آخرین ویرایش:
واقعا آپديته تاثير گذاشته رو هد زدن ؟ سينا وقت داشتي بيا فيفا بزنيم :dجدی با این آپدیت جدید دیگه نمیشه روی سانتر و هد گل زد ؟ بدبخت شدم رفت
دهن ما رو سرویس کرده این ارور بابا...)xمیگم دوستان شماهم با اسکواد مشکل دارید؟اصلا نمیزاره دوستانه بازی کنیم همش ارور میده!راه حلش چیه؟
برای من هم از صبح نمیشهدهن ما رو سرویس کرده این ارور بابا...)x
من فیزیکی گرفتم، پسر خالم و دو تا از دوستام هم فیزیکی گرفتن و این همه خارجی که تاپیک زدن هم مطمئنا فیزیکی یا دیجیتالی (بدون اشتراک) گرفتن.بچه ها مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسایی که بازی رو به صورت شراکتی خریدند و نصب کردند مشکل اسکواد و رنگ کفش ها رو دارن احتمالا چون یک بازیه ولی دو یا سه یوزر باهاش آنلاین میشن یه جور تداخل پروفایل ایجاد میشه که باعث بروز یه همچین مشکلاتی میشه آخه منم که بازیم شراکتیه دقیقا همین مشکلات رو دارم ولی یکی از دوستام که بازی رو فیزیکی تهیه کرده میگه که این مشکلات رو نداره! به نظرتون میتونه این دلیلش باشه؟
من فیزیکی گرفتم، پسر خالم و دو تا از دوستام هم فیزیکی گرفتن و این همه خارجی که تاپیک زدن هم مطمئنا فیزیکی یا دیجیتالی (بدون اشتراک) گرفتن.
مشکل من و پسرخالم حل شده البته. کار خاصی هم نکردم.
نه نداره فقط سیزن فرندلی پروکلاب التیمیت coopسیزن:dدوستان این بازی مود world cup نداره؟؟