آخرین ویرایش:
خوب تمام بازیها مشکل دارنالان خودت داری میگی تو ۱۴ میتونستم راحت پاسکاری کنم خو همین میشه ضعف بازی دیگه!مگه چلسی تو واقعیت راحت پاسکاری میکنه:dدر کل به غیر چند تا باگ از گلرها واقعا عالی شدهگرفتن cr7 هم کاری نداره واقعابدی بعضی ها اینه که جلوی همه تیم ها با یه سبک بازی میکنن,این مگه شد بازی!شما تو واقعیت هم نگاه کنی امکان نداره یه تیم تو تمام بازیهاش از یه سبک استفاده کنهبنظرم راحت ترین کار ممکن گرفتن cr7 چون کسی که real ور میداره میتونی حدس بزنی اکثر توپاش به cr7 ختم میشهبعد از6 ماه بازی کردن fifa15میتونم به جرات بگم هیچگونه جذابیتی برای من وقتی تیم چلسی رو میگیرم نداره من تو fifa13,14وقتی چلسی رو میگرفتم میتونستم خیلی راحت پاسکاری بکنم و کاری که تو ذهنم بود رو انجام بدم ولی تو 15وقتی چلسی میگیری 100درصد تیم مقابلت رئال که نمیشه جلوش به لطف قدرتی که EAبهش داده بازی کرد حریف هم توپ به رونالدو میده شروع به حرکت میکنه نمیشه جلوش رو گرفت تو13 و14 حداقل میشد نقشت رو تو بازی پیاده کنی .تنها زمانی که FIFA15بهت حال میده زمانی که تیم 4.5ستاره برداری که بش بازی کرد مطمن میشی حریفت رئال نمیشه . ومیتونی بازی کنی
خوب تمام بازیها مشکل دارنالان خودت داری میگی تو ۱۴ میتونستم راحت پاسکاری کنم خو همین میشه ضعف بازی دیگه!مگه چلسی تو واقعیت راحت پاسکاری میکنه:dدر کل به غیر چند تا باگ از گلرها واقعا عالی شدهگرفتن cr7 هم کاری نداره واقعابدی بعضی ها اینه که جلوی همه تیم ها با یه سبک بازی میکنن,این مگه شد بازی!شما تو واقعیت هم نگاه کنی امکان نداره یه تیم تو تمام بازیهاش از یه سبک استفاده کنهبنظرم راحت ترین کار ممکن گرفتن cr7 چون کسی که real ور میداره میتونی حدس بزنی اکثر توپاش به cr7 ختم میشه
بازی کلا مشکل داره وقتی بخوای تیم قوی مثل مادریدیا بارسلونا برداری این زمان fifaبه فوتبال غیر واقعی تبدیل میشهخوب تمام بازیها مشکل دارنالان خودت داری میگی تو ۱۴ میتونستم راحت پاسکاری کنم خو همین میشه ضعف بازی دیگه!مگه چلسی تو واقعیت راحت پاسکاری میکنه:dدر کل به غیر چند تا باگ از گلرها واقعا عالی شدهگرفتن cr7 هم کاری نداره واقعابدی بعضی ها اینه که جلوی همه تیم ها با یه سبک بازی میکنن,این مگه شد بازی!شما تو واقعیت هم نگاه کنی امکان نداره یه تیم تو تمام بازیهاش از یه سبک استفاده کنهبنظرم راحت ترین کار ممکن گرفتن cr7 چون کسی که real ور میداره میتونی حدس بزنی اکثر توپاش به cr7 ختم میشه
سلام
منم تونستم یه 3-4 دست بازی کنم
گیم پلی ش خیلی با ps3 فرق داره بنظرم سبک بازیش داره خیلی به واقعیت نزدیک میشه مخصوصا بازیهای لیگ انگلیس ولی گلرها.............
