FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:
من نسخه دیجیتالی خریدم و وقت و حجم ترافیک ندارم واسه دانلود
به نظر شما کسی که نسخه فیزیکی داره بشه ازش گرفت و گذاشت توی دستگاه تا نصب بشه بعد بدون دیسک بشه اجراش کرد چون خریداری شده!!!
به نظر شما شدنی هست یا باید همون قضیه PSX Downloader رو پیش گرفت!

نه این روش جواب نمیده ... یا باید با کنسول دانلود کنید یا با PC ... البته میتونید از کسی که بازی رو دانلود کرده با PC فایلها رو بگیرید و انتقال بدید به کنسول

نه ارور نمیده و can not download نمیزنه که! ببین با این برنامه psx download helper میخوای نصب کنی بازی رو به هر بخش 4 گیگی تقسیم میکنه دیگه خوب! مثلا بخوای با خود کنسول دانلود کنی حجم کلی رو نشون میده.مثلا میزنه 13 گیگ و هرچقدر دانلود کنی کم کم از اون 13 گیگ پر میکنه
اما با psx download helper که اومدم بزنم چون باید پارت پارت فایل ها رو میدادم اینطور عمل کرد:
فایل اول رو که دادم داشت میریخت تو کنسول حجم رو هم 3000 مگابایت زد! یعنی بر مبنای 3000 مگابایت اون خط دانلود پر میشد و بعدش زد دانلود شده! اما خوب به طبع نشده دیگه! بقیش مونده! بعد که پارت اول تموم شد تو برنامه لینک پارت دوم خواست دادم اونم نصب شد( اینجا دیگه خطی واسه دانلود مشخص نبود! وایساده بودم بریزه تو دستگاه.مودم رو میدیدم داره بین پورت کامپیوتر و ps4 چشمک میزنه میفهمیدم داره کار میکنه و میریزه) پارت سوم هم به همین ترتیب تا اینکه رسید پارت آخر که 800 مگابایتی بود! اونو دادم دیگه هر کار کردم نصب نشد.جالب اینه رو حجم بازی دانلود شده تو دستگاه میزنم میگه 9535مگابایت از 14 گیگ دانلود شده!
مشکل چیه؟راه حلی نداره؟ پارت آخر مشکل داره دوباره اونو دانلود کنم؟
من حدس میزنم چون هنوز امکان بازی باز نشده( دیشب باز نشده بود دیگه.الان ساعت 10:30 باز میشه) اجازه نصب و دانلود پارت آخر رو نمیداد
بهترین کار اینه که همه پارت ها رو بذاری داخل یه پوشه بعد از داخل نرم افزار بری setting بعد تیک auto find replacefile رو بزن.فولدر رو انتخاب کن دیگه خودش فایل ها رو خودکار میریزه نمیخواد تک تک بدی به برنامه

بهترین کار اینه که همه پارت ها رو بذاری داخل یه پوشه بعد از داخل نرم افزار بری setting بعد تیک auto find replacefile رو بزن.فولدر رو انتخاب کن دیگه خودش فایل ها رو خودکار میریزه نمیخواد تک تک بدی به برنامه

این کار رو یکی از دوستام گفت انجام دادم ولی تو حالتی بود که 3 پارت اول رو ریخته بودم و فقط پارت آخر مونده بود.دیدم نصب نمیشه اون تیک auto find replacefile رو زدم.قبلش تیک نداشت ولی همشون تو یه فولدر بودن.اما باز نصب نشد.ممکنه از اول چون اون تیک رو نزدم وسطش زدم عمل نکرده؟ پاک کنم از اول بزنم بریزه با اون تیک زدنه حل میشه؟؟

این کار رو یکی از دوستام گفت انجام دادم ولی تو حالتی بود که 3 پارت اول رو ریخته بودم و فقط پارت آخر مونده بود.دیدم نصب نمیشه اون تیک auto find replacefile رو زدم.قبلش تیک نداشت ولی همشون تو یه فولدر بودن.اما باز نصب نشد.ممکنه از اول چون اون تیک رو نزدم وسطش زدم عمل نکرده؟ پاک کنم از اول بزنم بریزه با اون تیک زدنه حل میشه؟؟
آره کلا پاکش کن دوباره اینجوری بریز احتمالا درست میشه

سلام
کسی تونسته انلاین بزنه ؟ برای من حریف پیدا میکنه ولی وصل نمیشه و این پیغام رو میده :
Your NAT Is Currently RESTRICTIVE
set your NAT to open

اول يه تست اينترنت از قسمت network ps4 بگير ببين Nat كانكت ميشه يا نه اگه نشد مشكل تنظيمات نتت يا از مودمت هست

بعد از ی عمر آلتیمیت زدم نچسبید بهم ترجیح میدم اگر میخوام ی تیم. کوچیکو بزرگ کنم تو کریر ی مربی باشم ی تیم مثل لستر یا ساوتهمپتونو بزرک کنم....البته خوب تو آلتیمیت تیمتو معرفی میکنی اونجا نه...اما حسه کریر به فوتبال واقعی نزدیکتره البته شاید بعدن نظرم عوض بشه .....بهترین کار تو کریر team sheet که اضافی شده چندین سیستمو میشه برای لیگ های مختلف فصلت انتخاب کنی و این جابه جای بازیکن تو سیستم حرف نداره میشه بهر کدام راحت بگی چیکار کنن قشنگ میشه اتوبوسی سیستم چید تو بازی هم park the bus زد بهمه هم بگی چجوری دفاع کنن آدمو از سر در گمی در آوردن با این روش ....آپدیت تیم ها هم به خوبی انجام دادم ...بهترین مورده بخشه کریر که اضافی شده همان team sheetکه واقعا ی فکره خوب بوده همه موارد ی تیمو میشه تو ذهنت آماده کنی و به همه بگی چیکاره هستن....

مگه نباید فایلو انتخاب کنی خودت برای انتقال؟! چجوری خودش اتواتیک میده فایلو ؟! مگه نباید select کنیم فایلو؟!

مگه نباید فایلو انتخاب کنی خودت برای انتقال؟! چجوری خودش اتواتیک میده فایلو ؟! مگه نباید select کنیم فایلو؟!
نه.وقتی همه پارت ها داخل یه پوشه باشن لازم نیست جدا انتخاب کنی.داخل کنسول اینترنت رو فعال کنی خودش میریزه همه رو

سلام
کسی تونسته انلاین بزنه ؟ برای من حریف پیدا میکنه ولی وصل نمیشه و این پیغام رو میده :
Your NAT Is Currently RESTRICTIVE
set your NAT to open
باید NAT type رو عوض کنی ، احتمالا برا شما 3 هست باید به 1 یا 2 تغییرش بدین ، برا 1 کانکشنتون باید bridge باشه ...

بچه ها بخشی هست تو فیفا که من با دوستم آنلاین بتونم بازی کنم باهاش بازی دوستانه؟؟ یعنی من هر تیمیو خواستم بردارم اونم همینطور ؟؟همان بخش friendelly onlineهست؟؟
ما هیچ کداممان اعتبار psn نداریم برا اینکه بازی کنیم و جفتمان psn uk ساختیم و جفتمانم بازیمون ریجن آل هست مشکل پیدا نمیکنیم که؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه باید چه اکانتی بخریم؟؟؟؟؟ شرمنده ها من تو عمرم آنلاین بازی نکردم با کسی اکانتم نخریدم...هر کشوری و منطقه ای اکانت خودشو شنیدم داره ما با شرایط بالا چه اکانتی باید بخریم تا مشکل پیش نیاد
لطفا یکی کمکم کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or