آخرین ویرایش:
هیچکس اون زجری که من توی التیمیت با بوفون کشیدم رو نکشیده واقعا افتضاحه .هندانوییچ خدایی بعد اپدیت واکاشیزوماست پرتاب دستها و شروع مجدد هاشم عالیه واقعا هیچی کم نداره ولی الان چند سالی هست که گزارشگر بازی اسمشو نمیگه تازه قیافه ش هم درست نیست واقعا در حقش اجهاف شده البته بازی های واقعی شو هم چند بار دیدم اونجا هم گولاخه:d
وقتی توپ رفت توی اوت بازیکنت توپو برداشت چند دقیقه هیچی نزن یه نفر دیگه میاد برمیداره توپو ولی مثه pes06بشه بازیکن رو خودت عوض کنی که کی پرتاب بکنه ندارهچطوري ميشه بازيكن پرتاب كننده ي اوت رو عوض كرد؟
ديروز يه دست تو التيميت بازي كردم يارو تبمش دروازه بانش اورال ٥٢ بود ٤ تا بازيكنش برنزي بودن فقط و فقط يه ولبك داشت، بازيش هم مزخرف بود فقط پاس ميداد اما به طرز عجيبي همممممه ي پاساش درست ميرسيد
ايشون اخر بازي با ٢ شوت و يه دونه تو چارچوب مني كه ١٤ تا شوت داشتم سه بار زدم به تيركش رو برد
هيچي ديگه دارم ميرم يه دسته نو بخرم :-D
واقعا خدا رو شکر کسی که این گل رو زد من بودم
وگرنه دسته رو میشکوندم:d
[video=aparat;l3Zic]http://www.aparat.com/v/l3Zic[/video]
#Feelthebugs
من دارم ، ریجن 2 ، فقط گزارش انگلیسی یا عربی داره ، حسام الشوالی هست و یکی دیگه ، بد نیست ، خیلی خوبم نیست ، من گرفتم گفتم اخ جون از دست حرفای تکراری مارتین تایلر راحت میشم دیدم اصن به پرچونگی واقعیتشون نیستن :d وقتی هم که گل میزنی خیلی بی روح انگار ممدمیثاقی فان فوتبال 120 داره گزارش میکنه .. فقطم اسم بازیکنای تیمای معروفو میگهسلام دوستان
نسخه فیفا 15 با گزارشگر عربی گیر میاد تو بازار؟؟؟
گزارشگر ها عربش معروفن؟
1-زیاد فرقی نمیکنه ولی بی تاثیرم نیست در حد چند ده xp فرقشهسه سوال
1.من بالاخره از امروز تونستم چون مفت:d شد psn فیفا رو آنلاین بازی کنم در واقعه قبلا 3 دست با پلاس مفت gta بازی کرده بودم تو اون بخش که division بالا میره بازی کردم امروز ی دست فینال زدم که بردم رفت division 9 بعد با ی حریف دیگه تو این دیویژن بازی کردم 3 بر هیچ جلو بودم عوضی تابلو اومد از بازی بیرون سوال من اینه که هر گل که میزنی امتیازی چیزی تو اون نوار کوچیک بالا که با xp نشان میده بیشتر میده یا نه؟؟
در واقعه برد 2 هیچ با برد 5 هیچ اون جایزش فرق داره؟؟
2.بعد اینکه من نمیخوام دستم tactical باشه میرم تغییر بدم روش نمیشه رفت اجازه نمیده چرا؟؟
3.برا اینکه بازی ریپ نزنه چه کار باید بکنم کلا ریپ داره اینترنتی هست که این مشکل نداشته باشه؟؟؟ نت من 2 مگه سرعتش و م ب ی ن نت هست