FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا يه نفر به من كمك كنه. من دليل اصلي فيفا خريدنم به خاطر سيزنش بود.

ولي الان هر چي بازي تو سيزن انجام ميدم تو رده بندي جهاني اصلا نه اسمم هست و نه امتيازم. در حالي كه فرندهام ميتونن رتبه و امتيازمو ببينن. نصف جدابيت فيفا به خاطر همين مشكل برام كم شده. اينم عكسش

اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست به نظرتون با پشتيباني EA تماس بگيرم مشكلو ميتونن حل كنن؟

http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg

ممنون از راهنمايي دوستان.

من روش هايي كه گفتيد را امتحان كردم و فقط تو قسمت Toop 100 و در قسمت رده بندي ماهيانه و هفتگي اسم و امتيازمو نشون ميده . ولي جاهاي ديگه رتبه بندي و اسم ندارم.

در مورد اريجين هم آره miliii جان ساختمش. ولي هر يك هفته وقتي ميرم تو بازي و استارت را ميزنم، يه پيغام مياد كه ميگه قوانين EA را تاييد كن. در حالي كه من همون اولي كه اكانت اريجين ساختم رو اين تاييد قوانينش رفتم.

فقط يه چيزي اين مشكل ميتونه بخاطر نداشتن پلاس باشه؟ آخه من از روش 14 روز پلاس ميگيرم.

والا باید بگم منم همین مشکل رو دارم و داشتم.. و واقعاً هم نفهمیدم دلیلش چیه و چرا..

مشکل نت که اصلاً نیست... مشکل روش 14 روزه پلاس گرفتن هم نیست...

چون من مثلا از فیفا 12 روی PS3 همین اکانتم رو دارم و خب بالطبع روی دستگاه های دیگه هم تست شده .. کلا یعنی یه کنسول دیگه... البته یادمه اونجام بعضی موقع ها بگیر نگیر داشت نشون میداد، و نشون نمیداد

به هر حال خیلی عجیبه که اصلاً نشون نمیده.. و واقعاً برای خودمم سواله.. شاید باید با همون پشتیبانی EA ارتباطی برقرار کرد که ... !

ولی اگه کسی فهمید هم بگه بهمون خیلی خوبه..

سوال داشتم که چه جوری خوب دفاع کنم که و دفاع ها نیان جلو

و این که کدوم skill move ها بیشتر به درد می خوره

1-تیم رو روی حالت دیفنسیو یا الترا دیفنسیو قرار بده و سعی کن با پاسکاری و حفظ توپ سرعت بازی حریف رو بگیری، نه تو موقع حمله و نه در دفاع کردن عجله نکن و سعی کن همیشه پاس های عرضیت دو برابر پاس های طولیت باشه البته حفظ توپ تمرین زیادی میطلبه و با چند تا بازی نمیتونی یه حافظ توپ خوب بشی بعدشم توی ترکیب چیدن سعی کن فاصله بین بازیکن هات توی عرض رو کم کنی که فضای خالی بین بازیکن هات کم بشه

2-اسکیل مووی توی بازی های سنگین و پایا پای زیاد کار بردی نداره فقط مواقعی خوبه که دو سه تا گل جلو هستی و میخای روی اعصاب حریف اسکی بری و البته خودتم یه کم حال کنی ولی به نظر من کارآمد ترینشون تو سر توپ زدنه همون ضربدر و مربع همزمان

3-توی حالت آفلاین روی درجه سختیه لگندری با cpu زیاد بازی کن حتی اگه همه رو هم ببازی طوری نیست این کار کیفیت بازیت رو به مراتب از دو نفره بازی کردن چه آفلاین و چه آنلاین بیشتر بالا میبره چون اینجوری مجبوری اصولی بازی کنی و کمتر از باگ و این جور چیزا استفاده کنی و خود به خود بعد یه مدت سطح بازیت به شکل محسوسی بالا میره

موفق باشی;)

برا من هر چن وقت ی بار اینطوری میشد...میرفتم توی setting و از انجا ترکیب هارو reset میکردم...بعد میرفتم تو سیزن خودش 2باره دان میکرد درست میشد...شما هم ی امتحان یزن شاید درست شد...

