آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا يه نفر به من كمك كنه. من دليل اصلي فيفا خريدنم به خاطر سيزنش بود.
ولي الان هر چي بازي تو سيزن انجام ميدم تو رده بندي جهاني اصلا نه اسمم هست و نه امتيازم. در حالي كه فرندهام ميتونن رتبه و امتيازمو ببينن. نصف جدابيت فيفا به خاطر همين مشكل برام كم شده. اينم عكسش
اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست به نظرتون با پشتيباني EA تماس بگيرم مشكلو ميتونن حل كنن؟
http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg
ممنون از راهنمايي دوستان.
من روش هايي كه گفتيد را امتحان كردم و فقط تو قسمت Toop 100 و در قسمت رده بندي ماهيانه و هفتگي اسم و امتيازمو نشون ميده . ولي جاهاي ديگه رتبه بندي و اسم ندارم.
در مورد اريجين هم آره miliii جان ساختمش. ولي هر يك هفته وقتي ميرم تو بازي و استارت را ميزنم، يه پيغام مياد كه ميگه قوانين EA را تاييد كن. در حالي كه من همون اولي كه اكانت اريجين ساختم رو اين تاييد قوانينش رفتم.
فقط يه چيزي اين مشكل ميتونه بخاطر نداشتن پلاس باشه؟ آخه من از روش 14 روز پلاس ميگيرم.
سوال داشتم که چه جوری خوب دفاع کنم که و دفاع ها نیان جلو
و این که کدوم skill move ها بیشتر به درد می خوره
برا من هر چن وقت ی بار اینطوری میشد...میرفتم توی setting و از انجا ترکیب هارو reset میکردم...بعد میرفتم تو سیزن خودش 2باره دان میکرد درست میشد...شما هم ی امتحان یزن شاید درست شد...
برو قسمت Edit Team و Reset All Squad بزن . بعدش در همون بخش Edit Team گزینه Download latest update بزن دوباره آپدیت بازی دانلود کن درست میشه
دوستان ٢ تا سوال. الان من اگه بخوام فيفا ريجن ٣ بگيرم كه گزارشگرش عربي يا غير انگليسي نيست كه ؟؟ دومم اينكه من اكانتم براي امريكاس چه محدوديتايي واسم بوجود مي اد كه ريجن بازيم ٣ هست بهتر نيست ريجن آل باشه يا فرقي نداره ؟؟ميشه لدفن سريع جوابمو بدين.
سوال داشتم که چه جوری خوب دفاع کنم که و دفاع ها نیان جلو
و این که کدوم skill move ها بیشتر به درد می خوره
سلام دوستان
میشه کاری کرد که اون پیغام هایی که با لا سمت چپ تصویر میاد که مربوط به فرندام میشه که مثلا پیغام میده آقای x به پارتی join شده دیگه نیاد لامصب خیلی رو مخه مخصوصا 4/5 تا از فرندام هستن که ثانیه به ثانیه از این join شدناش میاد .. لامصب احساس میکنم دارم ترول میشم تا میام گل بزنم میاد تا پنالتی میزنم میاد میخوام از بالا سانتر بکشم میاد خلاصه گرفتاری شدیما
فعلا سرورهای ea از سرویس خارج شدند ( تا اطلاع ثانوی )
setting نتیفیکیشن تیکشو بردارسلام دوستان
میشه کاری کرد که اون پیغام هایی که با لا سمت چپ تصویر میاد که مربوط به فرندام میشه که مثلا پیغام میده آقای x به پارتی join شده دیگه نیاد لامصب خیلی رو مخه مخصوصا 4/5 تا از فرندام هستن که ثانیه به ثانیه از این join شدناش میاد .. لامصب احساس میکنم دارم ترول میشم تا میام گل بزنم میاد تا پنالتی میزنم میاد میخوام از بالا سانتر بکشم میاد خلاصه گرفتاری شدیما