FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازی های PS4 را این هفته به صورت رایگان آنلاین بازی کنیدسونی این هفته به تمام بازیبازانی که عضو PS Plus نیستند اجازه می دهد که بتوانند تمام بازی های PS4 را به صورت رایگان آنلاین بازی کنند. سونی این اعلامیه را در بلاگ رسمی خود منتشر کرده است و اضافه کرده است که از تاریخ 26 سپتامبر و ساعت 8 صبح محلی شروع می شود.
98566295168838684481.png

دوستان من مشكل دانلود دارم نميدونم چرا اينجوريه بازي اولش كه 3گيگ گرفت بعدش هم كه رفتم توي information هركاري ميكنم بيشتر از 6740 مگابايت نميره جريان چيه ؟ مشكل نت هم ندارم سرعتش هم خوبه

با PC دانلود کنید، از شر این مشکلات خلاص میشید. راحت با بالاترین سرعت میزنید، این همه دردسر هم نداره :دی
مدیریت دانلود هم روی PC به مراتب راحت تره :دی

آقا من قبلا pes بازي ميكردم كه به خاطر ورژن مزخرف 14 اين بار فيفا رو خريدم. اما واقعا وقتي روي legend يا world ميذاري نميشه توپ رو از حريف گرفت. توي pes يه دكمه بود كه وقتي نگه ميداشتي ميرفت بازيكن صاحب توپ رو تعقيب ميكرد و توپ رو ازش ميگرفت. اينجا چطور ميشه توپ رو گرفت از حريف؟

آقا من قبلا pes بازي ميكردم كه به خاطر ورژن مزخرف 14 اين بار فيفا رو خريدم. اما واقعا وقتي روي legend يا world ميذاري نميشه توپ رو از حريف گرفت. توي pes يه دكمه بود كه وقتي نگه ميداشتي ميرفت بازيكن صاحب توپ رو تعقيب ميكرد و توپ رو ازش ميگرفت. اينجا چطور ميشه توپ رو گرفت از حريف؟

اینجا یه دکمه کار Contain رو انجام میده، همون X، ولی فقط با فاصله بازیکن رو تعقیب میکنه و توپ گیری نمیکنه، برای توپ گیری باید از دکمه شوت استفاده کنید. اونم باید دقیقاً به موقع باشه، اگه بد موقع بزنی خیلی راحت جا میمونی. میتونی با دکمه های دیگه مدافع دوم رو هم بیاری برای پرس بیشتر. سیستم دفاعی تیمت رو هم دست کاری کن تا به ترکیب مطلوب دست پیدا کنی. کلاً از سال 2012 به بعد توپ گیری توی فیفا سخت شده و مثل گذشته نیست.

همونطوری که دوستمون گفت فیفا مثل PES یک دکمه مجزا برای توپگیری نداره . برای کار دفاعی بهت توصیه می کنم اینطوری عمل کنی :

در جریان بازی تو دو بازیکن تحت کنترل داری . بازیکن اول اون کسی که کنترلش در اختیار توئه و فلش بالا سرش روشنه و می تونی حرکتش بدی . با این بازیکن سعی کن بری سمت بازیکنی که فکر می کنی بازیکن صاحب توپ حریف بهش پاس میده . اما برای برای پرس کردن بازیکن صاحب توپ دکمه R2 بزن ، اینطوری خود کامپیوتر یکی دیگه از بازیکنات برای پرس به بازیکن صاحب توپ نزدیک می کنه . اگر روی این شکل دفاعی مسلط بشی هم بازیکن صاحب توپ حریف تحت فشار قرار می گیره و هم فضای پاس دادن براش بستی . البته این شکل دفاع برای میانه زمین موثره و وقتی بازیکن حریف به محوطه جریمه رسید هم بازیکن تحت کنترلت سمتش ببر و هم با زدن R2 یک بازیکن دیگرو بهش نزدیک کن .

البته من دکمه های کنترلر شبیه PES کردم و در حالت کلاسیک فکر می کنم R1 پرس کنه

نکته دیگه هم اینه توی FIFA مثل PES اصلا برای توپگیری به بازیکن حریف بی مهابا حمله ور نشو . فقط فضاهارو ببند اینطوری بتدریج می تونی بخوبی سازمان دفاعیت قوی کنی و درجه لجندری هم شکست بدی .

از دوستانی که بازی رو با کامپیوتر دانلود کردن و میخوان با PSX DOWNLOAD HELPER انتقال بدن یه سوالی دارم.کسی نصب کرده بازیو؟
بهم یه پ.خ بده
مرسی

دوستان شما با چه برنامه ای بازی از pc به کنسول انتقال دادید؟
من از PSX DOWNLOAD HELPER استفاده کردم وصل نمیشه

من با این اومدم بریزم تو دستگاه 3 تا فایل اولی رو ظاهرا ریخته چهارمی نشد انگار! لامصب اولین فایل رو میریزه بعدش اون خط پر شدن دانلود میره و میزنه نصب شده بقیه رو باید وایسی خود برنامه لینک بخواد تا متوجه شی!
الانم هر کار کردم چهارمی نصب نشده. رو اطلاعات خود بازی هم زدم نوشته 9535 MB دانلود شده! از 14 گیگ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or