این جمله رو تو تاپیک ps3 هم یه بار گفتم الان تازه اومدم رو 4 تا روون شم یه خرده طول میکشه پ همون اول پرپر میکنید منتظر عواقب بعدیش باشید:d:d
بازیم خوب نی ولی واسه من همیشه راه های خاص وجود داره،میگی نه از صادق بپرس:d
آقای عبدالله خان تو بیا رو همین 15 دوباره مثل قدیم با تیم های 1 ستاره میزنیم چه حالی میده آخه غیر خودت کسی پایه نی
دقیقا سینا من خودم کلی پای UT بودم 1 میلیون کوین از بازی دراوردم ولی الان چند هفته ای میشه که دیگه کلا فیفا رو کنسول نزاشتم اگر بخوام بازی کنم یا کریر میرم چون استارتش هم با everton زدم خریدام هم انجام دادم تیم خوبی شده همون میرم اگر بخوام فرندلی بزنم بدون شک تیم های معمولی یا ضعیف برمیدارم چون واقعا رئال بارسا حال بهم زن میشه یا بایرن و... هرکس هم بخواد فرندلی بزنه اگر بخواد 5 ستاره برداره بازی نمیکنم چون باعث میشه زود از بازی خسته بشم و هیچ لذتی چه ببرم چه ببازم نبرم بلاخره شاهکار EA دیگه باید اینطوری بازی کنیم جور دیگه غیر قابل تحمل میشهشما همون خوزه ای هستی که تو فیفا 13 باهاش بازی می کردم ؟ اگه همونی اد کن بزنیم برادر فیفا 15 مشکلاتی داره که بیشتر بری باهاش آشنا میشی ، بخش بزرگی از این مشکلات بخاطر عدم تعادل در گیم پلی بازیه اما نکته مهم اینه این عدم تعادل در شرایط خاصی خودش کمتر نشون میده و اگر دو طرف رئال و بایرن نشن و اصول دفاعی هم رعایت کنن مطمئن باش بازی خیلی هم خوب و تا حد زیادی متعادل میشه . خارج از رئال و بایرن اکثریت گلهایی که رد و بدل میشه روی ضعف سازمان دفاعیه که خیلی وقتا تقصیر باگ انداخته میشه . دیگه اینجا من با تمام کسایی که بهترین بازی دارن و کسایی که به بهترین باگ بازهای ایران مشهور هستن بازی کردم و اوج این چیزهایی که مردم اسمش باگ میذارن من توی این افراد دیدم و با اشراف به این سبک بازی این حرف می زنم که FIFA 15 میتونه برات بازی خیلی خوبی باشه و اگر دفاعت تقویت کنی و توی حمله فقط از یک تاکتیک سرعتی استفاده نکنی ازش لذت هم میبری .
اما خب نکته اینه نمیشه هر بازی از طرف مقابلت بخوای نره رئال ورداره . با احترام به اکثریت دوستان بخوای از فیفا 15 لذت ببری ناچارا باید بیخیال سیزن و UT بشی . اگر میتونی به بخش Career Mode و بازی دوستانه با کسایی که فوتبال بازی می کنن اکتفا کنی FIFA 15 برات بهترین و لذتبختش ترین بازی کنسولت میشه اما اگر میخوای فقط سیزن یا UT بری بهت قول میدم تو 90%بازیها لذت خاصی نمیبری و سبک بازی خودت هم خراب میشه ، همین الان برو یه آمار بگیر چند درصد از بچه های UTباز و یا کسایی که فقط به طور حرفه ای سیزن میرن از بازی دارن لذت میبرن. به همین دلیل بنظرم تمرکزت بیشتر روی بازیهای دوستانه بزار و البته بخش Career Mode و یا Pro Club که واقعا لذتبخشه .
خوب تمام بازیها مشکل دارنالان خودت داری میگی تو ۱۴ میتونستم راحت پاسکاری کنم خو همین میشه ضعف بازی دیگه!مگه چلسی تو واقعیت راحت پاسکاری میکنه:dدر کل به غیر چند تا باگ از گلرها واقعا عالی شدهگرفتن cr7 هم کاری نداره واقعابدی بعضی ها اینه که جلوی همه تیم ها با یه سبک بازی میکنن,این مگه شد بازی!شما تو واقعیت هم نگاه کنی امکان نداره یه تیم تو تمام بازیهاش از یه سبک استفاده کنهبنظرم راحت ترین کار ممکن گرفتن cr7 چون کسی که real ور میداره میتونی حدس بزنی اکثر توپاش به cr7 ختم میشه
GT : HuraxS
یه Community تشکیل بدیم ، Tournament یی برگزار کنیم . اینجوری نمیشه که !
من پایه ام ! :dGT : HuraxS
GT : HuraxS