FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
1-زیاد فرقی نمیکنه ولی بی تاثیرم نیست در حد چند ده xp فرقشه
2-توی انلاین فقط تایکتیکال هست از فیفا12 اینجوری شده توی انلاین نمیتونی تغییرش بدی اون زمان که ملت میومدن مینالیدن از بازی هی میومدی الکی با دفاع لجنداری تعریف میکردی حالا میفهمی بچه ها چی میکشیدن البته الان اپدیت دادن خیلی بهتر شده نسبت به اون اوایل که بازی بدون اپدیت بود و ما با دفاع تاکتیکال امسال ایباربو و دومبیارو باید مهار میکردیم بعد توهی میومدی تعریف میکردی از بازی میگفتی منو داداشم بازی میکنیم بدون مشکل تو حتی با داداشتم دفاع لجنداری بازی میکنی:))
3-پینگ مهمه سرعت خیلی مهم نیست برو توی ران اینو بینویس ببین چنده عدد جلو تایم پینگته ping -t 8.8.8.8

آره چند بار قبلا دیده بودم تایم اوتم زیاده و جلو تایم هم بینه 400 تا 490 ناپایداره ...کلا منطقه ای که ما هستیم آنتن دهی مبین نت جالب نیست ...فقط سرچ و دانلودش خوبه برا بازی خوب نیست
راجبه دفاع هم ی راه حل خوب دارم اونم اینکه همیشه با بازیکن روبرو نمیرم رو بازیکن صاحب توپ تو حالت تاکتیکال معمولا فلش رو میندازم رو بازیکن که پشت بازیکن صاحب توپه تا ی جا که خواست برگرده یا سر توپ بزنه بگیرم ازش کلا تا اینجا جواب داده هرکیم بازی باهاش دارم همش تو سانتیاگو و تیمشون مادرید هست من کلا چلسی بر میدارم ی مقدار این اجازه ندادن برا تغییر خوب نیست ...
با اون xp چی میشه خرید؟؟؟ از تو بخش کاتالوگ میشه لباس قدیمی و توپو اینا خرید؟؟؟؟
من راستی jalilghafari هست id م هرکی خواست اد کنه ی روز شد تو این 2 3 روز مفتی باهاش بازی کنم ولی کلا این ریپ زدنه رو مخه باید قبل تصویر تصمیم بگیری ....
شما خودتون با چه نتی بازی میکنید؟؟

آره چند بار قبلا دیده بودم تایم اوتم زیاده و جلو تایم هم بینه 400 تا 490 ناپایداره ...کلا منطقه ای که ما هستیم آنتن دهی مبین نت جالب نیست ...فقط سرچ و دانلودش خوبه برا بازی خوب نیست
راجبه دفاع هم ی راه حل خوب دارم اونم اینکه همیشه با بازیکن روبرو نمیرم رو بازیکن صاحب توپ تو حالت تاکتیکال معمولا فلش رو میندازم رو بازیکن که پشت بازیکن صاحب توپه تا ی جا که خواست برگرده یا سر توپ بزنه بگیرم ازش کلا تا اینجا جواب داده هرکیم بازی باهاش دارم همش تو سانتیاگو و تیمشون مادرید هست من کلا چلسی بر میدارم ی مقدار این اجازه ندادن برا تغییر خوب نیست ...
با اون xp چی میشه خرید؟؟؟ از تو بخش کاتالوگ میشه لباس قدیمی و توپو اینا خرید؟؟؟؟
من راستی jalilghafari هست id م هرکی خواست اد کنه ی روز شد تو این 2 3 روز مفتی باهاش بازی کنم ولی کلا این ریپ زدنه رو مخه باید قبل تصویر تصمیم بگیری ....
شما خودتون با چه نتی بازی میکنید؟؟
هر level یه بازه xp داره که به اون بازه برسی توپ و لباس و ... ازاد میکنه
adsl
پینگت خیلی بالاست وایمکس مبین نت اصلا بدرد انلاین میخوره