برو قسمت Edit Team و Reset All Squad بزن . بعدش در همون بخش Edit Team گزینه Download latest update بزن دوباره آپدیت بازی دانلود کن درست میشه

اقا ايشالا خدا هر چي ميخواين بهتون بده من ٢٠ بار تو اين فروم پرسيده بودم هيچكي جواب نداد
ممنونم

دوستان ٢ تا سوال. الان من اگه بخوام فيفا ريجن ٣ بگيرم كه گزارشگرش عربي يا غير انگليسي نيست كه ؟؟ دومم اينكه من اكانتم براي امريكاس چه محدوديتايي واسم بوجود مي اد كه ريجن بازيم ٣ هست بهتر نيست ريجن آل باشه يا فرقي نداره ؟؟ميشه لدفن سريع جوابمو بدين.

خیر در تمام ریجن ها گزارشگر انگلیسی وجود داره و نگران نباشید . در مورد ریجن هم هیچ محدودیتی ندارید و در این مورد نگران نباشید و گول بازارگرمی فروشنده هارو نخورید . بهتره این مقاله رو هم در مورد مبحث ریجن بخونید :

پردیس گیم - همه چیز در مورد Region و محدودیت های آن

سوال داشتم که چه جوری خوب دفاع کنم که و دفاع ها نیان جلو

و این که کدوم skill move ها بیشتر به درد می خوره

در مورد اسکیل چیزی نمیدونم چون تقریبا اصلا استفاده نمی کنم اما در مورد دفاع منظورتون اینه مدافعین کناری نفوذ نکنن یا کلا هر 4 مدافع آخر کل بازی عقب بمونن؟ در این مورد همونطوری که دوستمون گفت میتونید از تاکیتک های تیم استفاده کنید و اگر کاستوم تاکتیک روی حالت Defence بزارید مدافعین خیلی کم نفوذ می کنن می کنن و اگر روی Ultra Defence بزارید تقریبا اصلا نفوذ نمی کنن .

البته من بهتون توصیه می کنم به جای اینکه الترا بزارید و تیم کامل دفاعی کنید برید در قسمت ادیت ترکیب و بخش Instruction اونجا بازده حرکتی مدافعین تغییر بدید . دو بخش داره یکی Always Overlap که برای اینکه مدافعین همیشه نفوذ کنن گزینه دیگه برای اینه که مدافعین اصلا نفوذ نکنن ( never overlap ) و شما این گزینه رو انتخاب کنید . همچنین نقش هافبک های دفاعی هم مهمه و سعی کنید بازده حرکتی اونارو هم تغییر بدید و گزینه ( always stay back while attacking ) رو انتخاب کنید تا ضدحمله نخورید . این پست هم بخونید میتونه مفید باشه :

http://forum.bazicenter.com/thread89289/page207/#post3495789

سلام دوستان
میشه کاری کرد که اون پیغام هایی که با لا سمت چپ تصویر میاد که مربوط به فرندام میشه که مثلا پیغام میده آقای x به پارتی join شده دیگه نیاد لامصب خیلی رو مخه مخصوصا 4/5 تا از فرندام هستن که ثانیه به ثانیه از این join شدناش میاد .. لامصب احساس میکنم دارم ترول میشم تا میام گل بزنم میاد تا پنالتی میزنم میاد میخوام از بالا سانتر بکشم میاد خلاصه گرفتاری شدیما

بله میشه . اول برید قسمت Setting بعدش برید به قسمت Notification اونجا می تونید غیر فعالش کنید .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میشه کاری کرد که اون پیغام هایی که با لا سمت چپ تصویر میاد که مربوط به فرندام میشه که مثلا پیغام میده آقای x به پارتی join شده دیگه نیاد لامصب خیلی رو مخه مخصوصا 4/5 تا از فرندام هستن که ثانیه به ثانیه از این join شدناش میاد .. لامصب احساس میکنم دارم ترول میشم تا میام گل بزنم میاد تا پنالتی میزنم میاد میخوام از بالا سانتر بکشم میاد خلاصه گرفتاری شدیما

