیکی که در نسخه 2012 معرفی شد ) ایمپکت انجین که بسیار عالی بود ولی این موتور فیزیک در سال اولش دچار مشکلات باگ فراوانی بود ( ولی با این همه لذت خودش رو داشت و بسیار ویژگی جدید عالی بود ولی نقص های فراوانی هم داشت ) که سال به سال بهتر و بهتر شد ، برای چی بهتر شد ؟؟؟!! برای این که گیمر هایی در سراسر جهان بودن که میرفتن مینوشتن و مشکلات باگ بازی رو گزارش میدادن و نظرات و انتقاد های خودشون رو مینوشتن و کلی فیلم از این باگ ها در فروم های EA و کانال یوتیوب EA میذاشتن و سازنده های بازی هم میدیدن و رفعش میکردن هر کسی از بازی اومد ایراد گرفت این دلیل نمیشه که داره با بازی حال نمیکنه یا میگه کل بازی آشغاله و از این حرف ها ، بدبختی داریم ما باید برای یک عده توضیحات نوشت و بهشون توضیح داد که 2+2 میشه 4 .........

بنده اگه با بازی حال نمیکردم این همه نوشته و توضیحات نمیومدم در این تاپیک فیفا نمیذاشتم دیگه فکر کنم گرفتین که دارم چی میگم .........

کسی هم از تغییر بدش نمیاد و باید انجام بشه ولی اگه فقط به به و چه چه کردن اگه باشه پس ساله دیگه هم اون بخش همین طور ناقص میمونه و بازی هیچ پیشرفتی نمیکنه ! خدا رو شکر من یکی به جای این حرف ها میرم تو فروم های خارجی و گزارش باگ و این چیزا رو میدم مثل خیلی های دیگه ............

کسی هم از تغییر بدش نمیاد و باید انجام بشه ولی اگه فقط به به و چه چه کردن اگه باشه پس ساله دیگه هم اون بخش همین طور ناقص میمونه و بازی هیچ پیشرفتی نمیکنه ! خدا رو شکر من یکی به جای این حرف ها میرم تو فروم های خارجی و گزارش باگ و این چیزا رو میدم مثل خیلی های دیگه ............
دوست عزیز کجای کامنت من نوشته شده باید به به و چه چه کنید بنده عرض کردم من خودم رو با تغییرات وفق میدم همین و بس دلیل عصبانیت شما رو هم نمیفهمم به هر حال موفق باشید.

- - -ویرایش - - -

[h=1]جزییات آپدیت جدید Fifa 15[/h]

این آپدیت با داشتن ٣٢٨.٣ مگا بایت حجم مواردی مثل پایداری بیشتر بازی و بهتر شدن کیفیت بازی را به همراه دارد.
همینطور این آپدیت قابلیت جدیدی به بخش Fifa Ultimate Team اضافه می کند که برای شما امکان مقایسه قیمت فروش بازیکنان مختلف را به ارمغان می آورد.
در کنار موارد بالا این آپدیت تیم های جدیدی نیز از جمله Orlando City و New York City را به بازی اضافه می کند.
بر طرف شدن مشکل قیمت و ملیت بعضی از بازیکنان نیز در این آپدیت اعمال شده است.
همچنین بخش EASFC Match Day Challenges نیز تغییراتی داشته است و بهبود پیدا کرده است.
منبع : گیمفا

- - -ویرایش - - -

دوست من بنده از فوتبال اتاری که بازیکن ها فقط یه خط بودن تا حالا همه فیفا pes هارو بازی کردم ..کریر مود اکثرشونو هم تا 30 40 سال رفتم(بازیم از اکثر دوستان ضعیفه اشتباه برداشت نشه)...غیربالانسترین فوتبال ارائه شده از سال 99 به اینور اگه pes14 روفاکتور بگیریم همین فیفا 15 هست!! ابدا قرار نیست که واس آزمون خطای ea بنده 215 بدم به بازی+1600 دستگاه+1 تومن نمایشگر +50 اینترنت که اخرش یک بازی سر تا ته ایراد تحویل بگیرم و بگم باید خودمو باش مچ کنم :| اینکه پیتر چک از 50 متری گل میخوره یا یه بازیکن 11 نفرو جامیزاره میزنه تو گل تغییر نیست اسمش باگ هست بااااااااااااااااااااااااگ

بعد از آپدیت , بازی دوباره واسه من اعصاب خورد کن شده :|

احساس میکنم یه سری از باگ هایی که بعد از آپدیت 1.4 حذف شده بود دوباره به بازی برگشته مثل شوتای از راه دور!

دفاها هم تو خیلی از موارد راحت جا میمونن.

با تغیراتی هم که تو بخش آلتیمیت داده شده رسما گند زدن به این بخش.

رو هم رفته از آپدیت آخری راضی نیستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or