FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی میکنن حجم اپدیت 1.1 چقدره؟

- - -ویرایش - - -

از دوستانی که بازی رو با کامپیوتر دانلود کردن و میخوان با PSX DOWNLOAD HELPER انتقال بدن یه سوالی دارم.کسی نصب کرده بازیو؟
بهم یه پ.خ بده
مرسی

من با این اومدم بریزم تو دستگاه 3 تا فایل اولی رو ظاهرا ریخته چهارمی نشد انگار! لامصب اولین فایل رو میریزه بعدش اون خط پر شدن دانلود میره و میزنه نصب شده بقیه رو باید وایسی خود برنامه لینک بخواد تا متوجه شی!
الانم هر کار کردم چهارمی نصب نشده. رو اطلاعات خود بازی هم زدم نوشته 9535 MB دانلود شده! از 14 گیگ....
برایه شما ارور میده؟ که نمیرزه مثلا تو دستگاه میزنه can not download اگه اره متاسفانه فایلت خراب دانلود شده دوباره باید دانلودش کنی!

- - -ویرایش - - -

کسی دقیقا میدونه آپدیت 222mb برا چی هست دقیقا فارسی بگید بهتره ؟؟؟/
برا آپدیت سیستم تیم ها و نقل و انتقالات باید به psn هم وصل بود رفت تو بازی و آپدیت کرد؟؟؟؟/ اعتبارpsn که مهم نیست چون من ندارم.......
مرسی

خداییش خیلی عالی شده بازی٬ خوبیهاش که خیلی زیاده فقط ایراداش رو میگم :
۱- ريال مادرید=باگ! لامصب با هر کی بازی میکنم آنلاین ریال مادرید برمیداره!‌ اینکه بازیکن سرعتی مثل رونالدو توپ رو بگیره و و کل زمین رو بره و هیچکس بهش نرسه یخورده شبیه PES شده
۲- قبل اینکه بازی شروع بشه قسمت skill moves یخورده افت فریم داره
۳-بغیر از نسخه ای که واسه جام جهانی میزنه فیفا هیچوقت به تیمهای ملی بها نمیده :(
بغیر از مورد سوم امیدوارم بقیه با آپدیت درست بشه:)

دوستانی که بازی میکنن حجم اپدیت 1.1 چقدره؟

- - -ویرایش - - -

برایه شما ارور میده؟ که نمیرزه مثلا تو دستگاه میزنه can not download اگه اره متاسفانه فایلت خراب دانلود شده دوباره باید دانلودش کنی!

- - -ویرایش - - -
نه ارور نمیده و can not download نمیزنه که! ببین با این برنامه psx download helper میخوای نصب کنی بازی رو به هر بخش 4 گیگی تقسیم میکنه دیگه خوب! مثلا بخوای با خود کنسول دانلود کنی حجم کلی رو نشون میده.مثلا میزنه 13 گیگ و هرچقدر دانلود کنی کم کم از اون 13 گیگ پر میکنه
اما با psx download helper که اومدم بزنم چون باید پارت پارت فایل ها رو میدادم اینطور عمل کرد:
فایل اول رو که دادم داشت میریخت تو کنسول حجم رو هم 3000 مگابایت زد! یعنی بر مبنای 3000 مگابایت اون خط دانلود پر میشد و بعدش زد دانلود شده! اما خوب به طبع نشده دیگه! بقیش مونده! بعد که پارت اول تموم شد تو برنامه لینک پارت دوم خواست دادم اونم نصب شد( اینجا دیگه خطی واسه دانلود مشخص نبود! وایساده بودم بریزه تو دستگاه.مودم رو میدیدم داره بین پورت کامپیوتر و ps4 چشمک میزنه میفهمیدم داره کار میکنه و میریزه) پارت سوم هم به همین ترتیب تا اینکه رسید پارت آخر که 800 مگابایتی بود! اونو دادم دیگه هر کار کردم نصب نشد.جالب اینه رو حجم بازی دانلود شده تو دستگاه میزنم میگه 9535مگابایت از 14 گیگ دانلود شده!
مشکل چیه؟راه حلی نداره؟ پارت آخر مشکل داره دوباره اونو دانلود کنم؟
من حدس میزنم چون هنوز امکان بازی باز نشده( دیشب باز نشده بود دیگه.الان ساعت 10:30 باز میشه) اجازه نصب و دانلود پارت آخر رو نمیداد

آخرین ویرایش:
الان وارد بازی شدیم آپدیت و خودش میگه یا باید بریم جایی تو بازی ؟

داداش دستگاهتو وصل به نت کنی و تو تنظیماته دستگاهت آپدیت اتوماتیک باشه با هر وصل شدن به نت قبله اینکه بری تو بازی هر بازی که تا حالا داشتی و رو دستگاهت بازی کردی آپدیتاشون اتومات وار دانلود میشه نخواستی دانلود بشه option یزن delete کن خواستی بزار آپدیت بشه....بازی مشکلات آنچنانیم نداره شاید یکم گلراش شیر میشن یا گاهی سوتی بدن که تو فوتبالم همینجوریه من تو این چند 2 روز بازی ی بار فقط گلرم سوتی داده اونم نمیشه گفت مشکل شوتیت داشم گلرم نصفه نیمه گرفت از زیر دستش رفت تو گل اونم گاهی طبیعی.... که زیاد فکرت تو آپدیت بره اما خوب ی چنتا مورد دیگه هم داره آپدیتش

یکیم جوابه منو بده لطفا برا آپدیت ترکیب تیم ها باید به نت وصل باشم کافیه برم تو بازی به psn هم باید متصل بشم؟؟؟؟ من psn اعتبار نداره مشکل که نداره

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:
من نسخه دیجیتالی خریدم و وقت و حجم ترافیک ندارم واسه دانلود
به نظر شما کسی که نسخه فیزیکی داره بشه ازش گرفت و گذاشت توی دستگاه تا نصب بشه بعد بدون دیسک بشه اجراش کرد چون خریداری شده!!!
به نظر شما شدنی هست یا باید همون قضیه PSX Downloader رو پیش گرفت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or