FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
واقعا این فیفا هیچ چیزی نیست جز اعصاب خوردی
بازی از اول همه چیش مشخص میشه
اگه قرار بر باخت باشه خودتو بکشی هم توپات گل نمیشه
اگه قرار باشه ببری هم راحت میبری
اصلا مهم هم نیست چه دقیقه ای از بازی باشه
بالاخره گل رو میزنی ، دفاع های تیم مقابل اشتباه های فاحش میکنن تا گل بزنی
اگه قرار بر باخت باشه ، انقده اون تنظیمات کلی بازی دستکاری میشه ، منظورم شوت ارور و پاس ارور و ... این دسته تنظیمات هست ، انقده تیمت به گند کشیده میشه که نتونی ببری اصلا !!!
سرعت تیمت رو میاره پایین ، هوش مصنوعی یار هات رو کم میکنه که در کل نتونی نتیجه بگیری !
فقط کافیه چند دست آنلاین سیسن برین تا برسین به دیویژن 1 ، اون موقع حرف های منو کامل درک میکنین !

در کل اینکه سرنوشت بازی دست شما نیست ...
در مورد داوری ها ، تصاویر اهسته ، و این دسته مسایل هم که دوستان اصل مطلب رو گفتن
من از وقتی یادمه فیفا بازی میکردم ... اما این فیفا فقط با اعصاب ادم بازی میکنه ...
در کل همش درد دل بود :(

من واقعا این موضوع رو قبول دارم بخصوص تو fut
کاملا حق با شماست اگر بنا باشه نبری خودتو بکشی هم نمیبری
من از ابتدای نسل قبل فیفا 08 تا الان اینجوری مشکل ندیده بودم
روبن من تو یه بازی وحشتناک عالیه تو یه بازی اصلا راه نمیره تمام پاساش اشتباه میشه
اصلا کلا این موضوع تو موود آنلاین خیلی خیلی خیلی بیشتره

که البته یه موضوعی رو بگم که خیلی بهش مطمن شدم
اونم اینه که delay در بازی حتی یک صدم ثانیه اش هم مهمه
تو ایرانم که تو بهترین حالتش باز خوب نیست (پینگ زیر 10 یعنی ایده آل)
بخاطر همین اکثر اوقات ماها تو ایران خیلی مشکلمون بیشتره

شدیدا تایید میشه . من قبلا هم این موضوع گفتم :
http://forum.bazicenter.com/thread89289/page274/#post3605194

تو فیفا15 کلا خیلی از نتایج بازیا رو سطح بازی پلیرها رقم نمیزنه . واقعا یه سری دست ها که تموم میشن بعد بازی همینطور هاج و واج میمونی که واقعا چرا این بازی رو باختم من ؟ :دی میگی این یارو که هیچی بازی بارش نبود کلی هم موقعیت داشتم . میبینی طرف نه بازی داره نه هیچی خیلی الکی میبازی.
حالا به غیر از حرفایی که قبلا زدم امروز به یه نتیجه دیگه ای که رسیدم اینه که تو فیفا15 هم روز خوب و بد وجود داره واست :دی امروز هر بازی که میکردم به طرز عجیبی یا مساوی میدادیم یا باخت. دو دست پشت سر هم سیزن من بازی کردم ظهر جفتشم 3-0 جلو افتادم هر دوشم الکی الکی 3-3 شد . با یکی از ادد لیستا فریندلی بازی کردیم من قبلا مثلا 30 دست باهاش بازی کردم کلا همه رو بردم به جز 4-5 دست . امروز به تنهایی 3-4 باخت مسخره دادم . 3-1 جلو بودم 6-3 باختم ! تو یه بازی رکورد تیرک زدن شکوندم 6 تا تیرک زدم تو یه بازی . پنالتی هم چیپ میزدم تیرک میخورد :)) البته این بازی 4-1 بردم ولی امار ببینید :

