FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
روی Legendary من دیگه 3 سالی هست عادت کردم ! با اینکه بازی هر سال تفاوت پیدا میکنه اما بعد چند روز بازی کردن راحت حریف ها رو شکست میدم . اگر قلق کار بیاد دستتون ، راحت هست اما باید تمرکز کافی داشته باشی و بدونی تو چه موقع باید چه کاری رو انجام بدی . من تو همین نسخه ی فیفا 15 با تیم لیورپول که بازی میکنم ، همه ی حریف ها رو شکست دادم و بیشتر اوقات بالای 3تا ازم میخورن :دی

امروز یه تیم جمع جور ساختم :دی هنوز داخل بازی نرفتم و از طریق APP بازی یک سری پک باز کردم

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cHdxqiDPnLji1:ps3

Untitledffd.png

از دوستان UT باز یه سوال داشتم . به نظرتون ارزش داره من در حد 10$ فیفاپوینت بخرم و پک باز کنم ؟ من یک سایت رفتم دیدم مثل اینکه دو نوع FIFA Point وجود داره یکی Season Ticket یکی هم Normal فرق این دوتا چیه ؟

امروز یه تیم جمع جور ساختم :دی هنوز داخل بازی نرفتم و از طریق APP بازی یک سری پک باز کردم

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cHdxqiDPnLji1:ps3

Untitledffd.png

از دوستان UT باز یه سوال داشتم . به نظرتون ارزش داره من در حد 10$ فیفاپوینت بخرم و پک باز کنم ؟ من یک سایت رفتم دیدم مثل اینکه دو نوع FIFA Point وجود داره یکی Season Ticket یکی هم Normal فرق این دوتا چیه ؟

سوالت رو جواب میدم اما دفعه ی بعد تو http://forum.bazicenter.com/thread92170/page14/ بپرس .

به نظر من ارزش نداره ، من خودم اینقدر سر پوینت ها خرج کردم اما حداکثر TOTS Tuprak برام در اومده . اگه میخوای بگیری موقعی که تیم سال از طرف EA انتخاب میشه بگیر تا یارها TOTY داخلش باشن . درمورد سوال دومت باید بگم که Season Ticket قیمتش 20$ هست و 20% تخفیف روی DLCهای بازی FIFA و به مدت 24 هفته ، هر هفته یک گلد پک بهت داده میشه و سه روز دسترسی زودتر به سه بازی Madden NFL 15, NHL 15, and FIFA 15 ... چون سه تاشون اومدن این مورد آخری دیگه نیازت نمیشه .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه سوال:یه بنده خدایی قرار برای من فیفا 15 بیاره که حدود 180 تومن در میاد.ولی خب رجین 2 هست.اکانت من روی ps4 آمریکا هست،می خواستم ببینیم می تونم آنلاین بازی کنم چون بازیم ریجین 2 هست؟به نظر شما می ارزه؟

سلام دوستان یه سوال:یه بنده خدایی قرار برای من فیفا 15 بیاره که حدود 180 تومن در میاد.ولی خب رجین 2 هست.اکانت من روی ps4 آمریکا هست،می خواستم ببینیم می تونم آنلاین بازی کنم چون بازیم ریجین 2 هست؟به نظر شما می ارزه؟

بله، راحت میشه بازی کرد. فقط نمیشه Fifa Point خرید. برای این کار باید ریجن بازی با ریجن اکانتتون یکی باشه.
در کل ریجن اکانت و بازی برای خرید DLC و باقی متعلاقت بازی که اینترنتی قابل خرید هستن مهمه، در باقی موارد هیچ اهمیتی نداره.

منم در كمال ناباوري بازي رو خريدم چرا نميدونم ، چون قرار بود هفته بعد بخرمش ، جو مارا گرفت :d
بازي توي Santiago Bernabeu واقعا لذتبخش بود ، عجيب حال داد بهم ، فقط 3 دست بازي كردم و همه چيز بازي عاليه
دروازه بان ها هنوزم جلو ميان اما اونقدر راحت گل نميخورن ! كلا خيلي خوب شدن مخصوصا روي شوت ها و البته خروج ها !
كلي انيميشن به بازي اضافه شده كه به مرور زمان ميشه ديدشون !
فيزيك و استايل بازيكنا و همچنين وزن بسيار مناسب توپ را دوست ميداريم ، پاسكاري و استفاده از فضاها براي باز كردن بازي واقعا حال ميده
شور و شوق و هيجان موجود داخل ورزشگاه واقعا بي نظيره ، با هدفون بازي كنيد :d
كلا فيفا بازا سال خوبي رو پيش رو دارن ، منم كه تفريحي ميزنم لذت خودمو ميبرم :d

منم در كمال ناباوري بازي رو خريدم چرا نميدونم ، چون قرار بود هفته بعد بخرمش ، جو مارا گرفت :d
بازي توي Santiago Bernabeu واقعا لذتبخش بود ، عجيب حال داد بهم ، فقط 3 دست بازي كردم و همه چيز بازي عاليه
دروازه بان ها هنوزم جلو ميان اما اونقدر راحت گل نميخورن ! كلا خيلي خوب شدن مخصوصا روي شوت ها و البته خروج ها !
كلي انيميشن به بازي اضافه شده كه به مرور زمان ميشه ديدشون !
فيزيك و استايل بازيكنا و همچنين وزن بسيار مناسب توپ را دوست ميداريم ، پاسكاري و استفاده از فضاها براي باز كردن بازي واقعا حال ميده
شور و شوق و هيجان موجود داخل ورزشگاه واقعا بي نظيره ، با هدفون بازي كنيد :d
كلا فيفا بازا سال خوبي رو پيش رو دارن ، منم كه تفريحي ميزنم لذت خودمو ميبرم :d

وزن توپ خوبه؟ :دی
پس چرا همه از سبک بودن توپ شاکی هستن؟ :دی

بانک میزنی نوید؟ :دی هر بازی میاد تو بازار روز اول میبینی این نوید داره بازی میکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or