آخرین ویرایش:
راجب کتابچه یا بهتر بگم نانو کتاب پیشه استاده اعداد که منم مجبور کرد مقاله بنویسم...چه دردیه با کسی که کاری بهت نداره اما بهش کار داشته باشی؟؟؟؟؟؟
من ترجیح میدم با چشمام درک کنم بازی میخواد تغییراتی کنه و مشکلاتی هم داره نمیتونم که بازیش نکنم و صبح تا شب مثل شما عددهای سرعتو پاسو جابه جا کنم تا ی چیزی شبیه 14 بازی کنم خوب چه دردیه فیفا 15 نخرید ....
در کل خیلی المان بد وخوب داره که قابل دفاع هست و قابل کوبیدن اما جای بدش خلاصه میشه به بد تعبیه شدن تاکتیکال دفاع تو بخش SEASON چون مدافعان جای رفتن تو پای بازیکن روش چرخیدن رو انتخاب میکنن چرخیدنی که چون بازیکنان تو این سری به خوبی تغییر جهت توشون کار شده نه به شما اجازه تفکر میده نه دفاع...
من در بخش کریر راضیم و مشکلات هم باشه از اون آدم ها نیستم فقط بخوام فکر جابه جایی عدد و اینکه بگم بازی مشکل داره یا این حرفا بکنم....
اما همانطور که فردی مثل من برا شما قابل درک نیست فردی مثل شما هم که برا من هروز ی ورژن از اعداد بیرون میده قابل درک نیست....
نامی ننوشتم تا اون فرد بدونه من با نام اشخاص کاری ندارم ولی چون نام من رو به صراحت برده اجازه میدم به خودم بهش بگم اگه 30 سالتونه یا هرسنی ما هم 20 سال به جز دوران طفولیت سابقه بازی داریم و سابقه برد و باخت بهتره اینجا جای نوشتن کتابچه راهنمای اعداد از بردن نام دیگران پرهیز کنین ...
من سایت اجازه داده نظر میدم اصلا من شما فک کن تازه وارد نوب و شما رییس صنف تغییرات اعداد بخش فیفا...
بنده تاکید میکنم مشکل از LAGENCY نشدن است در کل فریندلی هم بازی کردم با دوستان چون دسته میشد LAGENCY کرد این که تا بازیو شروع کنی بدوی سمت دروازه خبری نیست و مشکل SEASON هم همینه 90 درصد چون تجربه کردم متوجه شدم بعد از 24 دستی که SEASON زدم و دو دست فریندلی کاملا مشهود بود....
بازی سرعتی و سرعت بازیکنان هم تا حدی هم خوبه هم بد خوب از این جهت که بازی عمقی تر شد بد اینکه دفاع ها به توپی که با سرعت ارسال میشه و استارت بازیکن سرعتی هماهنگ با پاس هست قابل دفاع نیستن....
لطفا ی کتاب متن و داستان ننویسین که بگین شما خوبین یا ما بلدیم یا نیستیم جواب شما یک کلام هست:سلیقه من میگه این بهتر از فیفا 12 تا 14 بود که همش ی نسخه بود پاس هواییییییییییییییییییی...
دیشب ساعت 1 شب ی مقدار لگ کم بود ی دست فریندلی زدم با ی دوستی به قدری LAGENCY خوبه که میشه اگه بازی بلد باشی بازیکنای سرعتی رو خفه کنی اون دوستی که باهاش بازی کردم خودشم از دوستای گل منه خوب میدونه چی میگم....
پس اگر قراره بیای اینجا به کسی که کاری بهتون نداره اسمشو بزاری اول کتابچه راهنامتون باید بدونید این کتابچه اعداد شما الان 4 ماه داره منتشر میشه آیامن گفتم چرا داری انقدر عدد میدی که راجب من نقد برپا میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به مسولان سایتم میگم اصلا قصدم ایجاد جو بد نیست اما چون برادری که صفحه پیش ی کتاب با نام من شروع کرده حق دارم ی مقدار تند تر جواب ی نفری که فقط اعداد جابه جا میکنه بدم و چون الان به خاطر اخبار بازی THE ORDER میام تو سایت و دوست ندارم اخراج بشم و از این موارد....