http://www.8pic.ir/images/2swnaslnfv1zxyqyluqb.jpg

طرف یکی زد گل شد . ولی کلا روز عجیب غریبی بود . هر چی میزدم تو بازی ها گل نمیشد یه بازی 3-1 جلو بودم تا مین 60 باید دو سه تا دیگه هم میزدم 5-1 میشد ولی گل نشد 5-6 تا حمله مسخره کرد 6-3 باختم بازی رو ! تو 30 مین 5 تا خوردم . :-o
والا من نه مشکلی با دفاع های فیفا15 دارم نه باگ های دروازباناش . مشکل من این بی منطقی بازی هست . که هر کسی تو این بازی با هر سطحی شده باشه لول صفر هم بعید نیست بیاد ببرتت . حالا این بازی ها دوستانس و زیاد مهم نیست ولی مثلا فرض کن تو یه کاپ شرکت میکنی پول میدی سر این مسخره بازیا باخت میدی از یک ناحیه به شدت احساس سوزش میکنی :d

با این مواردی که گفته شد موافقم به غیر از یک مورد اون هم اینه که دوستان گفتند این اتفاق ها مختص به فیفا 15 هست ولی به عنوان یک فیفا باز قدیمی و شدیدا معتاد به این بازی باید بگم این موارد تو همه فیفا ها و جود داشت حتی در حالت آفلاین و حتی دونفره یا با cpu و دلیلشم اینه که سازندگان هر دفعه به صورت رندوم ارور های تیم هارو پایین و بالا میکنن حالا چرا من نمیدونم ولی مطمئن باشید این مورد بوده ، هست ، و احتمالا خواهد بود به طرز عجیبی بعضی موارد مفت مفت به گل میرسید و بعضی وقتها هم مفت مفت گل میخورید و خیلی وقت ها هم اوضاع نرماله و باید عرض کنم این موارد آفلاین و آنلاین هم نداره برای هر دو حالت پیش میاد بنده توی نسل هفت فقط آفلاین بازی میکردم هم دو نفره و هم با cpu و به دفعات این اتفاق ها که گفته شد برام می افتاد ولی چون یه کم غیر منطقی به نظر میرسید خیلی ها باور نمیکردند الان هم که توی نسل هشت آنلاین بیشتر میزنم باز هم شاهد این موارد هستم ...!!!

آقا اين چه ضيغه اي هست كه بازيكنايي مثل زلاتان يا رونالدو و كلا هر كي كه قد بلند و پرشش خوب هستش از قبل كاملا مشخصه كه نبرد توپي هاي هوايي را پيروز ميشن؟

مخصوصا موقعي كه طرف با دروازه بان توپ را ميفرسته براي اين بازيكن‌ها و غير ممكنه كه حتي يه ضربه سر هم از زير دستشون در بره.

البته اين بازيكن‌ها هد زن خوبي هستن ولي 100 تا توپ هم براشون هوايي بفرستي همرو رو سر بازيكن حريف ميزنن.

بعضي چيزهاشم بيشتر از اين‌كه بازي را واقع گرايانه تر كنه بدتر يه كاري كرده دلت ميخواد با جفت پا بري تو تلويزيون. ولي خوب ما فقير بيچاره ها بايد يه نگاه به جيبمون هم بندازيم و از درون حرص بخوريم. عربده هم كه بزنيم لقب ديوونه اعضاي خونوداه بهمون ميدن:d

امروز دقيقه 90 بود و تو آنلاين 2 بر 1 عقب بودم و براي بازيكنم توپ فرستادم بعد تك به تك كامل شد يكدفعه رگ پاش گرفت و پخش شد رو زمين:| ديگه خودتون تصور كنيد اون لحظه چه حالت‌هايي بهم دست داد. اين رگ پاهاشون هي ميگيره بدجور رو اعصاب‌آدم رژه ميره.

