FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
1-پس شما احتمالا بازیتون اکانت اصلی هست و مال ما اکانت دوم
2-به دسته پایین تر سقوط میکنید

- - -ویرایش - - -

نه داداش مشکل رنگ کفش ها با این روش برای من حل نشد 100 بار به روش های مختلف این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت:(

در مورد squad تیم ها این روش ک گفتم جواب میده ولی قضیه این کفش ها رو اصلا نمیدونم چطوری حل میشه !

منم چند روزه با ترکیب مشکل داشتم هی اررور میداد ، امروز رفتم هرچی مربوط به اسکواد ها میشد از انلاین تا التیمیت ، سیو تاکتیک ، مچ دی اسکواد هرچی بود رو از تو management هارد پاک کردم ، دوباره دانلود کردم درست شد (تا الان که درست بوده ) بازیمم فیزیکی هست

دقیقا درسته با این کار مشکل حل میشه ولی بازیه من دیجیتالیه نمیتونم پاکش کنم:((

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز مشکل کفشها صد در صد مال شراکتی هاست شک نکن
به پیر به پیغمبر من بازیمو فیزیکی گرفتم :دی
دیجیتالی هیچ ربطی به این قضایا نداره. من کلا تا حالا بازی شریکی و... نگرفتم.

1-پس شما احتمالا بازیتون اکانت اصلی هست و مال ما اکانت دوم
2-به دسته پایین تر سقوط میکنید

- - -ویرایش - - -

نه داداش مشکل رنگ کفش ها با این روش برای من حل نشد 100 بار به روش های مختلف این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت:(
اکانتم ظرفیت دوم هست
یعنی مثلا از دیویژن 4 میرم به 5؟

راه حل قطعی این مشکل اخیر"There was a problem getting your online information, Please try again در وصل شدن به بازی online

این مشکل به علت تغییر ساعت در اغلب کشورهاست که شب 8 مارس ساعتها یک ساعت به جلو کشیده شد. اما در ایران این کار اول فرودین یا همون 21 مارس انجام میشه.

پس برای این چند روز باقی مانده که تا ایران هم ساعتها رو جلو بکشد شما میتونید در setting دستگاهتون time zone را به +4:30 تغییر بدین و با اینکار مشکل وصل شدن به سرورهای فیفا هم حل میشه.

آخرین ویرایش:
واقعن عجیبه!
گلرها تو ورژن ps3 اصلن چت نمیزنن.
بوفون خیلی خوب بود.
امروز یه چند دست بازی کردم خونه رفیقم چقدر چسبید.
کاش میشد گلرهارو میاوردن تو نسخه 4.

اون 2 تا دکمه هست که aim - shot میگیری اونا میشن تریگر بالایی هاش میشن بامپر ;)
در مورد ایرانسل و اینا راستش نمیدونم :D با پارس آنلاین که گفتی MODERATE هستی اون روش رو امتحان کن من خودم اینجوری NAT اپن شد ;)
دوستانی که مشکل دارن من خودم مشکل قطع و وصل شدن نت به XBOX داشتم (وایرلس) رفتن تنظیمات مودم SECURITY پسورد رو کمتر کردم (حالت wEP) حالا دیگه مشکل ندارم شمام یه تست بکنید شاید جواب گرفتید ;)
من خیلی وقت پیش با این روش اوپن کردم ولی هیچ تاثیری نداره.فقط ایندفعه پیام میداد که NAT طرف مقابل احتمالا اوپن نیست.کلا یک ماهی بود که خیلی خوب شده بود و با همون NAT به صورت modarate سریع حریف پیدا میکرد و دیگه این پیغام نمیومد ولی الان 5-6 روز که افتضاح شده.دیروز 2 ساعت نشستم فقط 2 یار تونستم بازی کنم.حالا مشکل از اینترنت ما هست یا سرور اونا نمیدونم

سلام برید زبونه ی اخر بعد ادیت پلیرو بزنید بعد یه بازیکن از هر تیمی فرقی نمی کنه انتخاب کنید بعد ویت ایوت سیوینگ رو بزنید سیو نشه بیایید بیرون درست شده موفق باشید

مشکل رنگ کفشها با این روش که دوستمون گفت حل شد البته باید حتما آنلاین باشید و به سرور ea وصل باشید هنگام این کاربا تشکر از saman_arsenal عزیز:x

واقعن عجیبه!
گلرها تو ورژن ps3 اصلن چت نمیزنن.
بوفون خیلی خوب بود.
امروز یه چند دست بازی کردم خونه رفیقم چقدر چسبید.
کاش میشد گلرهارو میاوردن تو نسخه 4.
رو PS4 مثلا خیر سرشون Next Gen Goalkeeper اضافه کردن که دروازه بان ها با توجه به قدرت کنسول های نسل هشتم، هوش مصنوعیشون افزایش یافته و مثل نسل قبل محدود نیست :|
اکانتم ظرفیت دوم هست
یعنی مثلا از دیویژن 4 میرم به 5؟
این مشکلات هیچ ربطی به شیرینگ نداره. اگر داشته باشه یا شما کلا نمی‌تونی بازی رو بیاری یا کلا آنلاین نمی‌تونی بزنی نه این که رنگ کفش مشکل داشته باشه و....
الان من و دوستام و کلی از خارجی ها هم این مشکلات رو داشتیم که کم کم حل شدن!
برای Division هم دو تا بخش هست. شما اگر به Relegation برسی، فقط توی دیویژنی که هستی می‌مونی و سقوط نمی‌کنی و اگر هم بهش نرسی که سقوط می‌کنی دسته پایین تر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or