لطفا پس انقدر متن بنویس کتاب چاپ کن و نشون بده هر هفته داری ی عدد جدید برا بازی بیرون میدی تا ثابت کنی استاد ریاضی هستی یا هرچیزی شبیه این لطفا از نام من مستقیما استفاده نکن چون حس میکنم شما از روزی که بازی بیرون نیومده بود نسخه بازیرو با تغییر عدد به 14 پیچیدین چون دوست دارین پاس رو شبیه 14 که بین دفاع ها تا ته هم پر میکنی دیر میرسه اینجا هم انجام بدی اون بازی مشکلات داشت اینم داره حالا من اینو میپسندم این ایرادش به خودمه برا من آفلاین باز بازی مشکلات آنچنانی باز تاکیید میکنم نداره که با تغییر اعداد شبیه فیفا 14 درستش کنم
شرمنده
سلام دوستان
میخوام فیفا 15 بگیرم ولی گفتم قبلش اینجا بپرسم که تجربه تلخ فیفا14 تکرار نشه!
در فیفا 14 امکان بازی یک لیگ بصورت یک سیزن تکی وجود نداشت، مثلا نمیشد فقط یک فصل لالیگا بازی کرد و مجبور بودیم از کریر بریم، همچنین امکان ایجاد یک تورنومنت با تیم های دلخواه هم وجود نداشت (چه باشگاهی و چه ملی)، همچنین لیگ قهرمانان بصورت جداگانه نبود و حتما باید با کریر میرفتیم
حالا سوالم اینه که این موارد در فیفا 15 به چه صورته؟ آیا تغییر داشته یا مثله قبله؟
فیفا 15 چندتا آپدیت و با چه حجمهایی داره؟ آپدیت نقل و انتقالات ژانویه اضاف شده؟
گزینه تورنومنت که در 14 نبود در 15 هست امکان ساختن یک تورنمنت دستی با تیم های دلخواه هم وجود داره تو این نسخه ولی جام قهرمانان به صورت جداگانه چون در انحصار pes هستش در این نسخه هم وجود نداره در مورد آپدیت ها هم باید بگم که خود بازی یک آپدیت 303 مگابایتی داره که برای رفع مشکلات و باگ های بازی هست و یک آپدیت اسکواد داره که حجمش 19 مگا بایته و مال نقل و انتقالات و ترکیب تیم هاست و تغییرات ژانویه هم درش لحاظ شده کلا این مورد هر هفته یکبار آپدیت میشه و خوشبختانه این بروز بودن ترکیب ها و نقل و انتقالات همیشه در فیفا رعایت شده اگر هم اهل فوتبال هستی و فیفا باز بودی قبلا مطمئن باش که این نسخه هم برات جالب و لذت بخش خواهد بود البته بی ایراد نیست ولی به اون بدی هم نیست که بعضی از دوستان میگن کلا ماها عادت داریم اول که یک بازی میاد همه بگیم WoW یه شاهکار، بعد یه مدت بگیم مفت نمی ارزه و بعد نسخه بعدی که اومد بگیم قبلی خیلی بهتر بود و این داستان ادامه داره ! به هر حال موفق باشی
2 خاورمیانهدوستان گزارشگر عربی تو کدووم ریجن بازی هستش؟
تقلبی که نیست قطعاً...اما نو بودنش و باس از نزدیک دید!سلام دوستان فیفا کم شده بالاخره به قیمت 210 پیدا کردم
شک دارم که نو باشه با اینکه سلفون داره... چطوری بفهمم ؟؟ در ضمن عکسش فرق داره با فیفا دوستم ممکنه شرکت های مختلفی بزنند ؟ در ضمن عکس پشتتش میگه که ریجن ALL هست ؟![]()
![]()