آخرین ویرایش:
فک کنم برای همین چون تو این نسخه این مرز تیرک پیش اومده و خیلی هم رو اعصابه به شخصه خودم 2تا پشت سر هم و سیو تخیلی گلر در آخرشو تجربه کردم.من او ویدئوی شکستن تی وی رو دیدم اون اخرش مال یه ویدئو دیگه هست اگه اشتباه نکنم فیفا13 ولی این توپ به دیرک خوردنها نمیدونم مال این فیفاست یا نه:d
توی فیفا13 این یارو با دوستش کل انداخت تک به تک رو خراب کرد زد تی وی رو شکستفک کنم برای همین چون تو این نسخه این مرز تیرک پیش اومده و خیلی هم رو اعصابه به شخصه خودم 2تا پشت سر هم و سیو تخیلی گلر در آخرشو تجربه کردم.
ولی دسته گرون میفهمی گرون نمیتونم بزنم بشکونمش:d
[video=aparat;z25Hs]http://www.aparat.com/v/z25Hs[/video]
والا من بد تر از این میکردم.
مگه داریم آخه؟؟؟:d
حتما عکس بزار :d چون نفهمیدم دقیقا منظورت چیه !خوب خوشبختانه مشکل پیدا نکردن حریف تو سیزن رفع شده و عین هلو حریف پیدا میشه و بدون هیچ مشکلی میشه بازی کرد.
منم تو این یکی دوروز حسابی نشستم بازی کردم خودمو تا دیویژن چهار رسوندم و تا یکی دورز دیگه تا دیویژن یک میرم ولی متاسفانه یه باگ بزرگ داره اذیتم میکنه
نمیدونم چرا اصلا منو تو لیدربورد نشون نمیده!!!
اقا اگه کسی میدونه باید چیکار کرد یه کمکی بهمون بکنه،خداییش خیلی ضد حال.یه چند تا عکس هم میذارم که متوجه شین چی میگم
من مشکلی ندارم. راحت کانکت میشهدوستان شما به سروره ea راحت وصل میشید؟برایه من همش دیسی میشه!
دوستان عزیز آنلاین باز
من FIFA 15 رو همون اول که اومد گرفتم اما از اونجایی که آنلاینش زیادی رو اعصاب بود فروختم
الان سوالم اینه که اون باگ های آنلاین (بدو بدو گل بزن، گل های تخیلی و سوتی های دروازبان ها) تا چه حد رفع شده؟
کلاً بازی از رو اعصاب بودن در اومده یا نه؟
سپاس از مشاوره هاتون
سرعت اون بازیکنها یه ذره کمتر شده دروازه بانها همچنان سوتی میدن مخصوصا هنوزم میشه راحت ازشون رد شددوستان عزیز آنلاین باز
من FIFA 15 رو همون اول که اومد گرفتم اما از اونجایی که آنلاینش زیادی رو اعصاب بود فروختم
الان سوالم اینه که اون باگ های آنلاین (بدو بدو گل بزن، گل های تخیلی و سوتی های دروازبان ها) تا چه حد رفع شده؟
کلاً بازی از رو اعصاب بودن در اومده یا نه؟
سپاس از مشاوره هاتون
سرعت اون بازیکنها یه ذره کمتر شده دروازه بانها همچنان سوتی میدن مخصوصا هنوزم میشه راحت ازشون رد شد
فرق خاصی نکرده من جای شما بودم نمی گرفتم ولی بازم نظر خودته میخوای تست کن .ارزش داره بگیرم؟ موندم نمی دونم چه کنم
می ترسم بگیرم باز همون آش و همون کاسه