وقتی که میخوام به سرور ها وصل شم و برم توی انلاین فرندلی بازیم همش بسته میشه و ارور عدد میده..گوگل هم کردم چیز خاصی ندیدم.مشکلش چیه؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

سلام دوستان
setting نتیفیکیشن تیکشو بردار

ایرادهای فیفا15 از نظر من:
1- مشکل سانتر که در 14 بود در 15 هم هست شما از نقطه اتصال خط محوطه جریمه به خط عرضی زمین سانتر کوتاه انجام بدید به طرف بیرون 80% گل میشه(کسانی که قبول ندارن با رئال یا چلسی امتحان کنن..مهم نیست دفاع کی باشه مهاجم میپره رو سرش و هد میزنه)
2- شوت کات دار از گوشه های محوطه جریمه = گل
3- کلاً رئال باگ هست..مدافع زیر توپ میزنه کریس تک به تک هست اینو،هر جوری هم شوت بزنه میره تو سجاف..
4- مشکل شروع بازی از وسط و عموماً گل
5- تو تمام کرنر ها بوفون اشتباه می کنه (کلا با بوفون دشمنی دارن انگار این سری)
6- وقتی حریف میاد یکم مونده به نقطه کرنر میزنه به محوطه جریمه بعدش دست شما نیست دست خداست.
7- با یه دور در جای راحت میشه بهترین مدافع هارو هم جا گذاشت پشت محوطه و گل.
8- شوت های بازیکنا شده مثل pes13 انگار موشک شکیک میشه، یا پشت محوطه شوت میزنی توپ میره بالا عین موشک رهگیر فونیکس زیر طاق میچسپه به تور(تو کل یه فصل یه لیگ شاید تو واقعیت 1 دونه ازاین گلها زده بشه )
9- به نظر من کلا دروازه بانها خیلی خراب شدن ..شوت میزنی 200 کیلومتر در ساعت تک ضرب راحت میگیره،همون دروازه بان یه بغل پای آرومو دو ضرب می کنه دو دقیقه بعد.زاویه بسته هم به خدا هرچی من زدم و به من زدن رفته توگل(حالا مهم نیست دروازه کی وایساده)
10- واقعا تو بعضی بازی ها دقیقه 20 25 میفهمی که عمراً این بازیو ببری...هرچی میزنی ابدا نمیره تو گل ابداااااا و تیم حریف یه حمله دو گل (برعکسش هم هست که خودم یه حمله وبرد..)یعنی بصورت خیلی چرتی خواستن یه چیزی مثل بازی اینتر بارسا در بیارن ولی بازی باس دست ما باشه.
11- ایرادی که pes داشت این بود که کسی که 3 ماهه بازی میکنه با کسی که 5 ساله بازی میکنه عملا زیاد فرقی نداشتن چون گل زدن و بازی کردنش یه لِمی داره که طرف یاد میگرفت تموم..متاسفانه فیفا 15 هم کاملا این مدلی داره میشه.
12- گرافیک هم همون نسل 7 هست...رزولیشن 1080 داره ولی پیکسلاش رو مخ هست+ تور دروازه سفته L+همه بازیکنا عضلانی
ولی اگه دو طرف هم تیم های 3 4 ستاره بردارن بازی خیلی بهتر میشه و نداشتن بالانس بازی کمتر به چشم میاد
ربطی هم به نوب بودن یا حرفه ای بودن نداره واقعا اکثر بردو باختا رو باگ هست و مقدار گیج بازی در آوردن مدافع ها و دروازه بانت...الان می دونم یه عده میان میگن نه ما اله بازی میکنیم اینجوری میزنیم اینجوری میبریم شما بلد نیستی راهشو..مثلا شما راه عملی یعنی دکمه هایی که موقع بازی کردن میزنی تا دفاعت خالی نکنه و یه بازیکن اورال 75 در حال تخمه شکستن و جواب دادن به اس ام اس ها راحت همه دفاع هاتو جا نزاره بگووو ما هم یاد بگیریییییم.

