FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
چه پدیده مسخره ایه رونالدو:|
تو سیزن یارو دو مهاجمه چیده بیل و رونالدو رو گذاشته فوروارد کنار هم... بعنی پاس عمقی از دفاعت رد بشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد:/

من وقتی میخوام با ps4 انلاین بازی کنم به سرور ea وصل نمیشه پلاس هم دارم پیغام زیر رو بهم میده لطفا راهنمایی کنید

این معمولا وقتی سرور شلوغه شنبه یکشنبه ولی عموما شبا بعد ساعت 1 شده برنامه ما :) مشکل از شما نیست سرور و اینترنت مقصر هستن

- - -ویرایش - - -

تو خود بازی؟

بازیکنایی که در واقعیت اون هفته خوب بودن ...مثلا طرف 2 تا گل زده

دوستان ایا میشه دو نفر توی یک تیم باشیم و انلاین زد؟
یعنی با یه کنسول با دسته یک و دسته دو توی یک تیم باشیم و انلاین با یکی دیگه بازی کنیم

دوستان ایا میشه دو نفر توی یک تیم باشیم و انلاین زد؟
یعنی با یه کنسول با دسته یک و دسته دو توی یک تیم باشیم و انلاین با یکی دیگه بازی کنیم
اره قسمت season یه جا باید با دسته دوم مثلث بزنی تا بتونی دوتا توی یه تیم انلاین بزنی

من رفتم الان تست کردم فیفا 14 رو 360 بازی کردم چون 15 رو دیگه نخریدم.خیلی راحت آنلاین بازی کردم بعد رفتم نگاه کردم همه پورتهاش با فیفا 15 رو وان یکی هست.حالا برم فیفا 15 مال 360 هم بخرم تست کنم حداقل رو 360 بشینیم فعلا بازی کنیم.فقط نمیدونم چرا رو 360 میشه ولی رو وان نمیشه آنلاین زد؟؟؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or