آخرین ویرایش:
سلام راه حلی ندارید به نت وصلم کلا بازی چه کیک اف چه انلاین تیک می زنه حتی تو منو ها تو دموشم این مشکلو داشتم![]()
چندا تیم بر داشتم زیادم گل خوردم و باختم از امینو و کیاووش ولی این فکر کنم عالی باشه اگه می خواید خط حملتون رو امتحان کنید منو ادد کنید در ضمن درسته ارسنالیم ولی چون تاکتیکم اتوبوس پارک کردن هست چلسی بر می دارم موفق باشیدوالا از نظر من که بهترین فیفای ساخته شده تا به امروزه... یه چیزِ بهبود یافته و کامل تر به نسبت فیفا 12 که واقعا از فیفا 13 و فیفا 14 بهتر بود!دوستانی که نسخه اصلی رو بازی کردن ، از نظر گیم پلی با نسخه دمو فرقی کرده یا نه ؟!

اول 3 گیگ دانلود میکنه بعد بقیه رو دانلود میکنه احتمالا این 3 گیگ مثه دمو هست و وقتی دانلود کرد 3 گیگ رو میره توی بازی^^
این ججریان 3 گیگ شدن چیه؟ میشه دقیق توضیح بدی کجای کار یهو تبدیل میشه به 3 گیگ؟
شاید بعد دانلود سه گیگ میتونید وارد بازی بشید و بقیه اش رو تو بازی دانلود میکنه!
^^
شاید بعد دانلود سه گیگ میتونید وارد بازی بشید و بقیه اش رو تو بازی دانلود میکنه!
این 3گیگ رو توقسمت دانلود نشون میده...بقیه دانلود رو توقسمت information بازی ببینید(روی icon بازی options رو بزنید گزینه information )^^
برید تو این لینک:https://www.origin.com/en-ie/store/دوم اینکه تو بازی رفتم و برا اینکه آنلاین شم و اسکواد رو آپدیت کنم یه یوزر و پسورد ORIGIN خواست من تو ایکس باکس یکی ساختم ولی تو این زدم کار نکرد این چیه داستان میشه راهنماییم کنین
این 3گیگ قضیه خاصی نداره همون دمو هست شما اگر دیسک بازیرم بگیرید اول این3گیگ میریزه بعد اجازه میده برید با اون 6تیم دمو بازی کنید تا بقیه فایلا دانلود و اینیستال بشه!درست مثله فیفا14 با این تفاوت که فیفا14 حجم اینیستال اولیش 2گیگ بود^^
این 3گیگ قضیه خاصی نداره همون دمو هست شما اگر دیسک بازیرم بگیرید اول این3گیگ میریزه بعد اجازه میده برید با اون 6تیم دمو بازی کنید تا بقیه فایلا دانلود و اینیستال بشه!درست مثله فیفا14 با این تفاوت که فیفا14 حجم اینیستال اولیش 2گیگ بود
ببین دوسته عزیز لازم به کاره خاصی نیست که انجام بدید.چون بازیرو پرلود شده اما اجازه بازی ندارید تا فردا برایه همین الان نمیتونید وارد بازی یا همون دمو بشید!به هیچی دست نزنید فقط کنسول خاموش نکنید اینترنتسم قطع نکنید بازی خودش تکمیل میشه.شما به دو صورت میتونید بازی دانلود کنید اول باpcبه کمک برنامهpsxکه راهنماش تو همبن سایت هست.دوم با خود کنسول.با هرکدوم که دانلود بشه فرقی نداره تا فردا اجازه بازی ندارید وقفلش باز نمیشه.پس يعني الان ما ديگه نيازي به دانلود اضافه نداريم ؟ منظورم اينه كه بقيشو دانلود كرده يا بايد بازم صبر كنيم تا بقيش دانلود كنه بعد از اينكه اون تايمر تموم شد