سه سوال
1.من بالاخره از امروز تونستم چون مفت:d شد psn فیفا رو آنلاین بازی کنم در واقعه قبلا 3 دست با پلاس مفت gta بازی کرده بودم تو اون بخش که division بالا میره بازی کردم امروز ی دست فینال زدم که بردم رفت division 9 بعد با ی حریف دیگه تو این دیویژن بازی کردم 3 بر هیچ جلو بودم عوضی تابلو اومد از بازی بیرون سوال من اینه که هر گل که میزنی امتیازی چیزی تو اون نوار کوچیک بالا که با xp نشان میده بیشتر میده یا نه؟؟
در واقعه برد 2 هیچ با برد 5 هیچ اون جایزش فرق داره؟؟

2.بعد اینکه من نمیخوام دستم tactical باشه میرم تغییر بدم روش نمیشه رفت اجازه نمیده چرا؟؟

3.برا اینکه بازی ریپ نزنه چه کار باید بکنم کلا ریپ داره اینترنتی هست که این مشکل نداشته باشه؟؟؟ نت من 2 مگه سرعتش و م ب ی ن نت هست
شما انلاین بازی نکرده بودی دهن مارو داشتی سرویس میکردی که فیفا باگ نداره و خیلی هم خوبه انلاینش :| جون من یکی از دوستان باگ باز با ایشون یه دست بزنن اونوقت ببینن دفاع پشم یعنی چی:|

امروز دو دست آنلاین بازی کردم، منهای بخشی از نیمه دوم بازی دوم، تقریبا میشه گفت لگ نداشت :bighug:

دوستان جریان این باگ شروع بازی چیه؟ چطور باید گل زد؟ بگین ما هم بفهمیم :d

اینم آیدیمه، هرکی خواست اد کنه بازی کنیم:
SoulSeeker1996

حالا حالا ها حوصله ی آنلاین بازی کردن دارم :x

شما انلاین بازی نکرده بودی دهن مارو داشتی سرویس میکردی که فیفا باگ نداره و خیلی هم خوبه انلاینش :| جون من یکی از دوستان باگ باز با ایشون یه دست بزنن اونوقت ببینن دفاع پشم یعنی چی:|

1.دهن من حرف نزار بهتر رجوع کنی به 100 صفحه قبلی من هیچ وقت نگفتم آنلاین بازم من خودم همیشه گفتم آفلاین بازم .. همیشه من از بخش آفلاین بازی حمایت کردم آخرشم گفتم من نمیدونم آنلاین و زدم نظری ندارم راجبش متن هام هست با دقت بخون....
اما الان کلا ی نظری دارم با 11 دست DIVISION که بازی کردم و 8 برد 2 باخت و 1 تساوی داشتم اونم با نت پینگ 410 تا 550 که بازیم ریپ داره شدید کلا مشکل عمدش اینکه نمیشه دسترو LAGECY کرد اگه میشد بهتر میشد اوضاع و تو کورس گاهی میشد توپو گرفت و اینکه سرعت تو حالت دفاع تاکتیکال که عمدتا دور بازیکن راه میرن شده بلای بازی آنلاین ...

از قضا امروز آنلاین ی دست با ی نفر بازی کردم البته قول میدم ریپ شدید نداشتم میبردمش بد جور بازیم کنده باید پاسو زودتر بدم شوت زودتر بزنم تصویر تند و آهسته میشه که اگه نمیشد بازی نمیزاشتم ببره اسمش SALAH بود ایرانی بود دوستی فرستاد بهش گفتم من ریپ زیاد دارم از بازی اومد بیرون ناراحت نشو رفت دورتموند برداشت همش شد پاس به اوبامییانگ برا منم تصویر که ریپ داشت یهو میدیدم طرف 10 متر جلو افتاد ....کلا عجیب سرعت میرف مثله F14 مافوق صوت بود ...

کلا آنلاین این بازی حس میکنم ملاک خوبی برای قوی بودن اون یکی نیست آخرشم 3 2 باختم اما کاملا مشهوده هرکی آنلاین بازی کردم باهاش توپو ور میداره میره تا محوطه جریمه حریف درو دور میزنه نه خبری از ریتم فوتبالی پاسکاری بین دفاع هماهنگی نه چیز دیگری هست....من هم که به روش همیشگی بازی در کناره کردم 2تا هم زدم اما نمیشه با بازی که تو بخش آفلاین بازی میکنی هر چقدرم تو آفلاین سر هستی تو آنلاین با مشکلات موجود خودی نشان بدی و اگر بلد نباشی دویدن به کناره ها با سرعت و کم بازی کرده باشی آنلاین چون طرف مقابل این روش رو زیاد استفاده کرده و نتیجه هم میده باز احتمال بردت کمه...

