FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا يه نفر به من كمك كنه. من دليل اصلي فيفا خريدنم به خاطر سيزنش بود.

ولي الان هر چي بازي تو سيزن انجام ميدم تو رده بندي جهاني اصلا نه اسمم هست و نه امتيازم. در حالي كه فرندهام ميتونن رتبه و امتيازمو ببينن. نصف جدابيت فيفا به خاطر همين مشكل برام كم شده. اينم عكسش

اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست به نظرتون با پشتيباني EA تماس بگيرم مشكلو ميتونن حل كنن؟

http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg

اگه من بودم دو تا کار انجام میدادم:
1-کل بازی رو با تموم سیو ها و آپدیت هاش پاک میکردم و دوباره نصب میکردم(البته به شرط فیزیکی بودن بازی )

یا

2-روی یه کنسول دیگه با اکانت خودم ساین این میشدم ببینم روی اونم همینجوریه یا نه

ولي الان هر چي بازي تو سيزن انجام ميدم تو رده بندي جهاني اصلا نه اسمم هست و نه امتيازم. در حالي كه فرندهام ميتونن رتبه و امتيازمو ببينن. نصف جدابيت فيفا به خاطر همين مشكل برام كم شده. اينم عكسش

اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست به نظرتون با پشتيباني EA تماس بگيرم مشكلو ميتونن حل كنن؟

نمیدونم دلیلش چیه ولی منم این مشکلو دارم. نه تنها اینجا که حتی تو فیفا 14 هم داشتم. :دی من احتمال میدادم به خاطر سرعت پایین نت باشه ولی با اینترنت پرسرعت هم تست کردم و تفاوتی نداشت و کاملا به شکلی رندوم نشون میده بعضی وقتها. البته این مشکل در pro clubs هم برام وجود داره و کلا نمیتونم رنک بازینکن یا تیممونو ببینم.

----------------
جدا کسی نیست این جورابای بی صاحابو به ما گیفت بده؟ :دی:دی

ببين تو ليدربورد سيزن كه ميري. R2 هست فكر كنم، بگير برو تو top100 ببين اونجا چندمي. اونجا اگه اون پايين رتبتا نزده باشه پس يه مشكلي هست

نمیدونم دلیلش چیه ولی منم این مشکلو دارم. نه تنها اینجا که حتی تو فیفا 14 هم داشتم. :دی من احتمال میدادم به خاطر سرعت پایین نت باشه ولی با اینترنت پرسرعت هم تست کردم و تفاوتی نداشت و کاملا به شکلی رندوم نشون میده بعضی وقتها. البته این مشکل در pro clubs هم برام وجود داره و کلا نمیتونم رنک بازینکن یا تیممونو ببینم.

----------------
جدا کسی نیست این جورابای بی صاحابو به ما گیفت بده؟ :دی:دی
کدوم جورابها همون لول 112؟اگه اره من 82 ام صبر کن برسم بهش بهت بدم;))

کدوم جورابها همون لول 112؟اگه اره من 82 ام صبر کن برسم بهش بهت بدم;))

آره. :دی
لامصب رو نمیدونم پرا بردن گذاشتن اونجا! من الان لول 48 اینا هستم فکر کنم. اگه پارسال اکانت اصلیم به همراه گیمرتگ بن شدم به فنا نمیرفت بازم فکر نمیکنم میتونستم برسم به 100. :دی باید تلاش کنم تا شاید نوه هام یروزی این جورابارو بگیرن. :دی

دوستان مگه آپدیت جدید اومده ؟؟؟

من نقل و انتقالاتو که آپدیت می کنم بازیکنا تغییر نمیکنن !! مگه نقل و انتقالات تمام نشد ؟؟

شورله و محمد صلاح هنوز توی چلسی هیستن که...

FIFA 15 | PS4

امير جان( نميدونم ربطي داره يا نه) اكانت origin ساختي؟

آخرین ویرایش:
كسي نتونست اين مشكل error online squad chek رو حل كنه؟؟؟
جالبه تو فروم پشتيباني ea هم خيليا اين مشكلو دارن و هيچ كس بهشون جواب نداده
واسه من نقل و انتقالات هم آپديت نميشه

برا من هر چن وقت ی بار اینطوری میشد...میرفتم توی setting و از انجا ترکیب هارو reset میکردم...بعد میرفتم تو سیزن خودش 2باره دان میکرد درست میشد...شما هم ی امتحان یزن شاید درست شد...

برو قسمت Edit Team و Reset All Squad بزن . بعدش در همون بخش Edit Team گزینه Download latest update بزن دوباره آپدیت بازی دانلود کن درست میشه

دوستان ٢ تا سوال. الان من اگه بخوام فيفا ريجن ٣ بگيرم كه گزارشگرش عربي يا غير انگليسي نيست كه ؟؟ دومم اينكه من اكانتم براي امريكاس چه محدوديتايي واسم بوجود مي اد كه ريجن بازيم ٣ هست بهتر نيست ريجن آل باشه يا فرقي نداره ؟؟ميشه لدفن سريع جوابمو بدين.

ممنون از راهنمايي دوستان.

من روش هايي كه گفتيد را امتحان كردم و فقط تو قسمت Toop 100 و در قسمت رده بندي ماهيانه و هفتگي اسم و امتيازمو نشون ميده . ولي جاهاي ديگه رتبه بندي و اسم ندارم.

در مورد اريجين هم آره miliii جان ساختمش. ولي هر يك هفته وقتي ميرم تو بازي و استارت را ميزنم، يه پيغام مياد كه ميگه قوانين EA را تاييد كن. در حالي كه من همون اولي كه اكانت اريجين ساختم رو اين تاييد قوانينش رفتم.

فقط يه چيزي اين مشكل ميتونه بخاطر نداشتن پلاس باشه؟ آخه من از روش 14 روز پلاس ميگيرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or