FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
هیچکس اون زجری که من توی التیمیت با بوفون کشیدم رو نکشیده واقعا افتضاحه .هندانوییچ خدایی بعد اپدیت واکاشیزوماست پرتاب دستها و شروع مجدد هاشم عالیه واقعا هیچی کم نداره ولی الان چند سالی هست که گزارشگر بازی اسمشو نمیگه تازه قیافه ش هم درست نیست واقعا در حقش اجهاف شده البته بازی های واقعی شو هم چند بار دیدم اونجا هم گولاخه:d

فیفا رو وللش من خراب آواتارهاتم:-*

دوستان من تو تو کریر مشکل دارم وقتی که با تیمم خوب هم نتیجه میگیرم اواسط فصل میگه که باید تیمت رو عوض کنی برای چی؟ کسی با چنین مشکلی برخورد داشته
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

چطوري ميشه بازيكن پرتاب كننده ي اوت رو عوض كرد؟
وقتی توپ رفت توی اوت بازیکنت توپو برداشت چند دقیقه هیچی نزن یه نفر دیگه میاد برمیداره توپو ولی مثه pes06بشه بازیکن رو خودت عوض کنی که کی پرتاب بکنه نداره

ديروز يه دست تو التيميت بازي كردم يارو تبمش دروازه بانش اورال ٥٢ بود ٤ تا بازيكنش برنزي بودن فقط و فقط يه ولبك داشت، بازيش هم مزخرف بود فقط پاس ميداد اما به طرز عجيبي همممممه ي پاساش درست ميرسيد
ايشون اخر بازي با ٢ شوت و يه دونه تو چارچوب مني كه ١٤ تا شوت داشتم سه بار زدم به تيركش رو برد
هيچي ديگه دارم ميرم يه دسته نو بخرم :-D

ديروز يه دست تو التيميت بازي كردم يارو تبمش دروازه بانش اورال ٥٢ بود ٤ تا بازيكنش برنزي بودن فقط و فقط يه ولبك داشت، بازيش هم مزخرف بود فقط پاس ميداد اما به طرز عجيبي همممممه ي پاساش درست ميرسيد
ايشون اخر بازي با ٢ شوت و يه دونه تو چارچوب مني كه ١٤ تا شوت داشتم سه بار زدم به تيركش رو برد
هيچي ديگه دارم ميرم يه دسته نو بخرم :-D

ولی خدا وکیلی من تو افلاین بازی با cpu اصلا لذت نمیبرم (نمیدونم یه جوری بازی میکنه بازی نمیچسپه) ولی باز آنلاین اگه اینترنت بازی در نیاره هیجانش بیشتره(درضمن کلا یه اکانت جدید همه چی از اول درست کردم اددتون کردم)

ea قابلیتی گذاشته که دروازه بانها توپها از زیر بغلشون رد بشه قبلا کونامی یه کاری کرده بود دروازه بان وقتی تک به تک میشه و روی زمین شیرجه میزنه توپ از زیر بغلش رد بشه که طبیعی هست ولی eaدوست داره دروازه بان ایستاده نشسته خوابیده توپ از زیر بغلش بره توی گل;))

منم دیشب هوس کردم که یکم فیفا بازی کنم بازی اول تو دقیقه 4 دیس کانکت شد 3_0 باختم دست دوم 1_1 مساوی بودم تو دقیه 85 دیس کانکت شدم و 3_0 باختم دست سوم 1_0 جلو بودم بازم دقیقه 70 دیس کانکت شد و اصلا بازی رو حساب نکرد:| دیگه بیخیال شدم رفتم همون بتل رو زدم

از هر 10 بازی تو سیزن 9تاشو با رئال اونم تو سانتیاگو بازی می کنم :( والا دیگه خسته شدم L1 مثلث :( هر نه نه قمری رئال ورمیداره یا علی باگ :(

اقاراستی وقتی بازی میکنم یهو رنگ تصویر عوض میشه مثه اینکه کنتراست بازی رو از بازی گذاشتی به سینما...مشکل از دستگاهم هست یا تلوزیون و کابل؟؟؟

