FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
نسخه فیفا 15 با گزارشگر عربی گیر میاد تو بازار؟؟؟
گزارشگر ها عربش معروفن؟
کلا برادر من خودم ریجن آل دارم که عکس مسی و ویدال با هم هست و هرجا هم که دیدم دسته دوم میفروشن کاورش تو ایران همین بوده گویا انگار ریجن آل و 1 این کاور داره من خودم ندیدم کسی ریجن 2 داشته باشه از این بازی در واقعه ندیدم کسی فیفا 15 ریجن 2 برا فروش گذاشته باشه در حقیقت فک میکنم گزارشگر عربی هم باشه رو بازی های ریجن 2 که امارات و کشورهای عرب جزو ریجن 2 محسوب میشن با کاور اون بازیکن لیگ عربستان فک کنم داشته باشه....

خوب بعد 30-40 تا بازی آنلاین حرفمو پس میگیرم.. فیفا برخلاف پیشرفت زیادش مشکلات عمیق تو گیمپلی داره... تو انلاین کسی هست غیر از real تیم دیگه ای بخواد برداره؟ والا هر چی بازی کردم با real بوده... کلا پیش فرض real ه... نصف شوت ها هم تو تیر ه..

خوب بعد 30-40 تا بازی آنلاین حرفمو پس میگیرم.. فیفا برخلاف پیشرفت زیادش مشکلات عمیق تو گیمپلی داره... تو انلاین کسی هست غیر از real تیم دیگه ای بخواد برداره؟ والا هر چی بازی کردم با real بوده... کلا پیش فرض real ه... نصف شوت ها هم تو تیر ه..

هادی به نظرم سیزن اصلا نرو بچه هارو اد کن باهاشون فرندلی بزن و کسایی هم اد کن که کلا سمت بایرن و رئال نمیرن . البته اگر هنوز میلان بر میداری یک گزینه موقع سرچ زدن هست که در اون صورت با تیمهای 5 ستاره بازی نمی کنی . میتونی از این گزینه هم استفاده کنی و جواب میده

هادی به نظرم سیزن اصلا نرو بچه هارو اد کن باهاشون فرندلی بزن و کسایی هم اد کن که کلا سمت بایرن و رئال نمیرن . البته اگر هنوز میلان بر میداری یک گزینه موقع سرچ زدن هست که در اون صورت با تیمهای 5 ستاره بازی نمی کنی . میتونی از این گزینه هم استفاده کنی و جواب میده
کلا با اینکه فقط 2-3 بار باختم دلمو زد.. خیلی از چیزا از پیش تعیین شدس.. واقعا این همه اشکال بعد از این همه تجربهea تو fifa 15 عجیبه... تو بقیه موارد عالیه... ولی گیمپلی افتضاح.. از برد هات هم لذت نمیبری...

اين مشكل نداشتن رده بندي و امتياز براي اكانت من هم هر كاري كردم نشد حل بشه.

راستي حالا كه بحث سر ايرادات بني اسراييلي هستش ما هم از قافله عقب نمونيم. كي به كيه؟!:d

مثلا موقعي كه آفسايد ميشه معمولا بازي كمك داور را نشون ميده كه يكدفعه يه لبخند مليح ميزنه، تو اون لحظه مخصوصا وقتي عقب باشي دوست داري با جفت پا بري تو اون صورتش با اون لبخندش:d

جالبی کار اینه هر کی یووه رو ور داره باید قید بوفون رو بزنه و استوراری رو تو گل بزاره.
تو تموم کرنرها یا سایه توپ رو میزنه یا میره پشت یار یا میخابه توپو ور داره!
امیدوارم تا اومدن 16 بلوری بازی سالم بمونه :d

واقعا نمیدونم ea چه مشکلی با بوفون داره. اصلا وضعیت بوفون در فیفا خنده داره. سوتی هایی به زور به بوفون چسبوندن که تو 20 سال فوتبال حرفه ایش نهایت 2 بار اتفاق افتاده.

بچه ها شما چه سیستمی بازی میکنید؟
من الان یه سیستم من در آوردی درست کردم. خیلی خوب جواب داد.

