آخرین ویرایش:
کلا برادر من خودم ریجن آل دارم که عکس مسی و ویدال با هم هست و هرجا هم که دیدم دسته دوم میفروشن کاورش تو ایران همین بوده گویا انگار ریجن آل و 1 این کاور داره من خودم ندیدم کسی ریجن 2 داشته باشه از این بازی در واقعه ندیدم کسی فیفا 15 ریجن 2 برا فروش گذاشته باشه در حقیقت فک میکنم گزارشگر عربی هم باشه رو بازی های ریجن 2 که امارات و کشورهای عرب جزو ریجن 2 محسوب میشن با کاور اون بازیکن لیگ عربستان فک کنم داشته باشه....سلام دوستان
نسخه فیفا 15 با گزارشگر عربی گیر میاد تو بازار؟؟؟
گزارشگر ها عربش معروفن؟
خوب بعد 30-40 تا بازی آنلاین حرفمو پس میگیرم.. فیفا برخلاف پیشرفت زیادش مشکلات عمیق تو گیمپلی داره... تو انلاین کسی هست غیر از real تیم دیگه ای بخواد برداره؟ والا هر چی بازی کردم با real بوده... کلا پیش فرض real ه... نصف شوت ها هم تو تیر ه..
کلا با اینکه فقط 2-3 بار باختم دلمو زد.. خیلی از چیزا از پیش تعیین شدس.. واقعا این همه اشکال بعد از این همه تجربهea تو fifa 15 عجیبه... تو بقیه موارد عالیه... ولی گیمپلی افتضاح.. از برد هات هم لذت نمیبری...هادی به نظرم سیزن اصلا نرو بچه هارو اد کن باهاشون فرندلی بزن و کسایی هم اد کن که کلا سمت بایرن و رئال نمیرن . البته اگر هنوز میلان بر میداری یک گزینه موقع سرچ زدن هست که در اون صورت با تیمهای 5 ستاره بازی نمی کنی . میتونی از این گزینه هم استفاده کنی و جواب میده
بچه ها شما چه سیستمی بازی میکنید؟
من الان یه سیستم من در آوردی درست کردم. خیلی خوب جواب داد.
عالی بود خوب جواب دادی
نکته 7 که دوستمون اشاره کردن بی شک مطمعنم گرافیکش از خود فیفا 14 ps4 بهتر هست چون ویدیوشو همین الان دارم تو دستگاهم که ضبط کردم چه رسد که شبیه نسل 7 باشد..بعضی نقدها منتقدانه هست اما گاهی بعضی حرف ها بوی حرص و عصبانیت دارن تا نقد
توی لیگ (نه کریر) نمیشه اون تیمی که انتخاب کردی بازیشو بذاری خودشون بازی کنن و تو نگاه کنی؟ سیمولیشن نه ها!!!! منظورم اینه بازی بصورت کامل بشینی نگاه کنی,
وقتی دسته رو میارم وسط ارور می ده نمی ذاره, راهی نداره ؟
یکی جواب بده خواهشا