آخرین ویرایش:
دوستان میلانی^^
اورال ها چجوره ؟ مستور هست؟ قیافش چطوره؟
امروز یه تیم جمع جور ساختمهنوز داخل بازی نرفتم و از طریق APP بازی یک سری پک باز کردم
https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cHdxqiDPnLji1:ps3
![]()
از دوستان UT باز یه سوال داشتم . به نظرتون ارزش داره من در حد 10$ فیفاپوینت بخرم و پک باز کنم ؟ من یک سایت رفتم دیدم مثل اینکه دو نوع FIFA Point وجود داره یکی Season Ticket یکی هم Normal فرق این دوتا چیه ؟
سلام دوستان یه سوال:یه بنده خدایی قرار برای من فیفا 15 بیاره که حدود 180 تومن در میاد.ولی خب رجین 2 هست.اکانت من روی ps4 آمریکا هست،می خواستم ببینیم می تونم آنلاین بازی کنم چون بازیم ریجین 2 هست؟به نظر شما می ارزه؟
حجم آپديت چقدره ؟
منم در كمال ناباوري بازي رو خريدم چرا نميدونم ، چون قرار بود هفته بعد بخرمش ، جو مارا گرفت :d
بازي توي Santiago Bernabeu واقعا لذتبخش بود ، عجيب حال داد بهم ، فقط 3 دست بازي كردم و همه چيز بازي عاليه
دروازه بان ها هنوزم جلو ميان اما اونقدر راحت گل نميخورن ! كلا خيلي خوب شدن مخصوصا روي شوت ها و البته خروج ها !
كلي انيميشن به بازي اضافه شده كه به مرور زمان ميشه ديدشون !
فيزيك و استايل بازيكنا و همچنين وزن بسيار مناسب توپ را دوست ميداريم ، پاسكاري و استفاده از فضاها براي باز كردن بازي واقعا حال ميده
شور و شوق و هيجان موجود داخل ورزشگاه واقعا بي نظيره ، با هدفون بازي كنيد :d
كلا فيفا بازا سال خوبي رو پيش رو دارن ، منم كه تفريحي ميزنم لذت خودمو ميبرم :d
وزن توپ خوبه؟
پس چرا همه از سبک بودن توپ شاکی هستن؟![]()