سلام.من تا سه ماه قبل از ١٥ بيزار بودم.همش ١٤ ميرفتم.ولي الان سه هفته هست روز به روز دارم عاشق بازي ميشم.البته افلاين ميرم و كرير ليگ برتر.بنظر شما ابديت شده بازي و باگ ها كه همچنين تاثيري رو من گذاشته بازي؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

امروز صبح ping من 28 بود :-o
درباره آنلاینم باید بگم همین الان یه شوت زدم از زمین خودم جلو کاسیاس خورد زمین از بالا سرش رفت تو گل ...تو همین بازی طرف یه عمقی داد براوو رفت جلو هیچ کاری نکرد طرف زد تو گل :| ضربات ایستگاهی هم باگ هست واس من :))))) هر ضربه یه گل ..ولی در کل سیزن بازای ps4 از 360 خیلی خیلی قویتر هستن ..تو 360 با دورتمند قشنگ راحت میبردم ولی رو این با بارسا زور میبره

بوفون توی فیفا افتضاحه :دی بچه ها شاهدن من توی فیفا 14 تقریبا 80% بازیها یووه ور میداشتم . یووه فیفا 15 هم اگر بهتر از 14 نباشه بدتر نیست اما همین مشکل دروازبانش باعث شده بیخیالش بشم . کلا EA با سری A مشکل داره فقط یک نمونه هم نیست .

بچه ها شما چه سیستمی بازی میکنید؟
من الان یه سیستم من در آوردی درست کردم. خیلی خوب جواب داد.

کمال نمیدونم چرا فیفا 15 اصلا نتونستم یه سیستم ثابت پیدا کنم :دی البته ماشالا توی 15 سیستم 5-2-3 یا 5-3-2 به سیستم دیفالت 90% فیفابازها تبدیل شده اما کسی که 5 دفاع نچینه یکم با سرگردگمی رو به رو میشه . من این اواخر اینتر و اتلتیکو مادرید و کره جنوبی دارم تست می کنم و یه سیستم خسته و خشن مثه سیستم همین الان اتلتیکو بازی می کنم . 4-4-2 یا 4-2-3-1 متراکم و در قسمت کاستوم تاکتیک هم تراکم تیم تا 30 پایین میاریم از اونور پرسینگ تا 70 و Aggression تا 60 میارم بالا سیستم باحالی میشه :دی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها,

توی لیگ (نه کریر) نمیشه اون تیمی که انتخاب کردی بازیشو بذاری خودشون بازی کنن و تو نگاه کنی؟ سیمولیشن نه ها!!!! منظورم اینه بازی بصورت کامل بشینی نگاه کنی,
وقتی دسته رو میارم وسط ارور می ده نمی ذاره, راهی نداره ؟ :((

:)):))=)) عالی بود خوب جواب دادی
نکته 7 که دوستمون اشاره کردن بی شک مطمعنم گرافیکش از خود فیفا 14 ps4 بهتر هست چون ویدیوشو همین الان دارم تو دستگاهم که ضبط کردم چه رسد که شبیه نسل 7 باشد..بعضی نقدها منتقدانه هست اما گاهی بعضی حرف ها بوی حرص و عصبانیت دارن تا نقد

یعنی هرچی بهتر از 14 باشه حتما نسل هشت محسوب میشه؟؟نسل هشت معیارش فیفا 14 نیست،معیارش سایر بازی های نسل هشت هست از درایو کلاپ بگیر تا ویچر و NBA والی آخر...به خودشون زحمت ندادن حتی عکس بازیکنارو عوض کنن ..چون رقیب نداره زده تو خاکی :) لیگ دسته چهار زور آباد سفلی و تیم ملی هندو باشگاههای عربستان هست،تیم ملی ایران نیست :) کلا پول چششاشونو کور کرده

هیچکس اون زجری که من توی التیمیت با بوفون کشیدم رو نکشیده واقعا افتضاحه .هندانوییچ خدایی بعد اپدیت واکاشیزوماست پرتاب دستها و شروع مجدد هاشم عالیه واقعا هیچی کم نداره ولی الان چند سالی هست که گزارشگر بازی اسمشو نمیگه تازه قیافه ش هم درست نیست واقعا در حقش اجهاف شده البته بازی های واقعی شو هم چند بار دیدم اونجا هم گولاخه:d

توی لیگ (نه کریر) نمیشه اون تیمی که انتخاب کردی بازیشو بذاری خودشون بازی کنن و تو نگاه کنی؟ سیمولیشن نه ها!!!! منظورم اینه بازی بصورت کامل بشینی نگاه کنی,
وقتی دسته رو میارم وسط ارور می ده نمی ذاره, راهی نداره ؟
:((

یکی جواب بده خواهشا

اگه امتحان کردی نشده نمیشه دیگه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or