آخرین ویرایش:
آقا متاسفانه منم همین مشکل دوستان رو چند روزه درگیرم
وقتی 4جی ایرانسل به لایو وصل میشم هیچ حریفی رو پیدا نمیکنه و پیغام nat میده اما وقتی با پارس آنلاین وصل میشم به نسبت بهتر حریف پیدا میکنه در ضمن حالت modrate هستش ولی با ایرانسل حالت strike
بله.من رو PC بازی میکنم و این مشکل رو دارمدوستان به ea كانكت نميشه چرا ؟
واسه شما هم اينطوريه ؟
این باگ وسط زمین رو یه توضیحی میدی چجوریه و چجوری میشه گل زد؟بنظرم زیاد تغییری نکرده باگ وسط زمین هم همچنان سلام میرسونه خودم امروز چند بار همینجوری گل زدم و پنالتی گرفتم:d
جدیده آپدیت برادر .....اگه آفلاین بازی آپدیت کن حتما زیرا تو قسمت آفلاین من که هر بار آپدیت کردم به چشم اومده از سرعت رسیدن پاس به بازیکن های خودی تا چیز های دیگه....سلام دوستان من بازی رو 1 ماه پیش خریدم و وقتی خواستم بازی کنم ازم اپدیت خواست یه فایل 300 مگ دانلود کردم..
الان دیشب باز دیدم دادم یه فایل 300 مگ دانلود میکنه و تو دانلود ها تو صفحه ps4 دیگه اون اپدیت قبلی نبود.. ایا این اپدیت جدید هست ؟ ایا اون قبلی پاک شده و الان همون اپدیت قدیمی رو داره دانلود میکنه ؟
پس مشکل از nat نیست احتمالا :/ مطمئنی مشکل از جای دیگه نیست؟مشکلت با مچ میکینگه؟
نه مشکل من با سیزن بود
که فایروال رو غیر فعال کردم مشکلم تا حدودی حل شده
تغییر dns امتحان کردی ؟
وقتی kick off شد توپ رو تو شروع کردی از وسط زمین با یه بازیکن تکنیکی همه رو زیگزاگی دریبل میزنی تک به تک میشی یا خطا میکنه پنالتی میشه یا گل میشه:dاین باگ وسط زمین رو یه توضیحی میدی چجوریه و چجوری میشه گل زد؟