آخرین ویرایش:
کسی نیست جواب سوالی به این سادگی رو بده ؟
میشه ولی سرورا خلوته :d کسی نیست باهاش بازی کنی :dبچه ها ميشه آنلاين بازى كرد؟
با سرعت 60kb نزدیک 60 ساعت طول میکشه که یه فایل 13 گیگی دانلود بشه. مگه میشه یه شبه دانلودش تموم بشه؟برای منم دانلود شد 1 شبه با کنسول.. با 60Kb :d
دیگه شده!:d کلا از رو PC که نتونستم انقدر سرعت پایین بود..گزاشتم رو کنسول ساعت 12اینا صبح ساعت 8.30 90% رفته بود بعد تا 10 دیگه تموم شد.. احتمالا نصف شب سرعت رفته بالابا سرعت 60kb نزدیک 60 ساعت طول میکشه که یه فایل 13 گیگی دانلود بشه. مگه میشه یه شبه دانلودش تموم بشه؟
با 600 Kb بوده اشتبا گفتی :dبرای منم دانلود شد 1 شبه با کنسول.. با 60Kb :d
دیگه شده!:d کلا از رو PC که نتونستم انقدر سرعت پایین بود..گزاشتم رو کنسول ساعت 12اینا صبح ساعت 8.30 90% رفته بود بعد تا 10 دیگه تموم شد.. احتمالا نصف شب سرعت رفته بالا
لامصی خیلی سریع شدهتو system storage management رو فیفا زدم زده 14/14GB !فکر کنم کاملا دانلود نشده ، یه مقدار که میره بهت اجازه میده بازی کنی . الان به تمامی بخش ها دسترسی داری ؟
دوسته عزیز برایه منم همینطوره جالبیش میدونی چیه برایه من از ساعت 8صبح تا 12:30 ظهر سرعت با کنسول بالاترین سطحشه!اما تو پی سی تمامه 24 ساعت سرعت ثابته!از این به بعد خواستی بازی دانکنی به نظرم با پی سی انجام بده.اینجوری الکی دستگاهم روشن نیست.خوش بحال بعضی دوستان که با سرعت عالی دانلود میکنند !
متاسفانه من از دیشب ساعت 10 شروع به دانلود کردم تازه الان شده 4 گیگ دانلود کرده ! نمیدونم تا کی میخواد 10 گیگ بعدی رو دانلود کنه!
کانکشن کنسول هم تست گرفتم سرعت دانلود 600 کیلوبایت ست شده ! در صورتی که سرعت اصلی دانلودم 3 مگ هست اما نمیدونم چرا با کنسول خیلی کم کانکت میشه ! راه حلی دارین دوستان بگید که سرعت دانلود تو کنسول بیشتر بشه ؟
البته من DNS های مختلفی از جمله DNS گوگل که 8.8.8.8 و 8.8.4.4 هستش و همینطور DNS خود شرکت شاتل (سرویس دهنده اینترنتم) هم تست گرفتم فایده نداشت ! نمیدونم چرا !!