FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام مشکل nat type رو خیلی ها دارن 1 ماه اینطوری شده و نمیشه انلاین بازی کرد.من فروم های خارجی و فروم ایکس باکس هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن منظورم کسایی هست که تو ایران نیستن. مشکل از خود سرور EA هست باید منتظر اپدیت باشیم.

خارجیها فکر نکنم مشکل داشته باشند
آخه الان یک هفته هست تو پارتی هم مشکل دارم با خارجیها
مثه اینکه مشکل اساسی هست

2b4b633659287d4767c8a9b0e41e6570.jpg

والا این پیغامی که میده گویا یعنی nat اپن هست. من امروز تازه دستگاه رو خریدم. شاید 30 بار امتحان کردم تو سیزن و همش این پیغام رو داد. فقط یک دست تونستم بازی کنم. نت مخابرات این مشکل رو داره؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
والا نت من مخابرات ولی fifa ندارم :d مشکلی با بازی آنلاین ندارم ...
در مورد پیغام هم چند نفر این پیغام رو قبلا گذاشته بودند مثکه مشکل از طرف خود ea ! شما قسمت network کنسول بری میزنه nat type رو ;)

- - -ویرایش - - -

والا نت من مخابرات ولی fifa ندارم :d مشکلی با بازی آنلاین ندارم ...
در مورد پیغام هم چند نفر این پیغام رو قبلا گذاشته بودند مثکه مشکل از طرف خود ea ! شما قسمت network کنسول بری میزنه nat type رو ;)

- - -ویرایش - - -
شما سرعتت چیه و چه بازی هایی رو داری ؟
من نه فیفا نه GTA رو نمیتونم درست حسابی با مخابرات بازی کنم ... فروزا رو هم که اصلا حرفش رو نزنیم !!

Man net 2 meg daram service namahdod ;)
Bazi ham fln titanfall daram va battle 4 ke az vaghty jn dlc haye titan free shode serverash ghaty karde...! Bazi vaghta moshkel matchmaking daram vali battle okeye ;)
Sharmande ba pc nistam farsi type konam ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

یکی جام بزاره :d

غیرقابل پیش بینی ترین جام فیفا میشه اگه برگزار بشه :d حتی ضعیف ترین بازیکنای توی 13 و 14 تو 15 کلی حرف واسه گفتن دارن (کلی باگ واسه زدن :d ) . خودم دوسه ماه پیش با یکی که تقریبن همیشه تو 13 و 14 میبردمش دوسه بار پشت سرهم با اختلاف سه چهار تا باختم :d دیگه بعد از باخت آخر قیافه م شده بود این دقیقن
2595494726.jpg
به جای کنسول خودمو با همین حالت از پنجره انداختم پایین

غیرقابل پیش بینی ترین جام فیفا میشه اگه برگزار بشه :d حتی ضعیف ترین بازیکنای توی 13 و 14 تو 15 کلی حرف واسه گفتن دارن (کلی باگ واسه زدن :d ) . خودم دوسه ماه پیش با یکی که تقریبن همیشه تو 13 و 14 میبردمش دوسه بار پشت سرهم با اختلاف سه چهار تا باختم :d دیگه بعد از باخت آخر قیافه م شده بود این دقیقن
2595494726.jpg
به جای کنسول خودمو با همین حالت از پنجره انداختم پایین

شما رو نمی دونم ولی یه سری از دوستان تو Psn هستند که هنوزم ک هنوزه شکست دادنشون برای عموم آرزو عه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or