دقت کنید تعداد پاس ها عجیب پایینه و همه ی راست میرن تا محوطه حریف جلو این نوع تاکتیکال دفاع هم گند زده بیشتر من هم فک کنم زیاد بازی کنم با این اوضاع دستم بیاد مجبورم از این روش استفاده کنم ....اما در کل بخش کریر الان بهترین بخش فیفا هست ..
در کل آنلاین بازی کردن خوبه چون تجربه اولمه تو عمرم باید بگم جذابه هم رقابته هم رفاقت ...
الانم نمیدونم چی شده دیگه وصل نمیشه بازی به سرور دو روز مجانی کردن اونم شده داستان گفتم تا DIVISION 7 یا 6 تا مفته بیام الان 8 هستم چرا همش من میهمانم بقیه میزبان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در آخر هم هیچوقت ادعا نکردم بازیم از همه بهتره اما با این سن با هرکی آفلاین بازی کردم بازی خیلی خوب روان و جالبی بوده و تجربه برد باختم هم داشتم زیاد اما نوع بازی و شباهت به فوتبال وقتی با من بازی میکنید تو آفلاین مشخصه ...
به نظر من اگه آنلاین بازی ملاک خوبی برا بهتر بودن بازی یکی دیگه بود هیچ وقت مسابقات بزرگ و بین المللی به صورت حضوری و شرایط مساوی برگزار نمیشد ..
فقط فیفا مطمعن باش این بازی تو دو سال آینده بهترین بازی فوتبال دنیا رو نشون خواهد داد شک نکن

آخرین ویرایش:
خیلی خندس خدایی ، ea با همچین انلاینی یه سب جدید راه انداخه ریسینگ بال ، فقط سرعت و لایی کشیه ، تو دیویژن پایینیا خندس ، به طرف گل میزنی یا طرف عقبه خطا میکنه پنالتی میده قرمز میگیره ولی این خنده هر چی میری بالاتر محو میشه :d جالب بود ، خوشم اومد یه چند نفرو خوب اسکل کردم :)) جالب بود یه دونه ازز حریفام یووه بود ، طرف با کیه لینی داشت یوسین بولت بازی در میاورد بره گل بزنه ، بنظرم بهترین و شلوغ ترین جاها همون دیویژن پایینیا باشه که محل انواع شگفتیه :d بالاتر که رفتم فقط دیدم افراد مهارتشون در راستای سواستفاده از گیم پلی بیشتر شده ، تکنیکی ندیدم . حالا باز من اکثرا دیفنسیو بازی میکنم دفاع ها رو هم گذاشتم اورلب نکنن ، در کل فان بود اون پایینا

منم دیشب برا اولین بار بازی کردم...همه چی خوب بود...لگ هم خیلی کم داشتم...البته تعجب هم داشت برام .

دیشب که با هر کسی بازی می کردم یا رئال بود یا بارسلون...همشم میدادن رونالدو یا مسی.
منم که چلسی بر میدارم....فقط یه بازی باختم...یه بازی هم همش میداد رونالدو و گازشو میگرفت میرفت 2 - 1 عقب بودم با یه نفر اخراجی که اینترنتش قطع شد و 3 - 0 زد به نفع من :d:>

دوستان برای فیفا تقریبا مشکلی نداشتم....برای باقی بازی ها هم همینطوریه یا نه ؟؟

من از اینترنتم میترسیدم که جواب نده برای بازی آنلاین و پولم حروم بشه...حالا که تست کردم و دیدم مشکلی نداره یه 3 ماهشو میگیرم.

تا این دو روز مفت هست :d آی دی من رو اد کنین تا بازی کنیم با هم...بدون باگ و فوتبال بازی کنیم تا مسابقه دو سرعت.

PSN id : B3hrooz4921

هرکسی الان میتونه همینجا جواب بده یا پ.خ کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or