FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
منم با قیمت ۲۳۰ تومن دیشب بازیو خریدم.همین اول میگم امیدوارم دوستان با قیمتهای تخیلی این بازیو نخرن.
گیم پلی بازی خیلی بهتر شده و سنگینی بازیکنا و توپ خیلی بیشتر حس میشه,انیمیشن حرکات بازیکنا بنظرم یکی از بزرگترین پیشرفت های بازیه.هوش مصنوعی هم ارتقا خوبی پیدا کرده , دروازه بانها خیلی حرکات جدیدی برای دفع توپ انجام میدن که خیلی هیجان انگیزه.طراحی جدید team managment واقعا خوبه.
اوج گرافیک بازی تو هوای بارونیه که یکی از مشکلات رو اعصاب نسخه های قبل که قطرات بارون خیلی بزرگ بودن کل صفحه رو میگیرفتن دیدن بازیو سخت میکردن کاملا حل شده و فوق العاده واقعی شده پخش شدن آب و سر خوردن بازیکنا و خیس و گلی شدن لباس هاشون خیلی عالیه.جو و اتمسفر ورزشگاه از شماره قبل که خیلی خوب بود بهترم شده و خوشحالی بعد گل هم یه پیشرفت عالی پیدا کرده و از اون حالت خشک و بی حس حال شماره های قبل دراومده و موقع گل زدن واقعا از سر جام بلند میشن برای خوشحالی جمعه شدن بازیکنا و تکون خوردن دوربین هم از دلایل اصلیشه.طراحی صورت بازیکنا بدون هیج مشکلیه.طراحی چمن باورنکردنیه اواخر نیمه دوم باورم نمیشه که چقدر طبیعی این چمن تغییر شکل داده و گرافیک این شماره به معنای واقعی نسل جدیده.
این هایلایتی بین دو نیمه و بعد بازی با یه آهنگ نشون داده میشه خیلی جالب وزیبا کار شده.هنوز مد های بازی رو تست نکردم ولی اطمینان دارم که مشکلی ندارن.
بنظر من این شماره یکی از بی نقص ترین فیفایی بود که تا الان بازی کردم و ارزش پول روز اول خریدنشو داره.

سلام واقعا چه قدر دلچسبه با چلسی ترکیب 5.4.1 بزاری بعد بزاری تو park the bus خیلی دلچسبه چندا تیم بر داشتم زیادم گل خوردم و باختم از امینو و کیاووش ولی این فکر کنم عالی باشه اگه می خواید خط حملتون رو امتحان کنید منو ادد کنید در ضمن درسته ارسنالیم ولی چون تاکتیکم اتوبوس پارک کردن هست چلسی بر می دارم موفق باشید

psn id : saman_arsenal

دوستانی که نسخه اصلی رو بازی کردن ، از نظر گیم پلی با نسخه دمو فرقی کرده یا نه ؟!
والا از نظر من که بهترین فیفای ساخته شده تا به امروزه... یه چیزِ بهبود یافته و کامل تر به نسبت فیفا 12 که واقعا از فیفا 13 و فیفا 14 بهتر بود!
منتهی این اتوبوس گذاشتن خیلی بد هست. باید توانایی حفظ توپ و پاسکاری رو داشته باشید. یعنی مقداری حوصله میخواد. حوصله گذاشتن باعث میشه بتونید گل بزنید. توی آنلاین هم وقتی که این کار رو بکنید حریف دیگه نمیتونه اتوبوس بذاره. اتوبوس فاز حمله تیم رو به طور کلی نابود میکنه. البته اگه با تیمایی مثل رئال یا بایرن یا بارسا بازی کنید می تونید از ضد حمله استفاده کنید اما اگه از تیمایی مثل چلسی و آرسنال و خصوصا تیمای ایتالیایی استفاده میکنید بهتره اتوبوس نذارید چون بازیکنای سرعتی کمتری دارن.
ویرایش: در مورد چلسی مقداری اغراق شد. ویلیان و هازارد سرعت خوبی دارن. ضد حمله بزنید آقا:دی
فیفای جدید مثل نسخه قبل بازیکنای سرعتی رو خیلی کارآمد کرده. مشکل LB + مثلث هم که توی نسخه 14 باعث میشد وینگرها راحت تک به تک شن به شدت کمتر شده.
نسبت به نسخه دمو بازی بهبودهایی رو داره و خب هر بازی ای نسخه اصلیش از دموش بهتر هست. به طور کلی توصیه میکنم اگه پلتفرم نسل هشتمی داری پول رو خرج فیفا بکنی. نسخه نسل هفتمی چیزخاصی نسبت به فیفا 14 نداره و بعضی مشکلات گیم پلی 14 هنوزم وجود داره:|

آخرین ویرایش:
من بازي رو دانلود كردم ولي متاسفانه هنوز اجازه بازي نداده و اون تايمر دقيقاً با حساب خودم ساعت 11 امشب ميشه بازيش كرد ، زده بود 1 روز 10 ساعت و 50 دقيقه ولي اين تايم رو ساعت 8 صبح نگاه كردم و يه مورد عجيب كه اميدوارم دانلود بازي درست انجام شده اول حجم بازي 14 گيگ بود فكر كنم بعد يهو شد حدوداً 3 گيگ اگه اشتباه نكنم نميدونم بقيه هم تو صفحه هاي قبل ديدم اينو گفته بودن حالا جريان چيه ؟

^^
این ججریان 3 گیگ شدن چیه؟ میشه دقیق توضیح بدی کجای کار یهو تبدیل میشه به 3 گیگ؟

شاید بعد دانلود سه گیگ میتونید وارد بازی بشید و بقیه اش رو تو بازی دانلود میکنه!