یچیزیشو واقعا درک نمیکنم! بعضی مواقع که توپ بلوک میشه میوفته جایی ک دفاع و دروازه بان هست دروازه بان بیتفاوته یجورایی میخواد بزنه تو گل خودت انگار! نه میپره نه چیزی اکثرا هم ضربه سر رو بازیکن حریف از پشت میاد میزنه!
----
دوستان فیفا بازی PSNID: khrokhe44 دوست داشتین ادد کنین بازی کنیم

ديروز كاملا به اين نتيجه رسيدم كه delay به شدت تاثير داره حتي ١ صدم ثانيه باور كنيد، فقط كافيه زماني كه سرعتتون بهتره پينگتون پايين تره بازي كنيد، ميبينيد خيلي تفاوت داره، واقعا اي كاش سرويسي بود كه پينگ رو بصورت درست حسابي مياورد پايين اين سرويس دهنده هايي هم كه هستن از همشون استفاده كردم، هيچ كدوم بدرد نميخورن

یک سالو ده ماهو دو روز بود فیفا نزده بودم :d دم EA و سونی گرم :d تخفیف آخری بازی قیمتش نصف شده بود دقیقه 30$ که با یکی از دوستان خریدیمش :d انشالله بلاخره بازگشت باشکوهی به دنیای فیفا داشته باشیم :d

ديروز كاملا به اين نتيجه رسيدم كه delay به شدت تاثير داره حتي ١ صدم ثانيه باور كنيد، فقط كافيه زماني كه سرعتتون بهتره پينگتون پايين تره بازي كنيد، ميبينيد خيلي تفاوت داره، واقعا اي كاش سرويسي بود كه پينگ رو بصورت درست حسابي مياورد پايين اين سرويس دهنده هايي هم كه هستن از همشون استفاده كردم، هيچ كدوم بدرد نميخورن
اون که بله وقتی پینگت 10 میلی ثانیه هم باشه ،در حقیقت 10 میلی ثانیه تاخیر داری.ولی خب تا اونجا که می دونم میزان تاخیر رو روی دو طرف طوری تنظیم می کنه که دو نفر یه میزان تاخیر رو توی بازی احساس کنند.در حقیقت نقطه قوت شرکت EA سرور های قویش هست ،نمونش battlefield ،ولی خب هر چی دو طرف پینگ تایم بهتری داشته باشند هم بهتر بازی می کنند، و اشتباهات فجیع ازشون سر نمی زنه.

رم دومبیا و ایباربو رو خریده عجب تیمی بشه تو فیفا :دی

نقل و انتقالات به جز این چند روز آخر تماما آپدیته :دی آپدیت نقل و انتقالات این چند روز هم احتمالا دو سه روز دیگه میاد

اتفاقا دیروز میگفتم با خودم :دی دیگه به جای رئال همه رم برمیدارن .دومبیا و ایباربو که اسپید بالای 90 و ژروینیو هم که هست اسپید 92 دیگه خدا بخیر کنه :دی مقابل رم بخوای بازی کنی باید کل بازی دنبال بازی کنی>:)

ما تو ایران اگه بخوایم صبر کنیم پینگمون بیاد پایین بازی کنیم که کلا بازی انلاین باید ببوسیم بذاریم کنار . با این پینگ فوق العاده 800 بازی تو سیزن فیفا15 انجام دادیم :

دیگه جون سخت تر از این حرفا شدیم
:d

بچه ها کسی موافق هست یه تورنومنت 16 تیمه آلتیمیت برگزار کنیم؟؟؟
هر کسی اگر 2 یا 3 هزار تومن بده میتونیم جایزه هم بزاریم 500 هزار سکه (الان سکه ارزونه)
بنطرم کار خوبیه
اما با یه قوانین خاص
مثلا بوستر کسی نزنه و این چیزا
کسی موافقه اعلام کنه

دوستان خواهشا يه نفر به من كمك كنه. من دليل اصلي فيفا خريدنم به خاطر سيزنش بود.

ولي الان هر چي بازي تو سيزن انجام ميدم تو رده بندي جهاني اصلا نه اسمم هست و نه امتيازم. در حالي كه فرندهام ميتونن رتبه و امتيازمو ببينن. نصف جدابيت فيفا به خاطر همين مشكل برام كم شده. اينم عكسش

اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست به نظرتون با پشتيباني EA تماس بگيرم مشكلو ميتونن حل كنن؟

http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or