FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آموزش ؟ یعنی خود آلتیمیت نداره دیگه
فکر کنم منظورت اونیه که اولین بار که وارد fut میشی بهت میگه که میگه تیم مسی رو بردار یا ... و چمستری رو یاد میده
نه ؟

با سرعت 60kb نزدیک 60 ساعت طول میکشه که یه فایل 13 گیگی دانلود بشه. مگه میشه یه شبه دانلودش تموم بشه؟
دیگه شده!:d کلا از رو PC که نتونستم انقدر سرعت پایین بود..گزاشتم رو کنسول ساعت 12اینا صبح ساعت 8.30 90% رفته بود بعد تا 10 دیگه تموم شد.. احتمالا نصف شب سرعت رفته بالا

دیگه شده!:d کلا از رو PC که نتونستم انقدر سرعت پایین بود..گزاشتم رو کنسول ساعت 12اینا صبح ساعت 8.30 90% رفته بود بعد تا 10 دیگه تموم شد.. احتمالا نصف شب سرعت رفته بالا

فکر کنم کاملا دانلود نشده ، یه مقدار که میره بهت اجازه میده بازی کنی . الان به تمامی بخش ها دسترسی داری ؟

اوضاع نت ام امروزا بدجوری خراب شده دیشب داشتم بازی میکردم با یه بنده خدایی بیچاره میدونم چه زجری کشید و چشاش داغون شد ولی نامرد نزد بیرون تا بازی 3_0 به نفع من بشه :dاشکال نداره امروز نت ام رو 1 مگ میکنم

تنها نکته منفی بازی از نظر من سبک شدن توپ باز هست نمیدونم چرا توپ رو سبک کردن و یه باگ هم داره دیشب کشفش کردم به نام مسی :| لامصی خیلی سریع شده

خوش بحال بعضی دوستان که با سرعت عالی دانلود میکنند !
متاسفانه من از دیشب ساعت 10 شروع به دانلود کردم تازه الان شده 4 گیگ دانلود کرده ! نمیدونم تا کی میخواد 10 گیگ بعدی رو دانلود کنه!
کانکشن کنسول هم تست گرفتم سرعت دانلود 600 کیلوبایت ست شده ! در صورتی که سرعت اصلی دانلودم 3 مگ هست اما نمیدونم چرا با کنسول خیلی کم کانکت میشه ! راه حلی دارین دوستان بگید که سرعت دانلود تو کنسول بیشتر بشه ؟
البته من DNS های مختلفی از جمله DNS‌ گوگل که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستش و همینطور DNS خود شرکت شاتل (سرویس دهنده اینترنتم) هم تست گرفتم فایده نداشت ! نمیدونم چرا !!
دوسته عزیز برایه منم همینطوره جالبیش میدونی چیه برایه من از ساعت 8صبح تا 12:30 ظهر سرعت با کنسول بالاترین سطحشه!اما تو پی سی تمامه 24 ساعت سرعت ثابته!از این به بعد خواستی بازی دانکنی به نظرم با پی سی انجام بده.اینجوری الکی دستگاهم روشن نیست.

بازی نسبت به دمو کند تر شده و نمی دونم چرا هر چی سینا از این فیفا می خواد همون اتفاق می افته ! :دی با این حال به کندی 14 هم نیست و من از سرعت بازی در مجموع راضیم . واکنش گلر ها عالی و سرور ها هم با حضور 120 پلیر انلاین !! ( که طبیعی هست چون بازی هنوز ریلیز رسمی نشده ) فوق العاده است ! رئال مادرید همچنان قوی ترین تیم هست و ایتالیا هم که کلا تار و مار شده . منچستر یونایتد دفاع نداره و در عوض حملش واقعا وحشتناکه ! در مجموع این نسخه رو از دست ندید .

p.s : سینا بدو دانلود کن منتظرتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or