^^

شاید بعد دانلود سه گیگ میتونید وارد بازی بشید و بقیه اش رو تو بازی دانلود میکنه!
اول 3 گیگ دانلود میکنه بعد بقیه رو دانلود میکنه احتمالا این 3 گیگ مثه دمو هست و وقتی دانلود کرد 3 گیگ رو میره توی بازی

^^

نه تو بازي كه نرفت فعلاً‌ اون تايمر سرجاشه بايد فعلاً صبر كنيم ببينيم وقتي تموم شد چي ميشه بايد بقيشو دانلود كنم يا .... نميدونم

^^

این 3گیگ رو توقسمت دانلود نشون میده...بقیه دانلود رو توقسمت information بازی ببینید(روی icon بازی options رو بزنید گزینه information )
اجازه بازی کردن رو نوشته ساعت 10:30 فردا

دوستان چند تا سئوال داشتم:
اول اینکه من تا دیسک رو گذاشتم تو دستگاه شروع به اینستال کرد (نخندین من اولین باره PS4 بازی میکنم) مثل ایکس باکس گزینه هاینستال نداشت و اینکه چرا اینقدر سریع نصب شد تو 360 فنا میداد نصب شه این طبیعیه ؟

دوم اینکه تو بازی رفتم و برا اینکه آنلاین شم و اسکواد رو آپدیت کنم یه یوزر و پسورد ORIGIN خواست من تو ایکس باکس یکی ساختم ولی تو این زدم کار نکرد این چیه داستان میشه راهنماییم کنین

سوم و چهارم ... اینه چرا تو اینهمه سال این بازی خفن رو از خودت دریغ کردی خداااااااااااااااا خیلی خفنه بازی هیچ اشکالی از نظر من نداشته من از سال 97 دارم فوتبال بازی میکنم هم فیفا و هم PES ولی مثل این وحشی تا حالا ندیده بودم

مصطفی درست میگه اون 3 گیگ برای اینه که بری تو بازی! منتها چون ماها pre-load میکنیم بعد از 3 گیگ بقیه رو میگیریم! اون 3 گیگ رو گذاشتن که شما بتونی یه دست(همون بازی لیورپول من سیتی) بازی کنی تا بقیه دانلودت ادامه پیدا میکنه!
اونایی که فیفا 14 بازی کرده باشن میدونن که بعد اون بازی وقتی میری تو منو میبینی تیکه تیکه قسمتای مختلف بازی داره نصب میشه!
دوم اینکه تو بازی رفتم و برا اینکه آنلاین شم و اسکواد رو آپدیت کنم یه یوزر و پسورد ORIGIN خواست من تو ایکس باکس یکی ساختم ولی تو این زدم کار نکرد این چیه داستان میشه راهنماییم کنین
برید تو این لینک:https://www.origin.com/en-ie/store/
بعد از بالا my account بعد یوزر پس اوریجینتو بزن صفحه جدید که وارد شدی از سمت چپ about me یا یه همچین چیزی رو میزنی! بعد تو صفحه جدید پروفایل psn ـت رو هم اضافه کن! دیگه مشکل حل میشه

^^

این 3گیگ قضیه خاصی نداره همون دمو هست شما اگر دیسک بازیرم بگیرید اول این3گیگ میریزه بعد اجازه میده برید با اون 6تیم دمو بازی کنید تا بقیه فایلا دانلود و اینیستال بشه!درست مثله فیفا14 با این تفاوت که فیفا14 حجم اینیستال اولیش 2گیگ بود

این 3گیگ قضیه خاصی نداره همون دمو هست شما اگر دیسک بازیرم بگیرید اول این3گیگ میریزه بعد اجازه میده برید با اون 6تیم دمو بازی کنید تا بقیه فایلا دانلود و اینیستال بشه!درست مثله فیفا14 با این تفاوت که فیفا14 حجم اینیستال اولیش 2گیگ بود

پس يعني الان ما ديگه نيازي به دانلود اضافه نداريم ؟ منظورم اينه كه بقيشو دانلود كرده يا بايد بازم صبر كنيم تا بقيش دانلود كنه بعد از اينكه اون تايمر تموم شد

ويرايش : آها فهميدم چي به چي شد بهتره اينجوري بگيد بعد از اينكه دانلود 3 گيگ تموم شد ديگه مابقيه ادامه دانلود بايد به اين مسير بريم كه انجام بشه (روی icon بازی options رو بزنید گزینه information ) تو همين قسمت بمونيم الان كه ديدم فهميدم الان داره از 14گيگ ادامش ميگيره مرسي

آخرین ویرایش:
پس يعني الان ما ديگه نيازي به دانلود اضافه نداريم ؟ منظورم اينه كه بقيشو دانلود كرده يا بايد بازم صبر كنيم تا بقيش دانلود كنه بعد از اينكه اون تايمر تموم شد
ببین دوسته عزیز لازم به کاره خاصی نیست که انجام بدید.چون بازیرو پرلود شده اما اجازه بازی ندارید تا فردا برایه همین الان نمیتونید وارد بازی یا همون دمو بشید!به هیچی دست نزنید فقط کنسول خاموش نکنید اینترنتسم قطع نکنید بازی خودش تکمیل میشه.شما به دو صورت میتونید بازی دانلود کنید اول باpcبه کمک برنامهpsxکه راهنماش تو همبن سایت هست.دوم با خود کنسول.با هرکدوم که دانلود بشه فرقی نداره تا فردا اجازه بازی ندارید وقفلش باز نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or