آخرین ویرایش:
اون بخاطر next gen gaol keeper هست که ea واسه کنسولهای نسل هشت گذاشته که لایه بخورنواقعن عجیبه!
گلرها تو ورژن ps3 اصلن چت نمیزنن.
بوفون خیلی خوب بود.
امروز یه چند دست بازی کردم خونه رفیقم چقدر چسبید.
کاش میشد گلرهارو میاوردن تو نسخه 4.
اون بخاطر next gen gaol keeper هست که ea واسه کنسولهای نسل هشت گذاشته که لایه بخورن
احتمالا این قابلیت روی تمام فیفاهای بعدی هم خواهد بود فقط امیدوارم نقاط ضعفشو درست کنن تا اینقدر روی اعصاب نباشه
کسی فیفا رو دیجیتالی گرفته بگه حجم دانلودش چقدره؟
به به داش صادق گل...:bighug:خوشحال میشم دوستانی که پایه بازی دوستانه هستند اد کنن : DarksideFury_R10
خوش اومدی دوست قدیمی...سلام به همگی
بالاخره ما هم اومدیم روی 4
مجبور شدیم اون ایدی رو بندازیم دور حیف شد :d:d lvl63
ایدی جدید رو add کنید البته اگه دوست داشتید
jose-mourrinho
شما nat اپنه ولی بازم مشکل داری یا کلا nat اپن نیست؟اگه اپن نیست راه های خیلی ساده ای برای حلش هست نیازی به تغییر isp نیست مثل dmz که یه ip دستی توی کنسول وارد میکنی و آخرش هرچی میخوای میذاری بعد میری تنظیمات dmz مودم همون ip وارد میکنی nat باز میشه...اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمتمدوستان کسی راه حلی برای مشکل nat پیدا نکرد؟ یعنی با تغییر isp حل میشه؟
دوستان با چه isp ای این مشکل رو ندارین؟ من از پتیاک نت دارم و اپن هست ولی ارر nat میده ....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
مخلص داداشب
- - -ویرایش - - -
خوش اومدی دوست قدیمی...
بالاخره جمع دوستان فیفا باز PS3 جمع شد...
فقط میمونه ی امیر که ایشالا اونم میاد...
آره بخدا...:dمخلص داداش
دلم واسه بازیهامون تنگ شد:d:d
شما nat اپنه ولی بازم مشکل داری یا کلا nat اپن نیست؟اگه اپن نیست راه های خیلی ساده ای برای حلش هست نیازی به تغییر isp نیست مثل dmz که یه ip دستی توی کنسول وارد میکنی و آخرش هرچی میخوای میذاری بعد میری تنظیمات dmz مودم همون ip وارد میکنی nat باز میشه...اگه توضیح بیشتری خواستی در خدمتم
به به داش صادق گل...:bighug:
بالاخره شمارو تو فیفا15 زیارت کردیم...ایشالا ادد میکنم با هم بزنیم...
- - -ویرایش - - -
خوش اومدی دوست قدیمی...
بالاخره جمع دوستان فیفا باز PS3 جمع شد...
فقط میمونه ی امیر که ایشالا اونم میاد...