- - -ویرایش - - -

ایرادهای فیفا15 از نظر من:
1- مشکل سانتر که در 14 بود در 15 هم هست شما از نقطه اتصال خط محوطه جریمه به خط عرضی زمین سانتر کوتاه انجام بدید به طرف بیرون 80% گل میشه(کسانی که قبول ندارن با رئال یا چلسی امتحان کنن..مهم نیست دفاع کی باشه مهاجم میپره رو سرش و هد میزنه)
2- شوت کات دار از گوشه های محوطه جریمه = گل
3- کلاً رئال باگ هست..مدافع زیر توپ میزنه کریس تک به تک هست اینو،هر جوری هم شوت بزنه میره تو سجاف..
4- مشکل شروع بازی از وسط و عموماً گل
5- تو تمام کرنر ها بوفون اشتباه می کنه (کلا با بوفون دشمنی دارن انگار این سری)
6- وقتی حریف میاد یکم مونده به نقطه کرنر میزنه به محوطه جریمه بعدش دست شما نیست دست خداست.
7- با یه دور در جای راحت میشه بهترین مدافع هارو هم جا گذاشت پشت محوطه و گل.
8- شوت های بازیکنا شده مثل pes13 انگار موشک شکیک میشه، یا پشت محوطه شوت میزنی توپ میره بالا عین موشک رهگیر فونیکس زیر طاق میچسپه به تور(تو کل یه فصل یه لیگ شاید تو واقعیت 1 دونه ازاین گلها زده بشه )
9- به نظر من کلا دروازه بانها خیلی خراب شدن ..شوت میزنی 200 کیلومتر در ساعت تک ضرب راحت میگیره،همون دروازه بان یه بغل پای آرومو دو ضرب می کنه دو دقیقه بعد.زاویه بسته هم به خدا هرچی من زدم و به من زدن رفته توگل(حالا مهم نیست دروازه کی وایساده)
10- واقعا تو بعضی بازی ها دقیقه 20 25 میفهمی که عمراً این بازیو ببری...هرچی میزنی ابدا نمیره تو گل ابداااااا و تیم حریف یه حمله دو گل (برعکسش هم هست که خودم یه حمله وبرد..)یعنی بصورت خیلی چرتی خواستن یه چیزی مثل بازی اینتر بارسا در بیارن ولی بازی باس دست ما باشه.
11- ایرادی که pes داشت این بود که کسی که 3 ماهه بازی میکنه با کسی که 5 ساله بازی میکنه عملا زیاد فرقی نداشتن چون گل زدن و بازی کردنش یه لِمی داره که طرف یاد میگرفت تموم..متاسفانه فیفا 15 هم کاملا این مدلی داره میشه.
12- گرافیک هم همون نسل 7 هست...رزولیشن 1080 داره ولی پیکسلاش رو مخ هست+ تور دروازه سفته L+همه بازیکنا عضلانی
ولی اگه دو طرف هم تیم های 3 4 ستاره بردارن بازی خیلی بهتر میشه و نداشتن بالانس بازی کمتر به چشم میاد
ربطی هم به نوب بودن یا حرفه ای بودن نداره واقعا اکثر بردو باختا رو باگ هست و مقدار گیج بازی در آوردن مدافع ها و دروازه بانت...الان می دونم یه عده میان میگن نه ما اله بازی میکنیم اینجوری میزنیم اینجوری میبریم شما بلد نیستی راهشو..مثلا شما راه عملی یعنی دکمه هایی که موقع بازی کردن میزنی تا دفاعت خالی نکنه و یه بازیکن اورال 75 در حال تخمه شکستن و جواب دادن به اس ام اس ها راحت همه دفاع هاتو جا نزاره بگووو ما هم یاد بگیریییییم.

نکته 7 که دوستمون اشاره کردن بی شک مطمعنم گرافیکش از خود فیفا 14 ps4 بهتر هست چون ویدیوشو همین الان دارم تو دستگاهم که ضبط کردم چه رسد که شبیه نسل 7 باشد..بعضی نقدها منتقدانه هست اما گاهی بعضی حرف ها بوی حرص و عصبانیت دارن تا نقد

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or