سلام دوستان
نسخه فیفا 15 با گزارشگر عربی گیر میاد تو بازار؟؟؟
گزارشگر ها عربش معروفن؟
من دارم ، ریجن 2 ، فقط گزارش انگلیسی یا عربی داره ، حسام الشوالی هست و یکی دیگه ، بد نیست ، خیلی خوبم نیست ، من گرفتم گفتم اخ جون از دست حرفای تکراری مارتین تایلر راحت میشم دیدم اصن به پرچونگی واقعیتشون نیستن :d وقتی هم که گل میزنی خیلی بی روح انگار ممدمیثاقی فان فوتبال 120 داره گزارش میکنه .. فقطم اسم بازیکنای تیمای معروفو میگه
ریجن آل مگه فقط انگلیسی داره ؟

سه سوال
1.من بالاخره از امروز تونستم چون مفت:d شد psn فیفا رو آنلاین بازی کنم در واقعه قبلا 3 دست با پلاس مفت gta بازی کرده بودم تو اون بخش که division بالا میره بازی کردم امروز ی دست فینال زدم که بردم رفت division 9 بعد با ی حریف دیگه تو این دیویژن بازی کردم 3 بر هیچ جلو بودم عوضی تابلو اومد از بازی بیرون سوال من اینه که هر گل که میزنی امتیازی چیزی تو اون نوار کوچیک بالا که با xp نشان میده بیشتر میده یا نه؟؟
در واقعه برد 2 هیچ با برد 5 هیچ اون جایزش فرق داره؟؟

2.بعد اینکه من نمیخوام دستم tactical باشه میرم تغییر بدم روش نمیشه رفت اجازه نمیده چرا؟؟

3.برا اینکه بازی ریپ نزنه چه کار باید بکنم کلا ریپ داره اینترنتی هست که این مشکل نداشته باشه؟؟؟ نت من 2 مگه سرعتش و م ب ی ن نت هست

آخرین ویرایش:
سه سوال
1.من بالاخره از امروز تونستم چون مفت:d شد psn فیفا رو آنلاین بازی کنم در واقعه قبلا 3 دست با پلاس مفت gta بازی کرده بودم تو اون بخش که division بالا میره بازی کردم امروز ی دست فینال زدم که بردم رفت division 9 بعد با ی حریف دیگه تو این دیویژن بازی کردم 3 بر هیچ جلو بودم عوضی تابلو اومد از بازی بیرون سوال من اینه که هر گل که میزنی امتیازی چیزی تو اون نوار کوچیک بالا که با xp نشان میده بیشتر میده یا نه؟؟
در واقعه برد 2 هیچ با برد 5 هیچ اون جایزش فرق داره؟؟

2.بعد اینکه من نمیخوام دستم tactical باشه میرم تغییر بدم روش نمیشه رفت اجازه نمیده چرا؟؟

3.برا اینکه بازی ریپ نزنه چه کار باید بکنم کلا ریپ داره اینترنتی هست که این مشکل نداشته باشه؟؟؟ نت من 2 مگه سرعتش و م ب ی ن نت هست
1-زیاد فرقی نمیکنه ولی بی تاثیرم نیست در حد چند ده xp فرقشه
2-توی انلاین فقط تایکتیکال هست از فیفا12 اینجوری شده توی انلاین نمیتونی تغییرش بدی اون زمان که ملت میومدن مینالیدن از بازی هی میومدی الکی با دفاع لجنداری تعریف میکردی حالا میفهمی بچه ها چی میکشیدن البته الان اپدیت دادن خیلی بهتر شده نسبت به اون اوایل که بازی بدون اپدیت بود و ما با دفاع تاکتیکال امسال ایباربو و دومبیارو باید مهار میکردیم بعد توهی میومدی تعریف میکردی از بازی میگفتی منو داداشم بازی میکنیم بدون مشکل تو حتی با داداشتم دفاع لجنداری بازی میکنی:))
3-پینگ مهمه سرعت خیلی مهم نیست برو توی ران اینو بینویس ببین چنده عدد جلو تایم پینگته ping -t 8.8.8.8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or