FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام . دوستان من بازی رو اپدیت کردم اما نقل و انتقالات اپدیت نشده . مثلا والدس نیومده تو منچستر . ایا جای خاصی باید اپدیت کنم ؟

برو تو تنظیمات / ادیت تیم / دانلود آپدیت........ حجمش هم حدود 20 مگه

- - -ویرایش - - -

بستگی داره به آدمش ! فیفا 15 به نظر من از لحاظ گیم پلی سردرگمه و خود من به شخصه نتونستم بعد نزدیک به 300 تا بازی کنترل مناسب داشته باشم رو بازی و بازیکنا .
نظر من اینه که 14 بهتره .

14 یه حس قدیمی بودن به آدم میده انگار برگشتی به نسل هفت در کل فوتبال جزو بازیهاییه که آدم دوست داره آپدیت باشه به نظر من عادت کردن به 15 خیلی راحت تره تا فلش بک زدن به 14 البته نظر شما هم محترمه ولی بعضی وقت ها آدم باید خودشو با تغییرات وفق بده! تا تغییر نباشه پیشرفتی هم به دست نمیاد ...15 روهم بعد از آپدیت میشه با هاش کنار اومد در کنار معایبش محاسن زیادی داره که میتونه یه فیفا باز رو قانع کنه....موفق باشید

برو تو تنظیمات / ادیت تیم / دانلود آپدیت........ حجمش هم حدود 20 مگه
20 مگ کجا بود داداش
3 تا 4 مگ بیشتر نیست

-- ویرایش ---

حرف داش عبدا... هم کاملا درسته
فیفا14 کاملا واقعی تر و بهتر از 15 هست
15 که کلا دو میدانی هست:d
اینو کسایی که حرفه ای هستن خوب میفهمن
راستی [MENTION=83076]rango1042[/MENTION] آوارتار و امضاتم از فوتبال خداحافظی کرد بالاخره:dعوضش کن دی ناتاله بذار
یکی دور روز دیگه صبر کنی من نتم تمومه دوره اش عوضش میکنم میام میزنیم حال میکنیم {4تا فعل تو 5کلمه آخر:d}

آخرین ویرایش:
خداییش این فیفا بعضی مواقع چه مسخره بازی هایی داره ها :D اللخصوص تو Career Mode
داشتم بازی میکردم اوورال تقریبا ۴-۵ تا از بازیکنام وسط فصل اومد بالا یکی دو تا
نمیدونید چه پلنگی شده بودن بازیکنا !‌ یکی ماتا بود مثلا ، یکی ردموند و ...
هر کدوم شدن واسه خودشون یه پا مسی و رونالدو
از طرفی چمپیونز لیگ هم به جاهای توپش رسیده بود همه تیمای گردن کلف خورده بودیم به هم. رئال و بارسا و دورتموند و یووه و چلسی و ...

بنا به دلایلی مجبور شدم بازی رو لود کنم یک هفته قبل آقا چشمتون روز بد نبینه
بازیکنا که آپدیت نشدن هیچی
تو روز چمپیونز هم هر چی تیم خوب بود اوت شد هر چی لت و پار بود اومد بالا
الان نمیدونم نیمه نهایی چمپیونز لیگه یا جام باشگاه های آسیا انقدر مسخره شده !

آخه مشکل اینجاست که اسم من حتی تو رده بندی نیست و کلا انگار وجود ندارم. من قبلا رو پلی 3 با دو تا بازی هم اسمم وارد میشد. این تصویرشه

که نشون میده اصلا انگار من کلا پروفایلی ندارم

اکانت من Amir-Real-CR7 هستش که اصلا تو لیست نیست

http://8pic.ir/images/08r6iuxsrs7bpmwzt0t9.jpg

عجبا ،ايديت پس كجاست؟؟در هر صورت يه مشكلي داره چون اصلاً ايديت نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

