آخرین ویرایش:
سلام . دوستان من بازی رو اپدیت کردم اما نقل و انتقالات اپدیت نشده . مثلا والدس نیومده تو منچستر . ایا جای خاصی باید اپدیت کنم ؟
بستگی داره به آدمش ! فیفا 15 به نظر من از لحاظ گیم پلی سردرگمه و خود من به شخصه نتونستم بعد نزدیک به 300 تا بازی کنترل مناسب داشته باشم رو بازی و بازیکنا .
نظر من اینه که 14 بهتره .
20 مگ کجا بود داداشبرو تو تنظیمات / ادیت تیم / دانلود آپدیت........ حجمش هم حدود 20 مگه
3تا 4 مگ مال نسل قبله واسه پلی 4 دقیقا 18.88 مگه20 مگ کجا بود داداش
3 تا 4 مگ بیشتر نیست
آخه مشکل اینجاست که اسم من حتی تو رده بندی نیست و کلا انگار وجود ندارم. من قبلا رو پلی 3 با دو تا بازی هم اسمم وارد میشد. این تصویرشه
که نشون میده اصلا انگار من کلا پروفایلی ندارم
اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست
http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg

،ايديت پس كجاست؟؟در هر صورت يه مشكلي داره چون اصلاً ايديت نيستآخ دمت گرماره پژمان هست چرا؟:d
- - -ویرایش - - -
اگه دفاعت خوبه و دریبل نمیخوری راحت بگیر اگه دفاعت خوب نیست نگیر چون هیچی به جز اعصاب خوردی نداره
این مکثایه طولانی وسط بازی اذیتت نمیکنه؟کنجکاو شدم بدونم بقیه چطوری باهاش کنار میان

واقعا این فیفا هیچ چیزی نیست جز اعصاب خوردی
بازی از اول همه چیش مشخص میشه
اگه قرار بر باخت باشه خودتو بکشی هم توپات گل نمیشه
اگه قرار باشه ببری هم راحت میبری
اصلا مهم هم نیست چه دقیقه ای از بازی باشه
بالاخره گل رو میزنی ، دفاع های تیم مقابل اشتباه های فاحش میکنن تا گل بزنی
اگه قرار بر باخت باشه ، انقده اون تنظیمات کلی بازی دستکاری میشه ، منظورم شوت ارور و پاس ارور و ... این دسته تنظیمات هست ، انقده تیمت به گند کشیده میشه که نتونی ببری اصلا !!!
سرعت تیمت رو میاره پایین ، هوش مصنوعی یار هات رو کم میکنه که در کل نتونی نتیجه بگیری !
فقط کافیه چند دست آنلاین سیسن برین تا برسین به دیویژن 1 ، اون موقع حرف های منو کامل درک میکنین !
در کل اینکه سرنوشت بازی دست شما نیست ...
در مورد داوری ها ، تصاویر اهسته ، و این دسته مسایل هم که دوستان اصل مطلب رو گفتن
من از وقتی یادمه فیفا بازی میکردم ... اما این فیفا فقط با اعصاب ادم بازی میکنه ...
در کل همش درد دل بود![]()