آخرین ویرایش:
سلام مشکل nat type رو خیلی ها دارن 1 ماه اینطوری شده و نمیشه انلاین بازی کرد.من فروم های خارجی و فروم ایکس باکس هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن منظورم کسایی هست که تو ایران نیستن. مشکل از خود سرور EA هست باید منتظر اپدیت باشیم.
منظور منم رضا بود...امير ك هست:dبه داش حسین عزیز :bighug:
آقا ما خیلی مخلصیم
آره حتماً ، خوشحال میشم
رضا (Rezi_hotk ) هم حتماً باید بیاد
والا نت من مخابرات ولی fifa ندارم :d مشکلی با بازی آنلاین ندارم ...
والا این پیغامی که میده گویا یعنی nat اپن هست. من امروز تازه دستگاه رو خریدم. شاید 30 بار امتحان کردم تو سیزن و همش این پیغام رو داد. فقط یک دست تونستم بازی کنم. نت مخابرات این مشکل رو داره؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
شما سرعتت چیه و چه بازی هایی رو داری ؟والا نت من مخابرات ولی fifa ندارم :d مشکلی با بازی آنلاین ندارم ...
در مورد پیغام هم چند نفر این پیغام رو قبلا گذاشته بودند مثکه مشکل از طرف خود ea ! شما قسمت network کنسول بری میزنه nat type رو
- - -ویرایش - - -
یکی جام بزاره :d
غیرقابل پیش بینی ترین جام فیفا میشه اگه برگزار بشه :d حتی ضعیف ترین بازیکنای توی 13 و 14 تو 15 کلی حرف واسه گفتن دارن (کلی باگ واسه زدن :d ) . خودم دوسه ماه پیش با یکی که تقریبن همیشه تو 13 و 14 میبردمش دوسه بار پشت سرهم با اختلاف سه چهار تا باختم :d دیگه بعد از باخت آخر قیافه م شده بود این دقیقنبه جای کنسول خودمو با همین حالت از پنجره انداختم پایین
مثلا چه کسایی؟شما رو نمی دونم ولی یه سری از دوستان تو Psn هستند که هنوزم ک هنوزه شکست دادنشون برای عموم آرزو عه ...