FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا من یه مشکلی توی بازیکن عوض کردن دارم :-s

قبلا همیشه روی AirBall میزاشتم سرعت عوض کردن رو هم میزاشتم روی Low ولی حالا اعصابمو داغون کرده ، بازیکن عوض نمیشه ولی همین که L1 میزنم بازیکن عوض شه یهو خود بازی هم عوض میکنه انگار دوباره L1و زدم و یه بازیکن دورتر از توپ انتخاب میکنه :|

بهترین تنظیمش چیه؟بزارمش روی Manual یا کلا اون گزینه پاینی رو بزارم روی High یا None؟؟:(

واقعن عجیبه!
گلرها تو ورژن ps3 اصلن چت نمیزنن.
بوفون خیلی خوب بود.
امروز یه چند دست بازی کردم خونه رفیقم چقدر چسبید.
کاش میشد گلرهارو میاوردن تو نسخه 4.
اون بخاطر next gen gaol keeper هست که ea واسه کنسولهای نسل هشت گذاشته که لایه بخورن;))
احتمالا این قابلیت روی تمام فیفاهای بعدی هم خواهد بود فقط امیدوارم نقاط ضعفشو درست کنن تا اینقدر روی اعصاب نباشه

اون بخاطر next gen gaol keeper هست که ea واسه کنسولهای نسل هشت گذاشته که لایه بخورن;))
احتمالا این قابلیت روی تمام فیفاهای بعدی هم خواهد بود فقط امیدوارم نقاط ضعفشو درست کنن تا اینقدر روی اعصاب نباشه

بالاخره باید از یه جایی تغییر رو شروع کرد مثل نسخه 12 که تو 13 و 14 کامل تر شد بدون شک 15 هم تو نسخه های بعدی کامل تر میشه

خوشحال میشم دوستانی که پایه بازی دوستانه هستند اد کنن : DarksideFury_R10
به به داش صادق گل...:bighug:
بالاخره شمارو تو فیفا15 زیارت کردیم...ایشالا ادد میکنم با هم بزنیم...

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی
بالاخره ما هم اومدیم روی 4
مجبور شدیم اون ایدی رو بندازیم دور حیف شد :d:d lvl63
ایدی جدید رو add کنید البته اگه دوست داشتید

jose-mourrinho
خوش اومدی دوست قدیمی...:x
بالاخره جمع دوستان فیفا باز PS3 جمع شد...
فقط میمونه ی امیر که ایشالا اونم میاد...

دوستان کسی راه حلی برای مشکل nat پیدا نکرد؟ یعنی با تغییر isp حل میشه؟
دوستان با چه isp ای این مشکل رو ندارین؟ من از پتیاک نت دارم و اپن هست ولی ارر nat میده ....

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

دوستان کسی راه حلی برای مشکل nat پیدا نکرد؟ یعنی با تغییر isp حل میشه؟
دوستان با چه isp ای این مشکل رو ندارین؟ من از پتیاک نت دارم و اپن هست ولی ارر nat میده ....

شما nat اپنه ولی بازم مشکل داری یا کلا nat اپن نیست؟اگه اپن نیست راه های خیلی ساده ای برای حلش هست نیازی به تغییر isp نیست مثل dmz که یه ip دستی توی کنسول وارد میکنی و آخرش هرچی میخوای میذاری بعد میری تنظیمات dmz مودم همون ip وارد میکنی nat باز میشه...اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمتم ;)

مخلص داداش
دلم واسه بازیهامون تنگ شد:d:d
آره بخدا...:d
طوری بود ک هر کی ی گل میزد برنده بود...جای هیچ اشتباهی نبود...
ولی کنم فیفا15 یکم داستان شه...چون همونطور ک میدونی اصلا بالانس نیست بازی...
در هر صورت مشتاقم که هر چ زود تر بازی کنیم...:d

شما nat اپنه ولی بازم مشکل داری یا کلا nat اپن نیست؟اگه اپن نیست راه های خیلی ساده ای برای حلش هست نیازی به تغییر isp نیست مثل dmz که یه ip دستی توی کنسول وارد میکنی و آخرش هرچی میخوای میذاری بعد میری تنظیمات dmz مودم همون ip وارد میکنی nat باز میشه...اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمتم ;)
2b4b633659287d4767c8a9b0e41e6570.jpg

والا این پیغامی که میده گویا یعنی nat اپن هست. من امروز تازه دستگاه رو خریدم. شاید 30 بار امتحان کردم تو سیزن و همش این پیغام رو داد. فقط یک دست تونستم بازی کنم. نت مخابرات این مشکل رو داره؟

به به داش صادق گل...:bighug:
بالاخره شمارو تو فیفا15 زیارت کردیم...ایشالا ادد میکنم با هم بزنیم...

- - -ویرایش - - -

خوش اومدی دوست قدیمی...:x
بالاخره جمع دوستان فیفا باز PS3 جمع شد...
فقط میمونه ی امیر که ایشالا اونم میاد...

به داش حسین عزیز :bighug:
آقا ما خیلی مخلصیم
آره حتماً ، خوشحال میشم :x
رضا (Rezi_hotk ) هم حتماً باید بیاد :(

سلام دوستان
ی سوال داشتم این بازیکنایی که تو استعداد یابی گیر میاریم چیکار کنیم که به حداکثر تواناییشون برسن ی تو ضیح در این مورد بدین ممنون میشم

سلام مشکل nat type رو خیلی ها دارن 1 ماه اینطوری شده و نمیشه انلاین بازی کرد.من فروم های خارجی و فروم ایکس باکس هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن منظورم کسایی هست که تو ایران نیستن. مشکل از خود سرور EA هست باید منتظر اپدیت باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or