اره پژمان هست چرا؟:d

- - -ویرایش - - -

اگه دفاعت خوبه و دریبل نمیخوری راحت بگیر اگه دفاعت خوب نیست نگیر چون هیچی به جز اعصاب خوردی نداره
آخ دمت گرم
دست رو دلم نذار که خونه :d
من ۱۲-۱۳ ساله فوتبال میزنم در حد تیم ملی و هیچ چیزی هم از جمله درس و کار و زن و زندگی هم مانع بازی کردنم نشده:d این پی اس ۴ روهم فقط واسه فیفا خریدم
دفاعم بد نیس ولی از بازیکنای الچه و ایبار دریبل میخورم در حد مارادونا
وقتی هم پرس میکنم باز توپو از دست نمیدن تخم جنا از یه سوراخی پاسشونو میدن بنظرم باید تیمای ضعیف راحت تر از اینا توپو از دست میدادن در عوض دفاعشون بهتر میشد
تیم مقابل هرچی ضعیف تر باشه مالکیتش بیشتره و بازی کردن باهاش اعصاب خوردکن تر
این داوراهم خیلی رو مخن خداکنه تو آپدیتا درستش کنن
یه چیز دیگه هم که قبلا هم گفتم این صحنه آهسته ها و اعتراض بازیکنا و صحنه آماده شدن واسه پنالتی و حتی گاهی خوشحالی بعداز گل سی پی یو که واقعا رو مخه .یعنی شده بخاطر این مکثای طولانی وسط بازی کلا دستگارو خاموش کردم کاش یه خورده عقلشونو کار بندازن تو آپدیتا کاری کنن که بشه اینارو رد کرد
حالا شما [MENTION=50626]mostafa682[/MENTION] که احساس میکنم خیلی حرفه ای هستی تو فیفا;) این مکثایه طولانی وسط بازی اذیتت نمیکنه؟کنجکاو شدم بدونم بقیه چطوری باهاش کنار میان
مثلا خدانکنه پنالتی بشه اول باید درگیری بازیکنا رو ببینیم بعد یواش یواش داور قدم زنان میاد کارت میده و بازیکن خاطی غافلگیر میشه بعد تکرار صحنه خطا و بعد نشون دادن دروازه بان و زننده پنالتی

بااین همه ایرادی که داره من نمیتونم برم سراغ فیفا ۱۴ یا نعوذوبالله پی ای اس:d
الانم که راجع به فیفا دارم حرف میزنم هوس کردم برم سراغش و سه چهارساعتی بازی کنم ;)
فردا هم که تعطیله و خیالمون راحته

واقعا این فیفا هیچ چیزی نیست جز اعصاب خوردی
بازی از اول همه چیش مشخص میشه
اگه قرار بر باخت باشه خودتو بکشی هم توپات گل نمیشه
اگه قرار باشه ببری هم راحت میبری
اصلا مهم هم نیست چه دقیقه ای از بازی باشه
بالاخره گل رو میزنی ، دفاع های تیم مقابل اشتباه های فاحش میکنن تا گل بزنی
اگه قرار بر باخت باشه ، انقده اون تنظیمات کلی بازی دستکاری میشه ، منظورم شوت ارور و پاس ارور و ... این دسته تنظیمات هست ، انقده تیمت به گند کشیده میشه که نتونی ببری اصلا !!!
سرعت تیمت رو میاره پایین ، هوش مصنوعی یار هات رو کم میکنه که در کل نتونی نتیجه بگیری !
فقط کافیه چند دست آنلاین سیسن برین تا برسین به دیویژن 1 ، اون موقع حرف های منو کامل درک میکنین !

در کل اینکه سرنوشت بازی دست شما نیست ...
در مورد داوری ها ، تصاویر اهسته ، و این دسته مسایل هم که دوستان اصل مطلب رو گفتن
من از وقتی یادمه فیفا بازی میکردم ... اما این فیفا فقط با اعصاب ادم بازی میکنه ...
در کل همش درد دل بود :(

واقعا این فیفا هیچ چیزی نیست جز اعصاب خوردی
بازی از اول همه چیش مشخص میشه
اگه قرار بر باخت باشه خودتو بکشی هم توپات گل نمیشه
اگه قرار باشه ببری هم راحت میبری
اصلا مهم هم نیست چه دقیقه ای از بازی باشه
بالاخره گل رو میزنی ، دفاع های تیم مقابل اشتباه های فاحش میکنن تا گل بزنی
اگه قرار بر باخت باشه ، انقده اون تنظیمات کلی بازی دستکاری میشه ، منظورم شوت ارور و پاس ارور و ... این دسته تنظیمات هست ، انقده تیمت به گند کشیده میشه که نتونی ببری اصلا !!!
سرعت تیمت رو میاره پایین ، هوش مصنوعی یار هات رو کم میکنه که در کل نتونی نتیجه بگیری !
فقط کافیه چند دست آنلاین سیسن برین تا برسین به دیویژن 1 ، اون موقع حرف های منو کامل درک میکنین !

در کل اینکه سرنوشت بازی دست شما نیست ...
در مورد داوری ها ، تصاویر اهسته ، و این دسته مسایل هم که دوستان اصل مطلب رو گفتن
من از وقتی یادمه فیفا بازی میکردم ... اما این فیفا فقط با اعصاب ادم بازی میکنه ...
در کل همش درد دل بود :(

داداش شما یکم اعصابت خورده
دیگه به ای شدتم نیس
مشکل داره واقعا
ولی دیگه نه ایجوری که شما میگی
شما یکم تمرکزتو ببر بالا روی بازی
من الان هم تو فوت div1هم سیزن
بعضی وقتا باخت الکی میدم ولی اکثر مواقع برد و باختم دست خودمه
یعنی سر اشتباهات خودم باخت میدم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

سلام
من فيفا رو دو هفتس كه گرفتم
هر بار ميخوام بازي كنم،اون بازي اول همش مياد(اوني كه اولين بار براي نصب مياد)
چيكار كنم كه نياد؟
تا حالا چندين بار بازي رو تموم كردم ولي بازم مياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or