آخرین ویرایش:
البته رو 360 هم هر وقت فیفا جدید میومد یه مشکلی تو آنلاینش داشت روزهای اول ولی این دیگه نوبره.به نظرمم مشکل از نت ماها نیست.یه موردی تو خود فیفا یا مایکرو هستدقيقا نكته همينه حميد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من توی بازی لگ ندارم ولی وقتی مربع میزنم که پا بندازه توپ بگیره دیر عمل میکنه و اصلا نمیتونم درست دفاع کنم ، بعد از یه مدت بازی واسم کند میشه ، بازیکن ها دیر استارت میزنن ، دیر پاس میدن ، کلی تول میکشه که بخان یه شوت بزن! دروازبان که هیچی نمیگره ، هیچی
هیچ لذتی نداره فیفا بازی کردن در صورتی که قبلا عاشق این بودم 6-7 ساعت پشت سر هم بازی کنم همه بازی پر باگه
من توی بازی لگ ندارم ولی وقتی مربع میزنم که پا بندازه توپ بگیره دیر عمل میکنه و اصلا نمیتونم درست دفاع کنم ، بعد از یه مدت بازی واسم کند میشه ، بازیکن ها دیر استارت میزنن ، دیر پاس میدن ، کلی تول میکشه که بخان یه شوت بزن! دروازبان که هیچی نمیگره ، هیچی
هیچ لذتی نداره فیفا بازی کردن در صورتی که قبلا عاشق این بودم 6-7 ساعت پشت سر هم بازی کنم همه بازی پر باگه
از اینترنت نیست ،مدل بازی همینه متاسفانه
منم اویفل این جوری بودم ولی الان مشکلاتم با بازی کم شده...من دچار افسردگی مزمن شدم:d
من از زمان ps1 ps2 ps3 یلی بودم واسه خودم توی فوتبال:dفیفا15 منو با خاک یکسان کرده 15 دست پشت سر هم باختم اصلا نمیشه دفاع کرد هر بازی 5تا رو شاخشه گل میخورم....بارسا که روی هوا تعطیله
بعد 15تا باخت با بارسا رئالو برداشتم 2دست بارسارو بردم
خدایی خودم از بردنم حالم به هم خورد:dتوپو مینداختم واسه بیل و رونالدو بعد سانتر میکردم بنزما با سر میزد توی گل در این 2تا بازی 6تا گل اینطوری زدم
گرافیکش خدایی خوبه نمیذاره کوچ کنم به 14
عزیز مشکلت از squad تیم هاته. برو تو بخش کاستومایز reset all squads رو بزن بعد دوباره آخرین آپلود هارو دانلود کن همون بغلشه. درست میشه
من دچار افسردگی مزمن شدم:d
من از زمان ps1 ps2 ps3 یلی بودم واسه خودم توی فوتبال:dفیفا15 منو با خاک یکسان کرده 15 دست پشت سر هم باختم اصلا نمیشه دفاع کرد هر بازی 5تا رو شاخشه گل میخورم....بارسا که روی هوا تعطیله
بعد 15تا باخت با بارسا رئالو برداشتم 2دست بارسارو بردم
خدایی خودم از بردنم حالم به هم خورد:dتوپو مینداختم واسه بیل و رونالدو بعد سانتر میکردم بنزما با سر میزد توی گل در این 2تا بازی 6تا گل اینطوری زدم
گرافیکش خدایی خوبه نمیذاره کوچ کنم به 14
آره اين مشكل تو بخش آنلاين من زياد داشتم ولى نميشه كاريش كرد بايد عادت كنى.یکی از مشکلاتی که من با بازی دارم سوییچ کردن بازیکن هاست ، شما هم مشکل دارید؟
سلام سال نو مبارک اکانت اوریجن ساختید؟کسی نیست مشکل من رو داشته باشه ؟لطفا راهنمایی کنید
آره اين مشكل تو بخش آنلاين من زياد داشتم ولى نميشه كاريش كرد بايد عادت كنى.
كلا آنلاين خيلى فانه نميشه جدى بازى كرد هر بازى يه داستان داره.
كلا اصلا بازيو جدى نگرين اگه ميخواين اعصابتون راحت باشه.فقط فان.