FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
یه مشت دفاع عقب مونده ریختن تو زمین نمیدونم اینا تا کی میتونن ما رو اینجور به مسخره بگیرن

پ.ن:تاپیک،زدم پاکش کردن دل داریم بدین :)

آخرین ویرایش:
بچه ها مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسایی که بازی رو به صورت شراکتی خریدند و نصب کردند مشکل اسکواد و رنگ کفش ها رو دارن احتمالا چون یک بازیه ولی دو یا سه یوزر باهاش آنلاین میشن یه جور تداخل پروفایل ایجاد میشه که باعث بروز یه همچین مشکلاتی میشه آخه منم که بازیم شراکتیه دقیقا همین مشکلات رو دارم ولی یکی از دوستام که بازی رو فیزیکی تهیه کرده میگه که این مشکلات رو نداره! به نظرتون میتونه این دلیلش باشه؟

بچه ها مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسایی که بازی رو به صورت شراکتی خریدند و نصب کردند مشکل اسکواد و رنگ کفش ها رو دارن احتمالا چون یک بازیه ولی دو یا سه یوزر باهاش آنلاین میشن یه جور تداخل پروفایل ایجاد میشه که باعث بروز یه همچین مشکلاتی میشه آخه منم که بازیم شراکتیه دقیقا همین مشکلات رو دارم ولی یکی از دوستام که بازی رو فیزیکی تهیه کرده میگه که این مشکلات رو نداره! به نظرتون میتونه این دلیلش باشه؟
من فیزیکی گرفتم، پسر خالم و دو تا از دوستام هم فیزیکی گرفتن و این همه خارجی که تاپیک زدن هم مطمئنا فیزیکی یا دیجیتالی (بدون اشتراک) گرفتن.
مشکل من و پسرخالم حل شده البته. کار خاصی هم نکردم.

من فیزیکی گرفتم، پسر خالم و دو تا از دوستام هم فیزیکی گرفتن و این همه خارجی که تاپیک زدن هم مطمئنا فیزیکی یا دیجیتالی (بدون اشتراک) گرفتن.
مشکل من و پسرخالم حل شده البته. کار خاصی هم نکردم.

رنگ کفش بازیکن هاتون هم درست شده ؟

کسایی که مشکل اسکواد دارند ، برن به Setting/Profile/Delete و بعدش آنلاین اسکواد رو پاک کنن ، بعدش دستگاه رو خاموش و روشن کنن درست میشه :)

اگه نشد هرچی اونجا هست رو پاک کنید (من خودم همشو پاک کردم فقط تنظیمات بازی پاک شد و بفیه آمارهای بازی بعد از خاموش و روشن برگشت )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or