آخرین ویرایش:
نه مگه داریم؟برای شما اتفاق افتاده تو کریر به خاطر تخلف تماشاچی جریمه شید ؟
باهات موافقم اگه آدم بخواد واقعا از بازی لذت ببره بازی نکات مثبت و جذاب زیادی داره
اره افلاین رو بیگینر خیلی لذت بخشه از وسط زمین گل میخوری دیگه زیبایی جز رُخ زیبای عمه ea توجهتو جلب نمی کنه!!!
با شما هم موافقم،میشه هم از بازی لذت نبرد ولی با یه چیزت موافق نیستم این که از یه بازی تا این حد متنفر باشم ولی از بام تا شام توتاپیکش پرسه بزنم و سعی کنم کسایی رو که با بازی حال میکنن رو منصرف کنمبه هر حال خسته نباشی خدا قوت.
دلیلش اینه که عاشق فوتبالم و جز این انتخاب دیگه ای ندارم !!! انتخاب دیگه ای هست شمابفرما ما بریم سراغ اون....شده عین قضیه پراید،ملت مجبورن مجبور....هم مهاجما مشکل دارن هم مدافع ها هم دروازبان هم داورها هم پاس های عمقی هم شوت های از راه دور...گرافیک نسبتا مناسبش به کنار بقیه چیزها مخصوصا گیم پلی واقعا در حد 99 هم نیست
فک کنم با این وضع سال بعد باس pes رو هم یه تست جدی بزنم...واقعا تو دیویژن 1 و 2 مخصوصا تو اولتیمیت شور باگ بازی کردن دراومده..از 10 تا گلی که میخوری 8 تاش رسما از دستت خارج هستکی گفته انتخاب دیگه ای نیست برادرمن ................pes2015 البته من هم آنلاین بازی میکنم هم تاکتیکال همم لذت میبرم
دوست عزیز مشکلت چجوری حل کردی به ما هم توضیح میدی؟با سلام.
کسایی که مشکل nat دارن که مربوط به اینترنت هستش
اگه کسی مشکلش در مورد season هستش و قسمت های کلا انلاین
من یک کاری کردم امروز حل شده تا حدوده زیادی مشکلم
و اصلا ربطی به اینترنتشون نداره.
تو catalogue بايد بخريشون فقطم توي كيك اف در دسترسنکسی نیست جواب بده؟ این سوال منم هست