آخرین ویرایش:
اون که هر هفته میاد.دوستان این آپدیت نقل و انتقالات اومده میشه دانلود کرد ؟
واقعا این فیفا هیچ چیزی نیست جز اعصاب خوردی
بازی از اول همه چیش مشخص میشه
اگه قرار بر باخت باشه خودتو بکشی هم توپات گل نمیشه
اگه قرار باشه ببری هم راحت میبری
اصلا مهم هم نیست چه دقیقه ای از بازی باشه
بالاخره گل رو میزنی ، دفاع های تیم مقابل اشتباه های فاحش میکنن تا گل بزنی
اگه قرار بر باخت باشه ، انقده اون تنظیمات کلی بازی دستکاری میشه ، منظورم شوت ارور و پاس ارور و ... این دسته تنظیمات هست ، انقده تیمت به گند کشیده میشه که نتونی ببری اصلا !!!
سرعت تیمت رو میاره پایین ، هوش مصنوعی یار هات رو کم میکنه که در کل نتونی نتیجه بگیری !
فقط کافیه چند دست آنلاین سیسن برین تا برسین به دیویژن 1 ، اون موقع حرف های منو کامل درک میکنین !
در کل اینکه سرنوشت بازی دست شما نیست ...
در مورد داوری ها ، تصاویر اهسته ، و این دسته مسایل هم که دوستان اصل مطلب رو گفتن
من از وقتی یادمه فیفا بازی میکردم ... اما این فیفا فقط با اعصاب ادم بازی میکنه ...
در کل همش درد دل بود![]()
من واقعا این موضوع رو قبول دارم بخصوص تو fut
کاملا حق با شماست اگر بنا باشه نبری خودتو بکشی هم نمیبری
من از ابتدای نسل قبل فیفا 08 تا الان اینجوری مشکل ندیده بودم
روبن من تو یه بازی وحشتناک عالیه تو یه بازی اصلا راه نمیره تمام پاساش اشتباه میشه
اصلا کلا این موضوع تو موود آنلاین خیلی خیلی خیلی بیشتره
که البته یه موضوعی رو بگم که خیلی بهش مطمن شدم
اونم اینه که delay در بازی حتی یک صدم ثانیه اش هم مهمه
تو ایرانم که تو بهترین حالتش باز خوب نیست (پینگ زیر 10 یعنی ایده آل)
بخاطر همین اکثر اوقات ماها تو ایران خیلی مشکلمون بیشتره
برای نقل و انتقالات آپدیت میدن یا نه؟
اون که بله وقتی پینگت 10 میلی ثانیه هم باشه ،در حقیقت 10 میلی ثانیه تاخیر داری.ولی خب تا اونجا که می دونم میزان تاخیر رو روی دو طرف طوری تنظیم می کنه که دو نفر یه میزان تاخیر رو توی بازی احساس کنند.در حقیقت نقطه قوت شرکت EA سرور های قویش هست ،نمونش battlefield ،ولی خب هر چی دو طرف پینگ تایم بهتری داشته باشند هم بهتر بازی می کنند، و اشتباهات فجیع ازشون سر نمی زنه.ديروز كاملا به اين نتيجه رسيدم كه delay به شدت تاثير داره حتي ١ صدم ثانيه باور كنيد، فقط كافيه زماني كه سرعتتون بهتره پينگتون پايين تره بازي كنيد، ميبينيد خيلي تفاوت داره، واقعا اي كاش سرويسي بود كه پينگ رو بصورت درست حسابي مياورد پايين اين سرويس دهنده هايي هم كه هستن از همشون استفاده كردم، هيچ كدوم بدرد نميخورن
رم دومبیا و ایباربو رو خریده عجب تیمی بشه تو فیفا
نقل و انتقالات به جز این چند روز آخر تماما آپدیتهآپدیت نقل و انتقالات این چند روز هم احتمالا دو سه روز دیگه میاد
ديروز كاملا به اين نتيجه رسيدم كه delay به شدت تاثير داره حتي ١ صدم ثانيه باور كنيد، فقط كافيه زماني كه سرعتتون بهتره پينگتون پايين تره بازي كنيد، ميبينيد خيلي تفاوت داره، واقعا اي كاش سرويسي بود كه پينگ رو بصورت درست حسابي مياورد پايين اين سرويس دهنده هايي هم كه هستن از همشون استفاده كردم، هيچ كدوم بدرد نميخورن